Rapoarte scrise


Predictii pentru anul 2023

Analiza personalizata 2023

Raport in scris cu predictii anuale si modul in care te vor influenta urmatoarele aspecte din 2023. Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris ce contine in jur de 20-25 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an.


Profil Relational

Analiza personalizata 

Analiza indicatorilor relationali din harta natala: Descendent, Casa 7, Venus, Marte, Luna, Jupiter si Casele 5 si 8. Raportul contine informatii legate de tipul de relatie de care ai nevoie, ce fel de partener poti atrage si ce nevoi trebuiesc implinite pentru a avea o relatie autentica si armonioasa.

ATENTIE: acesta nu e un profil de compatibilitate (sinastrie sau harta compusa) cu harta altei persoane, sunt nevoile personale din harta natala care te ajuta sa te intelegi mai bine. 

Mai mult: Profilul Relational al hartii natale: ce nevoi relationale am?


Nodul Sud si Nodul Nord

Legenda Personala

Nodurile Lunare: de unde vii (Nodul Sud) si incotro e nevoie sa mergi (Nodul Nord) pe traseul destinului, drumul eroului si legenda personala.

Mai mult: Nodurile Lunare

Personalitatea si circumstantele acestei vieti se vad si in harta natala. Astfel consideram harta natala din viata asta ca o reflectie a dinamicii din vechea viata, ca in harta gasim indicii subtile despre ea. Si vine intrebarea: de ce ai ales harta pe care o ai in viata asta? Sunt de parere ca exista un motiv intemeiat pentru plasarile si temele alese in harta natala si ca nimic nu e intamplator acolo. Asta inseamna ca ceva te-a facut sa alegi acel moment in spatiu si timp, acea configuratie astrala. 

Toata povestea vechilor vieti nu putem sa o stim, daca ne era dat sa o stim probabil ca venea cu amintirea tuturor vietilor trecute, dar suntem constienti in momentul cand ne alegem ce viata dorim sa experimentan de tot ce am trait pana atunci, insa pactul implica sa uitam o mare parte din ele in momentul cand ne nastem in viata aleasa.

Fiecare configuratie din harta ne prezinta o provoare prin care trebuie sa trecem, iar aceasta vine ca ceva ramas din alta viata. Daca ne ridicam deasupra ei si o relzolvam, daca imbratisam un potential mai mare, rezolvam rana “karmica” si putem sa ne dezvoltam catre noi posibilitati.

Foarte important cand ne gandim la viata trecuta, este sa o privim ca un cumul de vieti, e ceva complex si poate haotic, chiar vieti foarte diferite care isi pun amprenta pe cea de fata. O harta poata sa contina mai multe indicii fragmentate, diferite si chiar contradictorii. Deci cumva tot ce gasim in harta natala actuala este karmic. Nodurile lunare sunt fundatia, de acolo pornim cu povestea vietii trecute si cu intentia de evolutie din viata asta, insa toate planetele ne dau indicii.

“Daca vrei sa stii mai multe despre viitoarea ta viata, uita-te bine la cum arata actiunile pe care le faci acum. Iar dificultatile din viata asta sunt o consecinta a actiunilor din viata trecuta.” Padmasambhva

Analiza personalizata si detaliata contine informatii despre axa Nodurilor tale Lunare in semn si casa, dar si in functie de aspectele cu planetele personale, unde se afla guvernatorii nodurilor si ce aspecte fac ei.


Pluto in Harta Natala

Rana si vindecarea ei 

In harta natala, pozitia lui Pluto in semn si casa ne arata domeniul de viata pe care este nevoie sa-l schimbam total, este o zona in care vom avea diverse experiente menite sa ne faca sa ajungem la puterea noastra interioara si este un loc unde se poate sa fie nevoie sa o luam de la zero, sa ardem si sa renastem de mai multe ori. Este si locul unde se descatuseaza cele mai mari frici ale noastre cu scopul de a le vedea mai clar si de a le transforma. Pluto ofera niste indicii karmice, putem sa le spunem “obiceiurile” sufletului din toate vietile, un fel de cod genetic al sufletului. 

Mai mult: Punctul de polaritate a lui Pluto: intentia evolutiva a Sufletului nostru


Grade Critice in harta

Sfarsit si inceput de ciclu

Cand o planeta din harta se afla la gradul 29, 0 sau 1 se numeste ca este la un grad critic si capata o importanta deosebita si o putere speciala. Este o planeta mult mai incarcata energetic si are o menire speciala, caci se afla fie la un final de ciclu, fie la inceput. Analiza personalizata te ajuta sa descoperi ce energie, planeta, casa si semn necesita o atentie speciala, ce inseamna, ce e indicat sa faci si ce ai nevoie sa integrezi.

Mai mult: Gradele critice in astrologie: 29 – sfarsit de ciclu, 0/1 – inceput de ciclu


Planete in Casa 12

Transformarea tiparelor limitative inconstiente

Casa 12 inseamna PATTERNURI, IMPULSURI, DORINTE de care nu ne dam seama, dar care au o influenta mare in alegerile noastre, atitudinea si directia in viata. Pastrate in memoria inconstienta, experientele trecute ne coloreaza felul in care vedem lumea. Analiza personalizata si detaliata contine informatii despre planetele din Casa 12, ce inseamna, ce tipare limitative exista si cum le poti interpreta si integra in raport cu harta ta natala

Mai mult: Planetele in Casa 12: transformarea tiparelor limitative inconstiente


Chiron

In harta natala

Rana lui Chiron in harta natala este ceva ce experimentam la nastere si in prima parte a vietii, mai exact primii doi an, restul fiind se pare doar ecouri ale acestui lucru (de fapt fiind un ecou al vietilor trecute). Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a pozitiei lui Chiron in semn si casa in, dar si aspectele pe care le face cu planetele personale.

Mai mult: Chiron in harta natala


Uranus in Taur

Analiza tranzitului

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Uranus in semn si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest tranzit si cum poti descifra mai bine “ce vrea sa spuna poetul intergalactic”. Uranus se afla in Taur in perioada 15 Mai 2018 – 26 Aprilie 2026.

Mai mult: Uranus in Taur


Jupiter in Taur

Analiza tranzitului

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Jupiter in semn (Taur) si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest tranzit si cum poti descifra mai bine ce isi doreste Jupiter in 2023/24.


Saturn in Pesti

Analiza tranzitului

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Saturn in semn (Pesti) si casa astrologica te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest tranzit si cum poti descifra mai bine ce isi doreste Saturn, unde ai nevoie de responsabilizare si maturitate in perioada 7 Martie 2023 14 Februarie 2026.


Nodul Nord in Taur – Nodul Sud in Scorpion

Analiza tranzitului

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitelor nodurilor lunare in semn si casa astrologica (nu contine aspectele cu planetele din harta personala) te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor aceste tranzite si cum poti descifra mai bine energia acestor semne in harta ta. Perioada 2022 – Mai 2023.

Mai mult: Nodul Nord in Taur – Nodul Sud in Scorpion 2022 – 2023


Profil Vocational

Analiza cariera

De ce aleg sa vorbesc despre vocatie si nu cariera? Pentru ca e cu totul altceva. E o chemare, adevarata ta chemare, poate nu e ceva ce tu alegi, ci mai degraba ceva ce te alege pe tine! Cand simti o chemare, ea vine de la Sinele Tau mai Inalt.

In harta astrologica exista mai multe indicii despre cea mai potrivita vocatie pentru noi.

O anumita configuratie din harta se poate traduce in mai multe directii vocationale si cum noi avem liber arbitru, putem sa alegem dintr-o paleta mai mare, nu cred ca exista doar o cale, in viata putem alege sa facem una dintre ele, mai multe sau poate niciuna… profilul contine mai multe directii posibile.

Mai mult: Vocatie – Cariera si Mijlocul Cerului


Profil Karmic

Analiza karmica a tiparelor din vechile vieti

Analiza Nodurilor Lunare in harta natala, a pozitiei lui Pluto si Punctul sau de Polaritate plus analiza Skipped Step.

Mai mult: Profil Karmic


 Skipped Step

Pasul sarit in vechea viata

Atunci cand o planeta este Skipped Step, un pas sarit in vechea viata, e ceva ce trebuie reluat si refacut inainte de a ajunge la Nodul Nord – destinul din aceasta viata. E o treaba neterminata aici ce trebuie reluata, poate un tipar karmic gresit, o datorie sau un punct orb, ceva ce nu vedem, ne aduce o anumita greutate, insa este o piesa importanta din puzzle-ul hartii. Analiza personalizata si detaliata contine informatii despre planeta (sau planetele) skipped step in semn, casa, aspecte si in raport cu Nodurile Lunare, ce inseamna, ce ai de schimbat si implinit ca pasi evolutivi.

Mai mult: Skipped step: Pasul sarit in vechea viata


Comanda o analiza

Analizele personalizate sunt in format scris (2-4 pagini, depinde de raport si aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea astrologica, una functionala si evolutionista.


“Mulțumesc frumos! Am simțit furnicături în aproape tot corpul cât timp am citit. Mi se întâmplă rareori, de obicei când cuvintele nu sunt doar informație, ci şi energie. Când sunt vii şi când îi comunică direct sufletului meu. O mare parte din ce ai scris simt de ceva vreme, dar tot caut curaj şi pentru exprimare şi pentru deschiderea către colaborare pentru că sunt exact aşa cum ai descris energia Berbecului. Îți mulțumesc tare, tare pentru timpul, energia şi semnul de exclamare pe care l-ai scris în ființa mea. O sa revin pentru o astrograma completa.”

Georgia

Rating: 5 out of 5.

“De aceea analiza ta, Elena, cuprinzatoare, complexa, nuantata, vine ca o confirmare. In incheiere, iti multumesc inca o data! Exista o mare umanitate care transpare din randurile tale. Si, intr-un fel anume, simt ca ai lucrat cu placere pe datele mele. Cu certitudinea ca am facut, cu ajutorul tau, inca un pas pe drumul spre autocunoastere si in speranta ca voi reusi sa raspund (mai ales la nivel practic), posibilitatilor diverse indicate de tema natala, iti doresc toate cele bune, Elena, mult spor si inspiratie deplina!”

Claudia

Rating: 5 out of 5.

“Buna, Elena, in primul rand, iti multumesc! Este atat adevar in ce ai scris despre mine, incat am plans (raspunsul meu senzorial la adevar :). Mi-ai descris perfect sufletul. Iti povestesc putin parcursul de pana acum, atat ca feedback, cat si pentru ca vreau sa programez sedinta cu tine despre care am discutat si te rog sa ma directionezi catre care ar fi mai constructiva, in functie de situatia din acest moment, intre harta natala si tranzite… Mai vreau sa iti spun, cand am mentionat mai sus ca mi-ai descris perfect sufletul, este pentru ca ai povestit altfel tot, dar absolut tot ce am citit si eu la nivel de suflet despre mine. Esti minunata si de abia astept sa ii directionez si pe altii spre tine.”

Laura

Rating: 5 out of 5.

Elena, îți mulțumesc. Mi-a plăcut foarte mult, mi-a confirmat multe lucruri pe care le simteam, dar de care nu eram sigura. Mi-a luat ceva timp ca le citesc, pentru ca m-a bufnea plânsul, parcă erai vocea din capul meu. Incredibil. Mulțumesc!

Cristina

Rating: 5 out of 5.
Advertisement