Eclipsa – 5 Mai

Eclipsa activeaza si Taurul, iar aici invatam rabdarea impreuna cu o prietena de-a ei, increderea! Rabdarea e o forma de credinta.

Rabdarea si increderea inseamna si o renuntare la control (Scorpion) si la nevoia de a iti manifesta puterea asupra oricarui detaliu, care vine tot din neincredere si suspiciune (Scorpion). Ca pe orice axa nodala, echilibrul este undeva la mijlocul.

Fricile de care spuneam ieri ca ies la iveala se linistesc cu incredere in puterea ta (Scorpion), in Univers, dar si cu rabdare ca toate se aseaza la locul lor cu calm si pace (Taur), si nu cu paranoia, lupte si crize (Scorpion).

Luna Mai e o luna 5, iar Eclipsa are loc tot pe 5 activand un Simbol Sabian denumit: Copii care se joaca cu 5 movile de nisip. Numarul 5 este cel al copilului interior care se joaca, e plin de creativitate si de bucurie, viata traita cu inocenta. Asa ca orice ne trimite viata, e important sa reajungem la sentimentul ca suntem aici sa ne jucam. Intrebarea “Pentru ce suntem aici?” nu are un raspuns maret si complex (Scorpion), ci unul simplu (Taur)! Pamantul e o arena de joaca!

Zilele trecute m-am reauzit cu Laura pentru o recitire Soul Realignment, ca tot e Mercur Retrograd am zis sa reiau informatiile de la ea si poate le vad intr-o noua lumina. Ea are niste fise de ghidare pentru fiecare client si pe a mea nu a gasit-o (Mercur Retrograd din nou), dar tot cauta si tot cauta si a gasit o foaie alba, goala pe care era numele meu. Asa si viata noastra, e o foaie mare alba pe care noi alegem ce sa desenam si sa pictam! Da, avem niste linii, niste ghidari, niste pietre de hotar, dar cum arata drumul pana la ele sau intre ele… e alegerea noastra, cum jucam jocul vietii ramane la latitudinea noastra!

Creativitatea si actul creatiei este important, si nu obiectul final, drumul e important, si nu destinatia, viata este spatiul si traseul pana la scop, aceasta este arena de joaca.

Advertisement

One thought on “Eclipsa – 5 Mai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.