7 Martie – Saturn in Pesti – Disciplina Spirituala

O abordare simpla si practica de la Steven Forrest despre ce inseamna tranzitul lui Saturn in Pesti.

“Saturn inseamna autodisciplină, caracter, integritate, respect de sine și maturitate.

În timp ce Peștii, în cea mai bună formă a sa, reprezintă spiritualitate, imaginatie, creativitate. Ori de câte ori “ți se aprinde un bec deasupra capului”, ai avut o experiență de tip Pesti. De unde vine de fapt o astfel de inspirație? Oricare ar fi răspunsul tău la această întrebare, ajungerea în acel loc reflectă cea mai înaltă expresie a energiei Peștilor.

Deci ce se întâmplă când autodisciplina saturniană servește scopurilor Peștilor? Evident, termenul de disciplină spirituală ne vine imediat în minte, cel puțin atunci când ne gândim la posibilitățile mai înalte.

Vrei să-i faci pe plac marelui zeu Saturn în timp ce se afla in Pești? Setează-ți alarma la ora 6:00 AM și trezește-te să meditezi o jumătate de oră în fiecare zi. Apropo, aceasta este o recomandare, nu “un ordin”. Este doar un exemplu de autodisciplină spirituală. Saturn iubește angajamentul și regularitatea. Îi place să vadă promisiuni făcute, dar, mai ales, promisiuni respectate.

Pentru a răspunde bine la chemarea lui Saturn în Pești, aplică unele dintre aceste virtuți intenționate pentru a extinde și aprofunda orice formă naturală pe care ar putea-o lua deja viața ta spirituală.

Meditația, biserică, templu, moschee, orice, yoga sau Tai Chi.

Este profund important să ne amintim că există răspunsuri sănătoase și pozitive la Pești care nu par “religioase” sau chiar evident spirituale.

Esti un artist de orice fel? Implică-te mai profund și mai intenționat în acest proces și vei răspunde bine la Saturn în Pești.

Acceptarea plină de compasiune a celorlalți oameni.

Nu există multe lucruri care să fie mai reprezentante pentru Pesti decât acest tip de inimă deschisă. Pentru a fi în armonie cu cosmosul în următorii trei ani, străduiește-te să practici mai mult acest tip de compasiune. Confruntat cu ororile lumii, uneori este foarte dificil să păstrezi o astfel de inimă deschisă. Hei, nu tocmai am menționat că Saturn este planeta care ne oferă capacitatea de a face ceea ce nu avem chef să facem? Compasiunea necesită uneori și ea disciplină.

Pe larg aici.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.