Un gand post Luna Plina in Scorpion

Cred tot mai tare ca in perioada asta apar persoane pe care ne-am propus sa le intalnim in drumul nostru. Se spune ca ne alegem persoane cheie cu care sa ne reintalnim si care sa ne transmita mesaje ce ne ajuta sa ne amintim drumul, calea, scopul… in caz ca uitam, apropo de aspectul facut cu Nodurile Lunare. Aceasta Luna Plina in Scorpion a fost culminarea descarcarii unei energii menita sa aduca o mare transformare in noi care imi pare ca s-a facut cu o mai mare usurinta decat ar fi fost alta data. Alaturi de Soarele in Taur s-a instalat o stare de pace, calm, armonie si o ajustare la ritmurile vietii, iar Saturn, Pluto si Marte au insuflat rabdare si un puternic sentiment ca suntem direct raspunzatori pentru ce generam in viata noastra. Mi se pare ca am ajuns la era aia in care materializarea interioara se vede imediat in exterior. Tu ce ai trait in aceasta perioada? Ce mesaje ai primit? Ce iti arata realitatea ta?

Mesaj inspirat de consultatia astrologica avuta azi. Multumesc Alexandra! 🙂

Intre timp, a trimis si Alexandra un mesaj (are Soarele si Luna in Scorpion): “Este un privilegiu sa aflu ca discutia noastra te-a inspirat sa ne mai luminezi un pic. La nivel evolutiv, cine nu are taria necesara sa se dezbrace de ego si de tone de prejudecati, nu va reusi. Este un proces anevoios, dureros, pentru ca implica sa tai din carne vie ceva rau si sa permiti sa creasca acolo ceva bun, constructiv. Atat taiatul, cat si cresterea sunt dureroase, dar efectul de dupa este wow. Ca tot vorbim de contraste, toate ne sunt necesare. Cum am sti ce e fericirea daca n-am suferi? Cum am recunoaste sanatatea daca nu ne-am imbolnavi? Sa recunoastem deci, care ne sunt vulnerabilitatile, sa ne expunem ranile, si chiar daca cineva ne va lovi exact acolo unde doare, precis printre oamenii meniti sa ne fie aproape, se va gasi un asistent dornic sa ajute doctorul in operatie. Doctorul suntem noi, si nimeni altcineva. Sa nu ne mai lasam in responsabilitatea altuia, nimeni nu ne este dator, in afara de noi insine. Noi ne suntem noua datori sa ne iubim si sa fim mandri de noi. Inchei cu un citat de-al lui Eminescu, valabil pentru fiecare dintre noi: “Pe mine, mie, reda-ma.”

Sa luam ce-i al nostru si sa nu-i mai dam drumul niciodata.

Sursa imagine: Astroalchimista

Advertisement

4 thoughts on “Un gand post Luna Plina in Scorpion

  1. Este un privilegiu sa aflu ca discutia noastra te-a inspirat sa ne mai luminezi un pic. La nivel evolutiv, cine nu are taria necesara sa se dezbrace de ego si de tone de prejudecati, nu va reusi. Este un proces anevoios, dureros, pentru ca implica sa tai din carne vie ceva rau si sa permiti sa creasca acolo ceva bun, constructiv. Atat taiatul cat si cresterea sunt dureroase, dar efectul de dupa este wow. Ca tot vorbim de contraste, toate ne sunt necesare. Cum am sti ce e fericirea daca n-am suferi? Cum am recunoaste sanatatea daca nu ne-am imbolnavi? Sa recunoastem deci, care ne sunt vulnerabilitatile, sa ne expunem ranile, si chiar daca cineva ne va lovi exact acolo unde doare, precis printre oamenii meniti sa ne fie aproape, se va gasi un asistent dornic sa ajute doctorul in operatie. Doctorul suntem noi, si nimeni altcineva. Sa nu ne mai lasam in responsabilitatea altuia, nimeni nu ne este dator, inafara de noi insine. Noi ne suntem noua datori sa ne iubim si sa fim mandri de noi. Inchei cu un citat de-al lui Eminescu, valabil pentru fiecare dintre noi.
    “Pe mine, mie, reda-ma.”
    Sa luam ce-i al nostru si sa nu-i mai dam drumul niciodata.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.