Servicii

Ai venit pe Pamant cu un corp, un suflet si un spirit, ti-ai pus in centrul fiintei aurul si ai pornit calatoria spre gasirea lui. Planetele devin pentru Omul Alchimist niste proprietati pe care a ales sa le perfectioneze prin mai multe etape de viata, actiuni si transformari. Casele devin arenele de viata pe care le-a ales sa le experimenteze. Piatra Filozofala devine fericirea, bucuria, implinirea, scopul, telul. Omul devine Magic pe masura ce fructifica aceste simboluri in propria sa devenire spirituala, cand incepe sa cunoasca si sa aplice legile universului, cand directioneaza energia si intentia, cand foloseste energia planetelor, cand capata cunoastere si credinta si cand devine constient de puterea si scopul lui.

Scopul final al Alchimiei si Astrologiei este transformarea unei persoane obisnuite intr-o fiinta umana extraordinara in care viata de zi cu zi devine impregnata cu sens spiritual si scop divin. Plumb care devine aur se refera la posibilitatea unei evolutii spirituale, capacitatea miraculoasa a fiintelor umane de a evolua la expresii mai rafinate, elegante, puternice si complete ale propriilor naturi divine.

Astrograma

Natala

Cred cu tarie ca aurul cautat de Alchimisti este in fiecare dintre noi, fie ca alegi sa il cauti, sa-l vezi si sa-l gasesti, fie ca nu, el tot acolo ramane, insa nu ar fi mai frumos sa il folosim? Harta astrologica, acel moment astral atent ales de sufletul tau ca moment in timp si spatiu, este exact cum ii spune numele, o harta ce te poate ajuta sa te ghidezi in calatoria catre aurul din tine, cea mai frumoasa forma a ta.

Mai mult: Astrograma


Predictii

Astrologie Predictiva

Analiza personalizata a tranzitelor planetare in raport cu harta natala. Raportul este in scris si contine predictii anuale prin modul in care te vor influenta planetele in urmatorul an.

Mai mult: Predictii 2023


Rapoarte Astrologice

Analize scrise

Diverse analize in scris pentru diferite aspecte din harta: Nodul Nord si Nodul Sud, Pluto in harta natala, Chiron, Planete in Casa 12, Grade Critice sau analiza tranzitelor lui Uranus, Saturn si Jupiter in semne si case astrologice si in functie de aspectele cu planetele personale.

Mai mult: Rapoarte Astrologice


“In primul rand, Elena este o minunata fiinta cu un talent extraordinar pentru fineturi interumane. Ce mi-a placut din start a fost abordarea ei neconventionala, cu accent pe esenta caracteristicilor care se manifesta in harta natala, adica, un fel de vizita la psiholog unde te trezesti cu intrebari pe care poate nu ai avut curajul sa le verbalizezi…. toate acestea intr-un mod foarte placut si relaxat.

Si uite asa esti purtat printr-o multitudine de concordante, explicatii si multe motive de introspectie, pentru ca la final sa pleci acasa cu o multime de teme de facut… pentru ca ea iti ofera un ghidaj si ceva elemente ajutatoare pentru ca tu sa incepi munca cu tine: sa cauti, sa intelegi, sa descoperi, sa corectezi, sa te iubesti si sa ai incredere in ceea ce simti.

Si sa inveti sa fii bland, in primul rand cu tine insuti.

O recomand cu toata inima.

Multumesc, Elena!” Raluca

Rating: 5 out of 5.

“ Mulțumesc frumos! Am simțit furnicături în aproape tot corpul cât timp am citit. Mi se întâmplă rareori, de obicei când cuvintele nu sunt doar informație, ci şi energie. Când sunt vii şi când îi comunică direct sufletului meu. 

O mare parte din ce ai scris simt de ceva vreme, dar tot caut curaj şi pentru exprimare şi pentru deschiderea către colaborare pentru că sunt exact aşa cum ai descris energia Berbecului.

Îți mulțumesc tare, tare pentru timpul, energia şi semnul de exclamare pe care l-ai scris în ființa mea. O sa revin pentru o astrograma completa.” Georgia

Rating: 5 out of 5.


Esti gata sa Alchimizam?

Programeaza o consultatie sau comanda o analiza scrisa.

Advertisement