Luna Plina in Leu – 5 Februarie 2023: Soarele de dupa Furtuna

Pe 5 Februarie se formeaza aspectul de Luna Plina in Leu la 16 grade.

Luna Plina e un moment astrologic de incheiere, ceva se finalizeaza si se elibereaza. Acum putem sa incheiem ceva brusc (datorita aspectului de cuadratura cu Uranus).

La Luna Plina se poate sa devenim mai incarcati emotional datorita tensiunilor create de opozitia dintre cele doua luminarii si pot fi momente (de cotitura) importante din viata noastra.

Simbolul Sabian al acestei lunatii este: “Soarele de dupa Furtuna”

Anticiparea Soarelui dupa furtuna. Mereu dupa ploaie, apare soarele, mereu dupa noapte, rasare lumina.

Datorita lui Uranus, aceasta lunatie poate genera o stare de criza, ceva neasteptat, poate ceva atat de nou care ne scoate din zona de confort si ne aduce confuzie. Dar dincolo de ea, dupa finaluri (Luna Plina), urmeaza intotdeauna si noile inceputuri care sunt pline si de credinta. Furtunile din viata noastra sunt ocazii sa iesim din impostazele unde eram blocati si sunt un agent de innoire si inviere (Uranus).

Noua nevoie de reorientare care apare este mai mult la nivel intern (Luna) si pana la urma calitatea ei e cea care conteaza. Daca la interior te simti bine si neafectat de furtuna, restul se aseaza pas cu pas.

Fiecare schimbare majora in viata vine cu turbulente emotionale si perioade de instabilitate ce ne afecteaza securitatea (Uranus este in Taur), iar cand totul devine nou si necunoscut, e importanta credinta noastra in viitor, increderea in noi si fortele noastre.

Optimistul vede in furtuni oportunitati de reconstructie, iar daca stim ca putem mereu sa cadem in picioare, dispare atat frica de viitor, cat si de trecut.

Atunci cand acceptam schimbarile ce apar fara drame si frica, viata se aseaza incet in noul ritm.

Uranus zguduie lucrurile pentru ca noi sa le putem vedea dintr-un nou punct de vedere si dintr-o noua perspectiva. Cand schimbam modul in care privim lucrurile, lucrurile pe care le privim se schimba.

Luna in Leu acceseaza puterea si forta noastra interioara, ne aduce siguranta din interior si e cel mai mare dar, caci nu ne mai face sa tanjim dupa ea in afara noastra. Luna in Leu este increzatoare sa isi exprime adevarul propriu, sa fie si sa se arate exact asa cum este, sa aleaga cu bucurie un scop de suflet si sa actioneze cu curaj, determinare si consecventa in implinirea lui. Leul stie ca merita, are iubire atat de mare fata de sine, de oameni si de viata, are incredere in el, are respect pentru el si nimic nu il opreste sa se simta increzator si sa ceara de la viata exact ce are nevoie. Leul iubeste creatia, fie ea si a unor noi inceputuri dupa finaluri.

Uranus ne indeamna la infruntarea necunoscutului si iesirea din zona de confort. Sunt moduri prin care crestem, ne dezvoltam si ne testam puterea interioara, activam curajul si inima de Leu.

Cred ca aceste incheieri vor face loc pentru noul ce il aduce Martie si Aprilie, atat prin planetele ce isi schimba semnul (Saturn si Pluto), dar si prin noul ciclu astrologic semnalat de Berbec (primul semn) si Echinoctiul de Primavara.

Advertisement

One thought on “Luna Plina in Leu – 5 Februarie 2023: Soarele de dupa Furtuna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.