Luna Noua in Pesti – 13 Martie 2021: pierdut bagaj karmic, il declar nul

Dupa o lunga perioada in care nu am mai recurs la meditatie, pesemne ca aglomeratia din Pesti (Soare, Venus, Neptun, urmand Luna) m-a facut sa ma indrept din nou catre acest taram magic si m-am trezit ca cer niste lucruri in concordanta cu energia Lunii Noi in Pesti de pe 13 Martie (la 23 de grade).

Ca sa termin cu elementele tehnice, intalnirea dintre Luna si Soare in Pesti se afla in conjunctie cu Venus (exaltata in Pesti) si Neptun (in domiciliu), iar lunatia este sustinuta de un frumos sextil cu domnul Pluto, apropo de dat foc la bagaje si faptul ca este planeta care simbolizeaza codul genetic al Sufletului.

Revenind la meditatia mea care nu stiam cum o sa arare, doar m-am simtit condusa catre o “asezare in mine”, m-am trezit cerand o conectare cu ghizii spirituali, cu Sinele Divin, cu Universul (sursa sau cum doreste fiecare sa o eticheteze) si i-am rugat sa ma elibereze de diverse comportamente, tipare, moduri de gandire observate in ultima perioada (preluate, nepreluate, treaba lor, nu m-am mai complicat, dar am stiut ca nu imi servesc si nu le mai doresc), tot ce ma tine pe loc sau invartindu-ma in cerc, tot ce imi rapeste prezentul, bucuria. Apoi le-am prezentat problemele si fricile mele (mult prea rumegate in malxorul creat in Ianuarie si Februarie) si le-am predat lor catre rezolvare pentru binele cel mai inalt, cu credinta si incredere in magie si miracole. In polaritatea buna a Pestilor, orice este posibil! Eu m-am decis ca vreau o valiza noua!

Pluto poate facilita in aceasta perioada o transformare mai blanda, mai usoara (sextil) si putem sa ne setam intentii legate de o curatare karmica, o eliberare de balast si bagaj, de tipare si limitari subconstiente ce ne-au aparut in ultimul an.

Apropo de “faca-se voia ta”, in asentiment cu Pluto inseamna o renuntare la iluzia controlului si o cedare in fata unor forte mai mari, catre o ghidare divina care nu este decat o constientizare a unei scantei din noi care stie ce are nevoie si ce are de facut (inainte sa ajunga pe Pamant), care aranjeaza mereu lucrurile exact asa cum trebuie, exact cand trebuie, e modul in care reusim sa oprim gargara mentala si sa auzim vocea sufletului, divinul din noi, acel copil pur si curat care cere tot timpul cu forta si credinta ca o sa primeasca, dar fara a aplica un control incapatanat si o pereche de ochelari de cal care nu vede decat lucrurile de care crede el ca are nevoie si care pot arata doar intr-un singur fel… In acest proces magic e important sa ceri, chiar imposibilul, sa crezi in miracole, dar asta inseamna sa te dai la o parte, caci mintea ta inca nu stie cum arata. Nu in ultimul rand, cand incepe manifestarea in realitatea ta, capcana e sa ramai in visare (Pesti), insa atunci e timpul pentru actiune (Berbec).

Pestii sunt ultimul semn, in curand vine Berbecul cu ale sale noi inceputuri, cu Echinoctiul de Primavara, cu renasterea si un nou ciclu astrologic.

Cu stellium-ul activat in Februarie in Varsator cred ca e timpul sa pasim intr-o noua linie temporala si un nou mod de a utiliza energia cosmica. Iar unul dintre cele mai mari secrete ale vietii si principiul dupa care functioneaza si astrologia este: “Ceea ce este Sus este si ceea ce este Jos si ceea ce este Jos este si ceea ce este Sus, iar ceea ce este inauntru, este si in afara. Orice cauza are efectul sau si orice efect are cauza sa, totul se intampla conform Legii.” (extras din Hermetic Corpus – Hermes Trismegistus – cel mai mare Alchimist).

In traducere, orice se intampla in interiorul nostru, are consecinte la exterior, ce gandim, ce simtim, se oglindeste in Universul exterior, in material, in corpul si in mediul nostru. La modul simplu este explicatia interconectarii dintre tot si toate, energia colectiva, Pestii! Aici este cunoasterea ca oriunde mergem, orice facem, orice vedem, intalnim aceeasi realitate: constiinta proprie si doar ea trebuie ajustata daca ne dorim ca lumea sa se schimbe! Iar Varsatorul si Uranus la cel mai inalt nivel asta inseamna: utilizarea potentialului nostru cel mai inalt, impulsul electromagnetic al Universului, folosirea mintii (inalte) intr-un mod focusat si ghidat.

Ajunsa aici cu articolul, am zis sa verific si simbolul Sabian pentru 23 grade Pesti: “A Materializing Medium giving a seance”! Un medium care materializeaza oferind o incantatie. Ha! 🤣

Asa ca va sugerez sa va puneti intentii noi legate de sfarsitul unui ciclu, de eliberarea de bagaje, de taierea unor corzi energetice, sa predati frici, ganduri si comportamente limitative, sa nu va mai chinuiti cu solutii la probleme pentru care nu gasiti rezolvarea in acest moment si sa le predati Universului sau Sinelui mai Inalt pentru solutionare, cu mentiunea sa va traga de maneca cand e timpul pentru actiune!

Se face un an de cand am fost obligati sa ne punem fata in fata cu sufletul nostru, izolarea a ajutat in acest proces care poate nu era la fel de intens daca viata noastra ar fi ramas plina de vechile obiceiuri cotidiene prin care suntem “furati” usor de peisaj. Ceea ce simt, si sper ca multi dintre noi sa simtim la fel, este ca ne pregatim sa renastem in forme noi, mai curate, mai autentice, mai aproape de ce am venit de fapt sa facem aici pe Pamant! Insa inainte de orice transformare, vechiul, umbra se rascoala, isi apara teritoriul, lucrurile devin intense, apare dezorientarea, daca nu mai sunt vechiul eu si nici nu stiu cum arata noul eu, eu cine sunt? In plus, apare si tristetea, doliul pentru moartea vechiului, un proces absolut normal ce trebuie onorat si acceptat! Cine crede ca exista Neptun (Evolutie Spirituala) fara Pluto (lucrul cu Umbra) se inseala, e doar escapism si bagat sub pres, iluzie si miraj (umbra Pestilor). Nu va lasati iluzionati! (o alta interpretare a simbolului Sabian) Precum cei doi Pesti din ilustratie, nu exista Yin fara Yang si nici Lumina fara Intuneric.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

Rapoarte si analize scrise

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.