Alchimia Solstitiului

21 Iunie

Ma uitam la un documentar despre piramidele din Egipt si arheologii de azi se minunau cum oare egiptenii au reusit sa construiasca piramidele dupa niste proportii atat de perfecte? Raspunsul lor, dupa multe cautari, a fost ca au masurat cu exactitate cum cadea lumina Soarelui in zilele speciale de Solstitii si Echinoctii (4 la numar – 4 laturi – 4 piloni astrologici cardinali – Berbec – Est, Rac – Nord, Balanta – Vest, Capricorn – Sud).

Solstitiul de vara este un portal ce se creeaza intre Pamant si Soare.

Solstitiul de vara, mijlocul verii, momentul cand unul din polii Pamantului are inclinatia maxima fata de Soare, iar el, Soarele, atinge cea mai inalta pozitie pe cer si avem cea mai lunga infuzie de lumina. Este momentul cand energia naturii ajunge in cel mai inalt punct, iar pentru ca natura se reflecta in noi, si noi putem ajunge acum in cele mai inalte puncte interioare!

Corpul nostru este plin de magie ce poate fi activata de Soare. Inca din vechi timpuri, Solstitiul era mereu integrat prin ceremonii, fiind considerat un eveniment sacru in care oamenii se pot conecta cu o energie speciala, cu o lumina infuzata care trezeste Adn-ul nostru codat in timp pentru a face shift-uri in anumite perioade.

Constiinta corpului se trezeste si poate fi activata acum prin codurile de lumina active in perioada Solstitiului. Asta inseamna “valul dintre lumi este considerat mai subtire”.

Corpul nostru este capabil sa realizeze o alchimie spirituala, este echipat sa sublimeze materia bruta si sa o conduca catre zonele subtile din corpul nostru.

Sublimarea este numele unei etape Alchimice, este etapa purificatoare a partilor heterogene (simbioza dintre masculin si feminin – uniunea dintre Soarele Tata si Mama Pamant) si perfectionarea de care au fost deprivate, eliberarea din lanturile ce au tinut omul in inchisoare si l-au impiedicat sa creasca.

Solstitiul este un simbol al luminii constiintei noastre care straluceste mai puternic si ne ajuta sa constientizam bucati din noi, ne aprinde pasiunile si ne aminteste inimilor noastre adevaratul nostru potential magic.

Corpul nostru este magia pe care o cautam. E echipat de la nastere pentru astfel de experiente (de constiinta extinsa). Avem receptori specifici pentru alterarea perceptiei si perspectivei, avem cai neuronale, de fapt cai in tot corpul, nu doar neuronale, care sunt special concepute pentru acest lucru.

Asa ca, astazi, de Solstitiu, ramaneti deschisi sa primiti aceasta lumina speciala care va decoda in noi coduri speciale din ADN-ul nostru. Nu trebuie sa faceti nimic special, desi anticii utilizau puterea magica a ritualurilor, trebuie doar sa primiti lumina Soarelui constient, sa simtiti adanc cat de speciali suntem, cat de magic e corpul nostru, cat de magica e Natura, cat de magic e Soarele si Universul.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.