Marte sarit de pe axa

In aceasta perioada Marte este “out of bounds” si poate sa scoata la iveala furie, agresivitate, manie, nerabdare sau alte energii similare pe care nu le exprimam corect.

Cand o planeta sare de pe axa, inseamna ca desi initial pare ca e putin razna (si aspectele ei negative se intensifica), la final are loc o reinventare a sa si a modului in care folosim energia ei, caci de aceea a sarit initial de pe fix, pentru ca nu foloseam energia sa in mod corect si avea nevoie de o reconfigurare. Insa aduce si momente de eliberare si un sentiment de libertate, exact ca in acele momente cand spunem exact ce avem de spus, ce ne deranjeaza, ce ne dorim, imediat se instaleaza un moment de usurare si usurinta, ne simtim chiar si fizic mai usori, caci ne eliberam interiorul. Chiar si vorba “mi-am luat o piatra de pe inima” sugereaza acest lucru.

Marte este in Rac, un semn emotional care este ranit usor si actioneaza din implus, mai ales cand sentimentul de securitate ii este amenintat. Asa ca putina grija in perioada aceasta, caci totul e mai amplificat decat pare.

Marte e mai privat in Rac, iar “lupta” se da in interior sau in subconstient.

De ce Marte sarit de pe axa acum? Pentru ca avem si o Eclipsa in Scorpion si cu Nodul Sud, ambele reprezinta sistemul excretor, aici eliberam excesul, tot ce nu ne este necesar, tot ce este toxic. Fiecare elimina ceva acum!

E o perioada buna de eliberare a furiei, iar Marte ne ajuta sa o facem mai ales de tipare din copilarie, din familie, emotionale, psihologice si subconstiente (Rac).

Gasiti aici un articol pe larg despre planetele out of bonds.

Zilele acestea Soarele este in conjunctie cu Uranus si este sustinut frumos de Marte in Rac si de Saturn in Pesti, asa ca abilitatea de a avea un salt (Uranus) este mai usoara si chiar multi puteti sa simtiti ca nu mai sunteti persoama care erati chiar saptamana trecuta! Eliberarea e mai usoara in aceasta perioada. Iar Jupiter in cuadratura cu Pluto si Nodurile Lunare pune acum o lupa si expansioneaza tot ce avem de eliminat, dar in acelasi timp aduce si intelepciunea necesara, chiar daca intr-un mod mai neplacut (cuadratura).

Are loc o lupta pentru adevarul nostru, libertatea si eliberarea noastra de tot ce e toxic.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.