Punctul de polaritate a lui Pluto: intentia evolutiva a Sufletului nostru

Pluto este Alchimistul, este puterea noastra interioara si capacitatea de a sapa adanc in noi pana la cele mai intunecate locuri, este felul in care alegem sa ne infruntam cele mai mari frici si modul prin care ne recuperam puterea personala.

Lui Pluto ii place sa foreze adanc, sa dezgroape si sa caute in cele mai adanci cotloane ale noastre, sa infrunte cele mai adanci temeri, sentimente si dorinte. Taramul lui Hades este imparatia umbrelor si a demonilor adanc ascunsi in noi.

In harta natala, pozitia lui Pluto in semn si casa ne arata domeniul de viata pe care este nevoie sa-l schimbam total, din radacini, este o zona in care vom avea diverse experiente menite sa ne faca sa ajungem la puterea noastra interioara si este un loc unde se poate sa fie nevoie sa o luam de la zero, sa ardem si sa renastem de mai multe ori. Este si locul unde se descatuseaza cele mai mari frici ale noastre cu scopul de a le vedea mai clar si de a le transforma.

Locul din harta natala unde se afla Pluto pastreaza o mare parte din demonii interiori ce asteapta sa fie eliberati pentru a face alegeri libere si constiente. Evolutia lui Pluto inseamna drumul de la imperfectiune la perfectiune.

Pluto reprezinta si cele mai mari si mai adanci dorinte ale SUFLETULUI nostru, cum ne putem perfectiona, cum transformam imperfectiunile, cum evoluam. Insa acest lucru nu inseamna sa inlaturam ce gasim acolo, ci sa transformam plumbul in aur, umbrele in putere.

Punctul de Polaritate a lui Pluto – PPP

O analiza a indiciilor karmice din harta natala aduce intotdeauna o eliberare si o intelegere mai adanca oamenilor cu care vorbesc. Cand inteleg circumstantele din vechea viata, cea actuala se lumineaza si capata alta perspectiva, iar Pluto este un ingredient important in acest


Pluto ne arata adevarata intentie a sufletului nostru si nevoia lui de evolutie, adica unde am ramas in vechea viata si unde ne-am propus sa ajungem. Sufletul (Pluto) este pentru multi dintre noi o parte inconstienta si ne explica natura trecutului, realitatea curenta, dar si oportunitatea de a distruge tipare psihologice care ne inhiba evolutia catre nou cai ce sunt acum in aliniere cu intentia curenta de evolutie.


Pluto ofera indicii karmice, putem sa le spunem “obiceiurile” sufletului din toate vietile, un fel de cod genetic al sufletului. La fel ca Nodurile Lunare, si Pluto are un punct de polaritate (fix in partea opusa de zona in care se afla in harta), iar aceasta pozitie ne ofera multe informatii de care trebuie sa tinem cont cand ne dorim sa folosim corect energia lui din harta noastra.

Pluto reprezinta ce aducem din trecut, iar punctul lui de polaritate arata intentia evolutiva. Daca Pluto este in Capricorn, punctul de polaritate se afla in Rac, iar daca este in casa 7, punctul este in casa 1. Daca Pluto face aspecte la axa nodurilor lunare, atunci putem sa culegem alte informatii pretioase: in aspect cu Nodul Sud indica o nevoie de vindecare si transformare in casa si semnul indicat de Pluto, iar la Nodul Nord indica ca deja s-a facut vindecarea si aceasta transformare aduce o crestere si o evolutie in aceasta viata.

In zona unde se afla Pluto zac insecuritati emotionale care de regula inseamna sa pastram zona de confort a trecutului, a familiarului, a ce stim deja sa facem. Schimbarea prin Pluto se face tot timpul prin risc, prin puterea de a te arunca in necunoscut, adica in punctul lui opus si de regula exista o tensiune intre nevoia de schimbare si evolutie si cea de a opune rezistenta si a ramane in trecut si familiaritate.

Pluto, Alchimistul, are nevoie sa faca aceasta transmutare de energie de la punctul in care se afla, catre punctul de polaritate. Pentru un Pluto in Casa 6 poate exista o trauma si o frica de a fi dominat, persecutat, sacrificat, un sentiment de vina si inadecvare, multa auto-critica, control, ordine si disciplina. Insa punctul de polaritate ii cere sa piarda controlul, sa imbratiseze necunoscutul, sa renunte la rigiditate, sa aiba incredere intr-o forta mai mare care are grija de el si il asista (nu una care pedepseste), o noua relatie cu Divinitatea.

Ca Alchimisti Moderni, ne intoarcem spre intelepciunea trecutului pentru a ne reconecta cu natura multi-dimensionala a sufletului. In acest proces, ne indreptam spre un viitor plin cu posibilitati noi si iluminate, insa inainte de a ajunge aici avem nevoie sa intelegem ca nu exista bun si rau, urat si frumos, zi si noapte, alb si negru, doar un punct central al inimii in care sa ne vedem pe noi insine, cu propriile noastre momente de tradare si uratenie, dar si cu propriile noastre comori si cu incredibilul potential care se afla in noi si pe care am ales sa-l manifestam chiar inainte de a ne naste.

Analiza personala PPP Pluto

Analiza personalizata si detaliata contine informatii despre axa punctului de polaritate a lui Pluto in semne si case, ce inseamna, ce ai de vindecat, ce rani exista si catre ce e nevoie sa mergi pentru vindecare.

Pret: 90 de lei

Pentru o analiza completa ce include si aspectele lui Pluto cu nodurile lunare si cu toate planetele din harta (caci fiecare aspect inseamna un loc in care avem nevoie de transformare) pretul este 150 lei.

Analizele personalizate sunt in format scris (2, 3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-3 zile de la efectuarea platii.

Sursa imagine: colaj Astro Alchimista

Advertisement

7 thoughts on “Punctul de polaritate a lui Pluto: intentia evolutiva a Sufletului nostru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.