Astrologie Relationala

Astrologia e magica! Ne ofera o perspectiva atat de puternica asupra modului de functionare a creierului nostru. Contine atatea secrete legate de profunzimea sufletului nostru. Nu am gasit un alt sistem care sa se aplice atat de bine asupra umanitatii. Niciodata nu m-a dezamagit. Are raze laser cu care penetreaza universul pe care il contine sinele nostru.

La un moment dat in viata (cu totii ajungem in acest moment), incepem sa ne punem intrebari. Ne simtim nefericiti cu viata noastra si vrem mai mult. Avem nevoie sa ne intelegem pe noi insine. Cautam un sens mai adanc, dincolo de ce putem vedea cu ochii. Pasim in acest camp plin de simboluri, energii, notiuni complexe care se intrepatrund atat de frumos. Ne uitam adanc in lumea noastra interioara, lucru care cere mult curaj. Vrem sa stim cum sa traim o viata mai buna si mai fericita. Avem nevoie de ajutor cand suntem jos sau cand suntem la rascruce si nu stim pe ce drum sa o luam. E ceva care ne indeamna sa ne intrebam, sa cautam, sa sapam. Cand descoperi cantitatea uriasa de informatii pe care astrologia o contine, te poti speria. Dar, odata ce intelegi ca scopul ei e sa te ajute sa te conectezi cu adevaratul TU, tot efortul face sens.

Consider ca noi, oamenii, suntem binecuvantati cu atatea instrumente care ne pot ajuta sa ne intelegem pe noi insine. Poti sa iti faci viata mult mai usoara daca te opresti pentru o clipa sa te uiti la tine, sa vezi unde mai ai de lucru, unde stau ascunse darurile tale pentru oameni, cum sa inveti sa iti pui un pic de frana la defecte, cum sa observi corect costumul asta pe care il purtam cu totii si care contine corpul mental si emotional.

Frumusetea astrologiei este ca iti poate arata cine esti tu, dar in acelasi timp iti poate reflecta in oglinda si relatiile tale. Orice fel de relatii, cu oamenii pe care ii iubesti, cu colegii tai, cu parintii, copiii sau prietenii cei mai buni.

Suntem facuti din energie. Suntem spirite divine care traiesc in corp, viata dupa viata. Cand ne conectam cu cineva, cream acest dans magic de energii. Oamenii au puterea sa trezeasca in noi lucruri care nu existau. Unii oameni ne plac brusc, fara motiv, pe cand altii ne displac la fel de repede. Am fost mereu fascinata sa inteleg de ce si cum se intampla asta. De ce te simti bine cu anumiti oameni? Ce anume iti ofera ei? De ce resimti energia lor ca fiind mai buna? De ce vrei sa ii revezi? De ce unii oameni iti intra usor sub piele? De ce nu iti place cineva de la munca? Chiar ti-a facut ceva cu-adevarat sau e un sentiment intern de repulsie inexplicabila? 

Cam asa se intampla magia… se iau doua harti astrologice natale, le pui impreuna si, brusc, vezi. Vezi potentialul lor. Vezi cum mintile lor se conecteaza. Vezi ce nevoi are fiecare de la celalalt. Vezi unde exista potential de conflict dar, in acelasi timp, si ce ii face fericiti. Obtii acces la atatea detalii, inveti cum sa ajustezi energia astfel incat niciunul sa nu devina “prea mult” pentru celalalt.

Ca sa putem crea acest puzzle, folosim doua instrumente astrologice: sinastria si harta compusa.

Sinastria ne arata cum planetele partenerului afecteaza planetele noastre. Cu totii avem in interior acest univers frumos. Avem 10 planete cu care invatam sa convietuim. Fiecare din ele are o anumita insemnatate, un rost. Fiecare are un loc in viata noastra. Folosim Soarele (zodia) ca sa ne construim identitatea, Mercur sa gandim si sa comunicam, Venus sa iubim, Marte sa actionam s.a.m.d.

Partenerul nostru are si el 10 planete. Cand suntem intr-o relatie, suntem pusi in situatia de a face cumva ca aceste planete sa functioneze impreuna. Uneori, asta se intampla de la sine. Altadata, putem experimenta tensiuni. Sinastria ne arata unde e usor si unde e nevoie sa fim constienti si sa depunem un efort suplimentar. Ne arata si detaliile mai putin placute. Ne poata arata un comportament obsesiv si de ce anumite persoane pur si simplu ne innebunesc. Dar frumusetea e ca, odata ce ai access la informatia asta, poti lucra sa te schimbi sau sa te eliberezi.

Harta compusa este radiografia unei relatii. Cand doi oameni intra intr-o relatie, ei creeaza o a treia entitate energetica intre ei. Harta compusa este o fotografie in detaliu a acestei energii create. Ne arata scopul unei relatii. Ne arata cum suntem perceputi ca un cuplu si ce nevoi, noi, cuplul, avem de la altii. 

Si, mai ales, unul din aspectele mele preferate, ne arata legaturile karmice. Avem sansa sa vedem daca ne-am mai intalnit si in alte vieti si de ce e nevoie sa facem lucrurile sa mearga mai bine de data asta.

Cu totii avem un limbaj diferit cu care ne exprimam cand iubim. Unii folosim cuvinte afectuoase, ajutam cu drag cand e nevoie sau folosim atingerea ca sa aratam ce mult iubim. Putem sa facem lucrurile mult mai usoare daca stim din ce fel de material e celalalt construit, ce limbaj intelege.

Relatiile ne pot ajuta sa evoluam si sa ne intelegem mai bine. Cand cineva iti ofera iubire, te hraneste cu energia sa, te poate ajuta sa devii mai bun decat erai, te poate inspira, te poate face sa creezi si, cel mai frumos, puteti ajunge sa creati impreuna. Viata e mai usoara in doi. Nu conteaza cat de greu pare uneori. Pentru ca spiritul nostru sa evolueze cu adevarat, avem nevoie sa traim iubirea, pasiunea, conexiunea profunda cu alt om. Avem nevoie sa simtim cum se schimba vibratia in noi in momentul in care cineva ne iubeste cu adevarat. Avem nevoie sa aflam cum iubirea ne transforma. – Nori 

Cu ocazia acestui articol as vrea sa introduc pe site serviciul de Astrologie Relationala facut de Nori. 

Astrologie Relationala cu Nori

O consultatie astrologica dureaza 1 ora si jumatate, costa 400 de lei si pentru intocmirea ei se adauga urmatoarele ingrediente: ziua, luna, anul, ora si locul nasterii (atat ale tale, cat si ale partenerului). Consultatia are loc pe Skype/WhatsApp. astrodinnori@gmail.com

Advertisement