Astro Update: Pluto Direct

Dupa o perioada de retrogradare, Pluto isi reia mersul direct pe 9 Octombrie, ceea ce inseamna ca energia lui devine mai puternica in urmatoarele luni. Mititel, dar vanjos, Pluto isi doreste in primul rand putere interioara si personala si are intotdeauna forta de a o lua de la capat, de a se transforma si de a renaste din propria cenusa.

Lui Pluto ii place sa sape adanc, sa dezgroape si sa caute in cele mai adanci cotloane ale noastre, sa infrunte cele mai adanci temeri, sentimente si dorinte. Asa ca in perioada urmatoare o sa faca ce stie el mai bine cu ce am ascuns in ultimele luni.

Desi in perioada lui de Retrogradare am primit indicii despre ce anume avem de transformat, in perioada cand e direct se lucreaza, iar in perioadele lui de retrogradare pot aparea cadourile daca am forat destul de adanc.

E o vreme buna de vindecare si eliberare, de infruntare a intunericului si fricilor, de scoatere la lumina si de analiza.

Tranzitul lui Pluto este extrem de profund (si lent, in Capricorn va ramane pana in 2024), doreste transformare totala si completa, doreste ca omida sa devina fluture avand o mare incredere ca ceea ce va pleca este pentru binele tau si va face loc pentru ceva mult mai bun. Pluto are curajul de a explora necunoscutul desi nu stie cum va arata finalul. Lucrul asta poate fi inspaimantator pentru oameni, dorinta noastra de control fiind destul de mare, insa el ne spune ca tocmai aceasta renuntare la control ne ajuta sa ne transformam, sa evoluam. Oricum incercarea de a controla viitorul este aparenta, niciodata nu poti sa stii ce se va intampla, insa doar incercand sa facem asta ne blocam diverse posibilitati extraordinare care s-ar putea intampla daca i-am da drumul.

Pluto doreste sa taie din radacina si sa elibereze total, doreste sa fie o forta in lume si sa isi exercite puterea personala intr-un mod cat mai frumos si mai constructiv, iar in Capricorn are nevoie sa se dedice total si intens unui scop maret. Mai mult, Pluto in Capricorn nu doreste doar schimbari la interior, el vrea sa le vada in exterior, puse in practica, tangibile, are nevoie de teluri realiste pe care sa le urmeze pana atinge succesul. Pluto in Capricorn doreste sa-ti dobandesti puterea personala si sa te transformi in autoritatea din viata ta. 

Tranzitul lui Pluto afecteaza zona din harta si din viata ta unde se afla Capricornul si acolo cere transformare totala si renastere intr-o noua forma. Daca tranzitul atinge si o planeta din harta natala, atunci efectele sunt simtite si mai tare: Pluto/Luna poate aduce la suprafata foarte multe emotii despre care nu aveai habar, Pluto/Soare o sa-ti redefineasca pana la finalul tranzitului identitatea, cine esti tu si care este scopul tau (cu siguranta o sa descoperi un nou tu mai autentic), un tranzit in casa carierei poate transforma total aceasta zona s.a.m.d. Depinde de astrograma natala si de pozitia planetelor personale atinse daca influentele sunt mai lungi, mai scurte, mai puternice sau mai slabe.

E un moment ideal sa vezi unde in viata ta simti nevoia de schimbare si transformare sau unde cineva sau ceva te impinge catre aceea schimbare, caci daca noi intarziem sa o facem, forte din exterior ne vor obliga sa facem pasul fie ca vrem, fie ca nu vrem. Pentru un proces cat mai lin si mai frumos este indicata o rezistenta la schimbare cat mai mica, o renuntare la control si o gandire pozitiva ca tot ceea ce va urma va fi mult mai bun… chiar daca inca nu stim despre ce e vorba.

Sa nu uitam ca stadiile de transformare pentru Pluto sunt:

  • Distrugerea
  • Goliciunea, vidul
  • Fertilitatea

Inca un detaliu important in aceasta perioada este ca America are parte de Reintoarcerea lui Pluto, lucru care nu ii va afecta doar pe ei, ci va avea ecou la nivel global!

Pozitia lui Pluto in Harta Natala – rana si vindecarea ei – Analiza Personalizata

Pluto este Alchimistul, este puterea noastra interioara si capacitatea de a sapa adanc in noi pana la cele mai intunecate locuri, este felul in care alegem sa ne infruntam cele mai mari frici si modul prin care ne recuperam puterea personala. 

In harta natala, pozitia lui Pluto in semn si casa ne arata domeniul de viata pe care este nevoie sa-l schimbam total, este o zona in care vom avea diverse experiente menite sa ne faca sa ajungem la puterea noastra interioara si este un loc unde se poate sa fie nevoie sa o luam de la zero, sa ardem si sa renastem de mai multe ori. Este si locul unde se descatuseaza cele mai mari frici ale noastre cu scopul de a le vedea mai clar si de a le transforma. 

Locul din harta natala unde se afla Pluto pastreaza o mare parte din demonii interiori ce asteapta sa fie eliberati pentru a face alegeri libere si constiente. Evolutia lui Pluto inseamna drumul de la imperfectiune la perfectiune.

Pluto reprezinta si cele mai mari si mai adanci dorinte ale SUFLETULUI nostru, cum ne putem perfectiona, cum transformam imperfectiunile, cum evoluam.

Pluto ofera niste indicii karmice, putem sa le spunem “obiceiurile” sufletului din toate vietile, un fel de cod genetic al sufletului. La fel ca Nodurile Lunare, si Pluto are un punct de polaritate (fix in partea opusa de zona in care se afla in harta), iar aceasta pozitie ne ofera multe informatii de care trebuie sa tinem cont cand ne dorim sa folosim corect energia lui Pluto din harta noastra. Mai multe detalii aici.

Pret: 90 de lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2, 3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea astrologica, una functionala si evolutionista.

Advertisement

19 thoughts on “Astro Update: Pluto Direct

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.