Despre eclipse, omide si fluturi

Suntem in sezonul Eclipselor si rand pe rand planetele incep sa retrogradeze, avem o vara plina de retrogradari si oricum deja anul asta simtim ca ne paste ceva transformari. Pentru unele persoane ele sunt deja evidente, pentru altele inca nu. Deci pentru sezonul estival cuvintele potrivite incep cu RE-.

Evident ca nici pe mine nu m-a sarit aceasta energie si desi am tot vrut sa mai scriu cate ceva, nu iese. Ma simt ca in perioada de final de sarcina/primul an dupa nastere cand am patit acelasi lucru. Stiti ca se spune ca o femeie nu naste doar un copil, naste si o noua forma a sa. Iar aceasta tranzitie poate fi o analogie pentru orice transformare pe care o facem de-a lungul vietii. De regula ea e insotita de ceata si debusolare, nu mai esti nici vechiul tu, iar pe cel nou inca nu poti pune degetul.

Pentru ca ne aflam in sezonul Eclipselor pe axa Sagetator-Gemeni, aceasta transformare are loc mai ales la nivel de perceptii, credinte, filosofii, ce credeam noi pana acum.

Tot citind in ultima vreme articole astrologice m-am surprins plictisita, ca le citesc pana la jumatate sau sfert, ca sar paragrafe, ca citesc pe diagonala… aceleasi texte, aceleasi informatii, aceeasi placa ca eclipsa “lumineaza lucruri ascunse ce ies la suprafata, ca e despre incheieri etc. etc.” – sa scriu din nou aceleasi lucruri in acest moment nu imi vine, sa ma repet, sa scriu idei vechi in cuvinte noi, si in plus, pentru ca ni s-a cam luat de teorii, filosofeli (Sagetator) si informatii de umplutura, sa mai adaug si eu un ardei umplut nu vreau.

Si eu personal trec printr-o schimbare de perspectiva asupra astrologiei (si a vietii in general), insa inca sunt la stadiu de omida, nu o am pe cea noua pe care sa o ofer.

6 thoughts on “Despre eclipse, omide si fluturi

  1. Un diamant are multe fețe și strălucirea lui poate fi privită din mai multe unghiuri, fără a pierde bucuria și entuziasmul. Chiar dacă pare că spui aceleași lucruri în cuvinte noi, e posibil ca cineva acolo în lume, fix de cuvintele tale să aibă nevoie pentru că fix pe rezonanța aceea îi pică mai bine. 🙂
    Happy Eclipse Season!

    Like

  2. Draga Elena,înțeleg ce spui ,și eu citesc mai nou printre rânduri, și este tot mai evident ca acum nu mai e de transmis nimic ,ca toată informația este deja coborâtă în fiecare celula din noi și ca prin observare in interiorul propriu vedem cum noi suntem lumea iar lumea întreaga este în fiecare din noi .
    Iti mulțumesc frumos pentru tot ce esti 🎊☀️🌼

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.