Timpul

Astazi ma gandeam ce zi si este si desi am incercat sa fac conexiuni cu evenimente, cu ce am facut zilele trecute, tot nu am putut sa imi dau seama ce zi este. Chestia asta o am de ceva timp (ani), nu stiu ce zi e, ce luna, ce varsta am decat daca ma opresc si ma gandesc putin, dar acum parca e si mai “grav”.

Ceea ce m-a facut sa ma gandesc la o schimbare a timpului, a perceptiei pe care o avem despre timp de fapt, caci el e oranduit de noi si de cum il percepem fiecare. Cateodata simt ca a trecut un an de acum o saptamana, 10 de acum 2 ani si tot asa. Cateodata simt ca au trecut 2 zile de cand m-am trezit.

Timpul nu este liniar, trecutul, prezentul si viitorul exista in acelasi timp. Cuantic, totul exista simultan, timeline-urile se desfasoara simultan.

In aceasta perioada perceptia noastra asupra timpului se schimba considerabil!

Ma gandeam la Saturn, Lordul Timpului, cel care seteaza limite (in spatiu si timp). Inclusiv cercul lui ne indica limitele (mentale). In peisajul astrologic Saturn este limita dintre planetele ce ne definesc lumea interioara (Soare, Luna, Venus, Mercur, Marte si Jupiter), planetele personale, lucrurile pe care le cunoastem, zona noastra de comfort si cele denumite “transpersonale” (Uranus. Neptun si Pluto), care poarta o energie colectiva, incontrolabila, care sunt dincolo de noi si de ce putem controla prin vointa proprie, ceva mai presus de noi, nepamantean. Energiile lui Neptun, Uranus si Pluto nu prea pot fi explicate mental, au nevoie de un alt tip de perceptie, mai inalta. Cum il explici mental pe Neptun? Nu poti!

Vestea buna este ca mi se pare ca incepem sa percepem timpul foarte diferit, ni se deschid canale noi. Limitele mentale se dizolva. Iar asta ne aduce mai aproape posibilitatea sa facem mai rapid salturi intre timeline-uri, sa trecem mult mai usor pe o noua linie temporala!

Asa ca daca nu stii ce zi e, cine esti si cum te cheama, esti bine! Constiinta noastra se extinde dincolo de dimensiunea curenta, dincolo de limite (Saturn), catre planuri mai inalte (Uranus, Neptun, Pluto).

Advertisement

One thought on “Timpul

  1. Pingback: Ritmuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.