Planetele in Casa 12: transformarea tiparelor limitative inconstiente

Pana nu de mult, Casa 12 nu a avut o reputatie tocmai buna, facand parte din categoria bau-bau, denumita casa cadenta – in cadere, ce mai… nasol rau! Ca persoana cu planete in aceasta casa, cu o fascinatie aparte pentru ea, as vrea sa exorcizam astazi niste demoni astrologici.

Casa 12 este in primul rand casa asociata Pestilor si lui Neptun, asa ca e normal sa fie atat de neinteleasa, ambigua si haotica. Insa sa nu uitam ca oamenii se sperie de ce nu inteleg si nu pot descifra in moduri rationale, iar aceasta zona este departe de a fi inteleasa cu mintea rationala.

E o casa a solitudinii, a introspectiei si izolarii.

Casa 12 e o casa delicata, care vorbeste despre subconstient, frici ingropate, frici irationale, demoni ascunsi, viata trecuta, moduri in care ne autosabotam (obiceiuri compulsive de distrugere/adictii precum alcool, fumat, mancat), pattern-uri subconstiente, este o zona adanca si psihologica, poate greu de inteles pe alocuri.

In aceasta casa putem sa vedem ce pattern-uri si moduri de a ne sabota singuri exista in noi.

Casa 12 vorbeste despre spiritualitate si credinta, renuntarea la control si a avea incredere chiar daca nu stim exact ce se va intampla, este o nevoie a omului de a recunoaste nevoia de evolutie, de sens, de viata spirituala. In casa 12 este nevoie sa te afunzi in tine, in interiorul tau si sa incepi sa ai credinta intr-o forta mai mare, Universala, care are grija de noi si aseaza lucrurile exact asa cum trebuie.

Casa 12 este una a inconstientului, a colectivului si fortelor nevazute si e nevoie sa ai incredere in proces chiar daca simti ca bajbai si e multa ceata, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa “let go” (Neptun, Pesti), caci cu cat incerci mai mult sa controlezi, sa intelegi sau te lupti contra curentului, cu atat o sa fie mai greu. Trebuie sa intelegi ca nu ai inca raspunsuri si e nevoie sa mai “clocesti” putin in cocon, incetineste ritmul si mergi cat poti de mult catre interior.

In casa 12 limitele dintre noi si ceilalti oameni sunt dizolvate. Aspectele de aici pot arata si ca persoana are greutati in a forma identitati clare si definite. Se muleaza pe ce e in jurul lui, oameni sau actiuni. Sau isi distorsioneaza dramatic identitatea personala. In loc sa se reconecteze cu Dumnezeu, vrea sa fie Dumnezeu.

Casa 12 descrie pe cel care ajuta, salvatorul, reparatorul, martirul sau cel care preia nevoile si cauzele altora. Un individ se recastiga prin propria sacrificare, oferindu-se catre ceva mai mare.

Casa 12 = PATTERNURI, IMPULSURI, DORINTE de care nu ne dam seama, dar care au o influenta mare in alegerile noastre, atitudinea si directia in viata. Pastrate in memoria inconstienta, experientele trecute ne coloreaza felul in care vedem lumea.

CASA KARMEI – Casa 12 ne arata experiente din vietile anterioare, capacitati latente ce asteapta sa fie dezvoltate, ce aducem din trecut, ce a ramas nerezolvat.

Aici planetele aleg un anumit timp sa se nasca pentru ca pattern-ul astrologic coincide cu experientele necesare pentru prezentul stadiu de crestere si dezvoltare.

Harta astrologica ne arata si actiunile trecute, dar si ce e nevoie sa facem pentru a merge spre viitor.

DUSMANI SECRETI – se spune despre Casa 12 ca ne arata activitatea din spatele scenei – dar si dusmanii ascunsi, oamenii care comploteaza impotriva noastra. Insa acesti dusmani pot fi FORTE SAU SLABICIUNI ASCUNSE IN NOI, care ne impiedica sa ne realizam scopurile si obiectivele. Inconsientul ne poate impiedica scopurile constiente!

De exemplu Luna si Venus in casa 7 ne da o nevoie mare de a fi intr-o relatie intima, dar Uranus in casa 12 poate ascunde inconstient o dorinta mare de libertate si independenta care ne va sabota sa avem o relatie. In batalia dintre inconstient si constient, inconstientul castiga mereu. In acest sens, un individ cu aceste aspecte poate fi atras de femei care sunt independente si nu doresc casatorie, in acest fel inconstientul iese victorios.

Tiparele inconstiente ne domina si ne controleaza. Daca avem un scop care este blocat continuu, trebuie analizata casa 12 pentru a afla de ce.

Planeta de aici = cheia sau drumul catre maretie si transcenderea proprie. In mod natural ea isi doreste sa dezvolte ce e aici.

Planetele aflate in Casa 12 nu au o reputatie buna in astrologie, insa sunt cadouri de pret si talente ce se pot transforma in vocatie. Toate planetele de aici pot accesa constiinta colectiva si astfel simt nevoile oamenilor, primesc insighturi divine si le pot transmite pe masura ce invata sa le decodifice.

Casa 12 poate insemna o identitate neclara, nebuloasa, lipsa de directie, victimizare, persoana se simte coplesita de scopurile inconstiente, suferinta si sacrificare. Dar in acelasi timp poate insemna empatie, compasiune, punerea in serviciu, inspiratie artistica, multa creativitate si capacitatea de unire cu un intreg mai mare.

Pe scurt ce inseamna fiecare planeta in Casa 12:

Soarele – suprimarea expresiei de sine
Luna – emotii si nevoi ascunse
Mercur – tipare negative de gandire
Venus – frici irationale in relatii – probleme cu stima de sine
Marte – furie ascunsa/necontrolata si nesanatoasa
Jupiter – lipsa sperantei
Saturn – predarea responsabilitatii si controlului
Uranus – geniul ascuns
Neptun – anxietate si lipsa directiei
Pluto – lipsa puterii

Da, planetele de aici sunt karmice, insa contin multe daruri ce asteapta sa fie constientizate si folosite. Aici e o sabie cu doua taisuri, poti accesa taramul inspirational al planetei si forta ei colectiva sau poti sa te afunzi, sa te pierzi si sa iti suprimi dorintele. Cand planetele din casa 12 opereaza in mod inconstient, ele se transforma in limitari, tipare repetitive si comportamente negative distructive, insa cand esti constient de forta lor, poti accesa un potential infinit!

Casa 12 este plina de incertitudine si te impinge in anumite directii, e ca o forta inconstienta ce te ghideaza si poti sa simti ca viata e un sir de evenimente predestinate in care tu nu ai nimic de spus. Cu astfel de planete si energii e nevoie sa inveti sa inoti precum Pestele in apa, sa te lasi dus de val si sa ai incredere intr-o forta mai mare (in Dumnezeu, Univers, Constiinta mai Inalta – cum vrei tu sa o numesti), sa fii flexibil , sa curgi precum apa, sa ai incredere in proces si un plan mai mare care te duce exact unde ai nevoie. Pentru persoanele cu marcaje pe casa 12 (dar si in Pesti sau aspecte ale planetelor cu Neptun) e important sa traiasca intr-un mod cat mai intuitiv si receptiv.

Analiza planetelor din Casa 12

Analiza personalizata si detaliata contine informatii despre planetele din Casa 12, ce inseamna, ce tipare limitative exista si cum le poti interpreta si integra in raport cu harta ta natala.

Pret: 90 lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2-3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.
Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea astrologica, una functionala si evolutionista.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Advertisement

8 thoughts on “Planetele in Casa 12: transformarea tiparelor limitative inconstiente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.