Astrograma

Harta astrologica, acel moment astral atent ales de sufletul tau ca moment in timp si spatiu, este exact cum ii spune numele, o harta ce te poate ajuta sa te ghidezi in calatoria catre aurul din tine, cea mai frumoasa forma a ta. Deci ai venit pe Pamant cu un corp, un suflet si un spirit, ti-ai pus in centrul fiintei aurul si ai pornit calatoria spre gasirea lui. Planetele devin pentru Omul Alchimist niste proprietati pe care a ales sa le perfectioneze prin mai multe etape de viata, actiuni si transformari. Casele devin arenele de viata pe care le-a ales sa le experimenteze. Piatra Filozofala devine fericirea, bucuria, implinirea, scopul, telul. Omul devine Magic pe masura ce fructifica aceste simboluri in propria sa devenire spirituala, cand incepe sa cunoasca si sa aplice legile universului, cand directioneaza energia si intentia, cand foloseste energia planetelor, cand capata cunoastere si credinta si cand devine constient de puterea si scopul lui.

Scopul final al Alchimiei si Astrologiei este transformarea unei persoane obisnuite intr-o fiinta umana extraordinara in care viata de zi cu zi devine impregnata cu sens spiritual si scop divin. Plumb care devine aur se refera la posibilitatea unei evolutii spirituale, capacitatea miraculoasa a fiintelor umane de a evolua la expresii mai rafinate, elegante, puternice si complete ale propriilor naturi divine.

Cred cu tarie ca aurul cautat de alchimisti este in fiecare dintre noi, fie ca alegi sa il cauti, sa-l vezi si sa-l gasesti, fie ca nu, el tot acolo ramane, insa nu ar fi mai frumos sa il folosim?


Consultatii

O consultatie astrologica dureaza 1 ora si pentru intocmirea ei se adauga urmatoarele ingrediente: ziua, luna, anul, ora si locul nasterii.

Daca esti din Bucuresti, ne putem vedea pentru o discutie, daca esti din alt oras sau tara, putem avea intalnirea pe Skype/WhatsApp. Pentru consultatiile online este necesara plata in avans.

Te rog sa mentionezi in mail tipul astrogramei (harta natala, tranzite, revolutie solara etc.) Aici ai detalii despre tipurile de harti.

Nu realizez interpretarea unei harti natale in scris decat in cazuri exceptionale.

Daca doresti sa programezi o astrograma, te rog sa trimiti un mail la astroalchimista@gmail.com

Verifica si daca abordarea mea astrologica este compatibila cu tine, te invit sa rasfoiesti putin site-ul meu. Eu analizez harta ca un intreg si tes din ea temele principale. Daca tu cauti genul de analiza ce descrie punctual fiecare semn, casa si fiecare aspect al planetelor din harta ta, ce fac eu nu este ceea ce cauti.


Testimoniale clienti

Rating: 5 out of 5.

Pe Elena as putea foarte usor sa o aseman cu un tirbuson. Iar pe oameni, cu un vin vechi, probabil si prafuit, dar deosebit de valoros. Elena face cu oamenii ce face tirbusonul cu o stricla de vin… Pana la urma, omule, trebuie sa iti gasesti calea si adevarul, trebuie sa devii una cu scopul pentru care ai fost creat. Iar vinul din sticla nu curge daca nu vine cineva cu tirbusonul sa scoata dopul. Cum alfel am putea sa varsam asupra lumii din preaplinul nostru? Da, s-ar putea sparge sticla, si atunci ne-am imprastia intr-o clipa, fara sa fi ajuns la destinatie… Si nu asta ne dorim. Vrem sa fim savurati, sa imbatam, sa dezinhibam, sa incalzim si sa alinam. Iar asta nu se intampla daca stam in sticla. Aveti incredere si lasati-o pe Elena sa deschida sticla, iar pe voi, cei care va cauta cu adevarat, va vor alege negresit. Atunci veti ajunge la deplinatatea dupa care toti alergam… Elena, draga mea, nu ajung cuvintele sa te laud. Iti multumesc pentru ce ai facut.

Alexandra

“In primul rand, Elena este o minunata fiinta cu un talent extraordinar pentru fineturi interumane. Ce mi-a placut din start a fost abordarea ei neconventionala, cu accent pe esenta caracteristicilor care se manifesta in harta natala, adica, un fel de vizita la psiholog unde te trezesti cu intrebari pe care poate nu ai avut curajul sa le verbalizezi…. toate acestea intr-un mod foarte placut si relaxat. Si uite asa esti purtat printr-o multitudine de concordante, explicatii si multe motive de introspectie, pentru ca la final sa pleci acasa cu o multime de teme de facut… pentru ca ea iti ofera un ghidaj si ceva elemente ajutatoare pentru ca tu sa incepi munca cu tine: sa cauti, sa intelegi, sa descoperi, sa corectezi, sa te iubesti si sa ai incredere in ceea ce simti. Si sa inveti sa fii bland, in primul rand cu tine insuti. Multumesc, Elena!

Raluca

“Omul care vrea sa se conecteze la sufletul sau si la adevaratul sau scop in viata e musai sa-si cunoasca harta natala. Si da, majoritatea n-o putem face singuri, ci cu ajutorul unor ghizi minunati si daruiti cum este si Elena. In harta astrologica iti vezi trecutul, prezentul si viitorul. Personal am vrut sa stiu care-i intentia sufletului meu pentru aceasta viata si ce-as putea face eu mai mult pentru a ma alinia corp, minte, suflet. Pentru asta, interpretarea hartii natale e un instrument cat se poate de revelator. Recomand cu caldura ghidarea inspirata a Elenei!” 

Carmen

“Dacă-i spui Elenei data, ora și locul nașterii tale, știe și ce ai mâncat ieri la prânz și cu cine.  Atât de bine te citește! Mi-a plăcut tare mult discuția cu ea, m-a ajutat să iau anumite decizii și să mă văd și înțeleg mai bine. O recomand până și celui mai înrăit sceptic!”

Elena

“Îți mulțumesc pentru discuția de azi. A fost ca și cum mi-as fi auzit gândurile spuse, prin tine, cu voce tare. Deja sunt mai optimista, sper sa-mi și reușească:) un gând pozitiv peste un gând mai puțin pozitiv. Îți doresc succes in ceea ce faci, mai ales ca faci bine!”

Ioana

“One of the best talks and reads! Recomand cu toata caldura astrograma! Multumeeesc mult!!!”

Antonia

“Ai pus în cuvinte ce nu reușeam eu să înțeleg dintre rânduri.” 

Erica

“Voiam sa iti multumesc pentru sedinta pe care am facut-o impreuna. M-a ajutat foarte tare si a dat drumul la un sir de revelatii si constientizari, iar acum ma ocup de ele. Multumesc!” 

Miruna

Advertisement