Anul 2023 pentru fiecare zodie

Ascendent in Berbec, Soare si Luna in Berbec (la un nivel mai subtil).

Daca in 2022, Jupiter in Berbec doar ti-a dat putin pe la nas cu darurile si energia lui buna, fiind o perioada scurta in Berbec, in 2023 ea se stabilizeaza si poti incepe sa vezi niste oportunitati de crestere, inceputul unui nou capitol, o noua filosofie de viata care schimba multe in jurul tau. Apoi, in a doua parte a anului, iti aduce succes financiar si noi surse de venit.

E un an tare important pentru tine, caci si Nodul Nord intra in semnul tau din Iulie 2023! Schimbari mari si salturi pot avea loc pentru tine, evenimente ce te pun mai bine pe destinul tau.

Nodul Nord in semnul tau este o schimbare foarte importanta pentru tine, caci aduce crestere si expansiune, pasiune, materializare, noi perspective pentru viitor, o rampa ce te aseaza mai bine pe destinul tau prin evenimente predestinate si aliniate de Univers.

Pe de alta parte, Saturn vine sa te dezbrace de niste tipare si limitari subconstiente si aduce incheieri in anumite zone de viata.

Posibil sa lasi in urma niste relatii care nu iti mai servesc, caci Nodul Sud, mai ales in preajma Eclipselor, poate facilita incheierea anumitor relatii, sa lasi in urma ceva aici in zona de parteneriate, colaborari, clienti, contracte, sa lasi in urma anumiti oameni. Sau pot sa iasa la iveala multe tipare relationale pe care trebuie sa le vindeci, Nodul Sud le aduce la suprafata pentru a le lasa in urma, tipare si limitari karmice.

Ascendent in Taur, Soare si Luna in Taur (la un nivel mai subtil).

Draga Taure, sper ca Nodul Nord si Eclipsele te-au asezat deja in 2022 pe un fagas mai bun, chiar daca a facut-o cu putine artificii. Vestea buna este ca in 2023 Jupiter, Marele Benefic, planeta norocului, intra in semnul tau si iti aduce noi oportunitati de crestere.

Incepe un ciclu de 12 ani si totul se expansioneaza in viata ta si fara sa planuiesti, peste noapte, fara asteptari totul poate lua o intorsatura benefica.

Pe de alta parte, Saturn intra in Casa 11, o casa a scopurilor si telurilor pe termen lung, a castigurilor, acum ceva de amploare poate lua forma. Jupiter aduce sansa, oamenii potriviti, echipa cea mai buna, Saturn aduce dorinta munca. Jupiter aduce un nou scop, Saturn ajuta sa il cladesti pe termen lung, sa ai o strategie buna. Poti sa fii mai serios acum vis a vis de un scop pe care il poti materializa pas cu pas in urmatorii 2-3 ani.

Chiar si scurta perioada a lui Pluto in Varsator poate declansa o transformare in cariera si statutul tau, pentru ca si Nodul Sud in Balanta te invita sa lasi in urma ceva legat de munca ta, de modul in care o faci, de cum arata rutina ta zilnica.

Ascendent in Gemeni, Soare si Luna in Gemeni (la un nivel mai subtil).

Esti gata pentru o restructurare in cariera si statutul tau? Pentru ca Saturn te poate ajuta acum sa poti culege roadele din ce ai invatat si studiat in ultimii ani. Desi poate o sa simti initial niste frictiuni si frustrari in zona profesionala, in final poate insemna ca e timpul sa schimbi ceva aici, fie sa reorganizezi ceva, fie sa primesti mai multa responsabilitate, fie sa lasi ceva in urma pentru a pune fundatia pentru o noua cariera.

Si Jupiter te ajuta sa iti setezi noi scopuri de viitor si iti poate aduce si oamenii cheie care te ajuta sa le propulsezi.

A2a jumatate a anului e posibil sa te impinga in interior, catre cautari spirituale, caci atat Jupiter, cat si Pluto se muta in 2 case ce te fac sa iti pui niste intrebari importante despre viata. Desi extern poate nu o sa vezi rezultate prea multe, se lucreaza la interior, in spatele cortinei. Se pot incheia niste capitole in viata ta, dar se simt ca niste binecuvantari.

Nodul Nord insa te ajuta anul acesta, poate aduce acces la oameni diferiti, exotici, altfel, care iti pot aduce si beneficii financiare, castiguri, clienti, sa te ajute sa iti indeplinesti niste scopuri financiare si economice. In timp ce Nodul Sud poate aduce finaluri sau schimbari in relatia cu partenerul si/sau copilul, ori prin natura noilor scopuri si reatructurari in zona profesionala sa ai mai putin timp si disponibilitate pentru placeri, hobby-uri si lucruri care iti aduc bucurie.

Ascendent in Rac, Soare si Luna in Rac (la un nivel mai subtil).

Pentru tine poate fi un an important in care ai ocazia sa cresti si sa te extinzi in zona profesionala! Cu Jupiter in casa Carierei poti avea parte de noi oportunitati, o promovare, o pozitie mai inalta, cu mai multa responsabilite, vizibilitate si recunoastere, succes, poti chiar sa incepi acum afacerea ta. Mai mult, cand Jupiter se muta in Casa 11, o sa vezi rezultatele eforturilor tale si chiar castiguri mai mari.

Aceste doua arene pot fi influentate si de Saturn care iti spune ca e o perioada buna si pentru studiu, pentru cunoastere, a aduna intelepciune, pentru o facultate, o universitate, un curs pe termen lung, o precalificare, un master etc. – e vorba de un studiu mai lung, care implica munca si acum iti faciliteaza sansele in cariera. Poti chiar lasa un job in urma pentru a incepe unul nou, poti renunta la un job care nu te mai implineste, poate te nemultumeste, poate esti concediat/a, insa ceva mult mai aliniat cu tine o sa apara, poate ceva ce iti aduce mai multa implinire si vizibilitate.

In urmatorii 2-3 ani, poti dezvolta o viziune de viata mai matura care poate incepe ca o criza existentiala si multe intrebari despre scopul vietii tale, despre viziunea ta de viitor si directia pe care vrei sa o urmezi de aici incolo.

Poti sa calatoresti mai mult in interes profesional sau de studiu, poti sa incepi un proces treptat de mutare in alta tara sau sa oficializezi o relatie.

Pluto incepe discret o transformare mare interioara pentru tine, o eliberare de traume si o renastere, dar e un proces lent ce se va desfasura pe o durata de 20 de ani.

Ascendent in Leu, Soare si Luna in Leu (la un nivel mai subtil).

Draga Leule, anul acesta scapi din stransoarea lui Saturn care poate ti-a adus dificultati si teste in ultimii 2 ani.

Poti sa simti anul acesta scopul si menirea in viata intr-un mod magic. Poti sa descoperi acum o mare pasiune legata de cunoastere si simti ca vrei sa studiezi ceva acum. Apare o inspiratie care iti aduce intelepciune si bucurie, un sentiment ca totul are un scop si o menire acum. In 2023 poti intelege mai bine rolul tau, misiunea, pasiunea, cea mai inalta chemare pe care apoi o poti transforma in cariera. Poate sa fie ceva nou sau o extindere intr-o cariera pe care deja o practici.

Din Mai, Jupiter, Marele Benefic, vine cu vesti bune in zona de cariera, extinderea ei, promovari, schimbari benefice si poate un nou drum profesional care iti este mult mai benefic.

Pluto in schimb, incepe pentru 20 de ani o transformare profunda in relatiile tale si in felul in care relationezi care se poate schimba total in urmatorii ani.

Pluto lucreaza alaturi de Saturn, care se va muta tot intr-o casa relationala si iti poate aduce teste legate de intimitate si traume vechi, subconstiente ce ies acum la suprafata pentru a le vindeca.

E o perioada buna pentru studiu adanc (si e ideal sa folosesti energia lui Saturn in mod pozitiv in acest fel), pentru cercetare, pentru investigatie, mai ales in subiecte oculte, secrete, spirituale, subconstiente, psihologie, vindecare prin diverse tehnici si alaturi de diversi terapeuti (astrologie, tarot, regresii etc.) care te ajuta sa scoti multe frici, demoni, tipare si limitari la iveala pentru a le vindeca.

Ascendent in Fecioara, Soare si Luna in Fecioara (la un nivel mai subtil).

Jupiter poate accelera anul acesta schimbarile neasteptate din viata ta, situatiile de criza, transformarile, insa ele se simt ca o eliberare, aduc bucurie in final, e ca si cum scapi de ceva greu si te bucuri ca s-a terminat. Aici e o casa a umbrelor noastre, traume, demoni, tipare subconstiente, frici, lucruri foarte ascunse din tine si Jupiter iti aduce ocazia sa vindeci multe dintre ele cu mai mare usurinta, sa le vezi si sa le transformi. Poti avea multe momente de “aha” legate de aceste lucruri. E important sa ceri ajutorul atunci cand simti nevoia pentru ca Jupiter poate aduce oamenii potriviti in viata ta.

Apoi din Mai, Jupiter se muta in Casa 9 unde poti vedea peisajul mai mare dupa crizele si transformarile pe care le-ai avut in Casa 8. Pentru ca in Casa 8 sunt bucatile de informatie, de puzzle, cineva iti spune ceva, apoi citesti ceva, iar in Casa 9 se formeaza intreaga imagine, poti initial sa descoperi anumite bucati random de informatii, cu care inca nu stii ce sa faci, iar cand Jupiter intra in Casa 9 sa iti dai seama cum le poti pune impreuna pentru a avea parte de anumite beneficii si oportunitati, ca poti face o investitie intr-un domeniu anume, poti sa accesezi o oportunitate pentru ca tu ai informatia specifica la care nu toata lumea a avut acces.
Intuitia si flerul tau sunt mult mai accentuate acum si o sa simti ca trebuie sa faci anumite lucruri si totul se va alinia, ca ai mai mult noroc, cumva esti persoana potrivita in locul potrivit sau persoana cu informatia potrivita!

Saturn intra in 2023 in casa relatiilor si scopul final al lui aici este sa te invete sa pui limite in relatiile tale, fie ca e vorba de iubire, prietenie sau parteneriate profesionale. Saturn aici vrea sa pastreze doar oamenii de calitate din viata ta si in timpul acestui tranzit poti vedea mai bine care sunt ei si care e nevoie sa plece acum, caci Saturn are darul de a taia toate uscaturile din “padure”, lucrurile care nu iti mai sunt necesare.

El aduce limitari, restrictii, teste si poate pierderi in zona parteneriatelor in functie de ce o sa gaseasca in viata ta: poate sa te faca sa iti doresti sa iesi dintr-o relatie daca nu este una potrivita sau te poate face sa fii extrem de matur/a si responsabil/a fata de relatia in care esti, sa investesti timp si energie, sa o maturuzezi, sa o treci la un alt nivel.

Mai ales pentru primele 10 grade din Fecioara, Saturn va face opozitie cu Ascendentul si va aduce mai multe teste si limitari.

Nu in ultimul rand, Pluto se muta in Varsator in Casa 6, unde ramane in urmatorii 20 de ani si va transforma zona de munca, dar si de sanatate. Pluto poate sa scoata acum la suprafata probleme de sanatate pentru a face pasii catre vindecare.

Ascendent in Balanta, Soare si Luna in Balanta (la un nivel mai subtil).

Draga Balanta, anul acesta are pentru tine tema ta preferata: relatiile!

In prima parte a anului, Jupiter iti viziteaza casa relatiilor, iar apoi in a2a jumatate Nodul Nord.

Jupiter aduce o energie foarte buna aici. Jupiter aduce vesti bune in relatii, poate sa apara o sansa mare sa intalnesti pe cineva foarte bun pentru tine, care aduce oportunitati, care deschide niste cai pentru tine, poate insemna chiar casatorie.

In Casa 1, Nodul Sud te indeamna sa renunti putin la focusul de pe tine, sa nu mai faci totul de una singura, sa nu mai fii atat de auto-suficienta si sa inveti sa ceri ajutor, sa iti canalizezi atentia pe colaborare, parteneriate, sa inveti sa imparti, caci Nodul Nord din Casa 7 iti aduce acum mai multe beneficii prin ceilalti, prin partenerul tau sau prin parteneriate de orice fel, sa ai mai multe rezultate materiale mai ales din conexiuni si colaborari.

Pe de alte parte, Saturn poate aduce restrictii in zona de munca, insa ai si ocazia sa adopti o noua rutina de viata, ziua ta sa arate altfel, sa mananci mai sanatos, sa te apuci de sport, miscare, sa schimbi dieta, sa ai mai multa grija de corp si sanatate. Poate sa renunti la tutun, alcool, zahar sau alte adictii care iti fac rau. Nu uita ca in toate aceste domenii Saturn vrea schimbari treptate, pas cu pas, zi de zi, nu o dieta minune.

Nu in ultimul rand, Pluto poate declansa un ciclu de 20 de ani de transformare in felul in care relationezi, in zona de creativitate, copii si sex. Poti dezvolta noi pasiuni in zona de hobby-uri si poti sa redefinesti ce inseamna bucuria pentru tine.

Ascendent in Scorpion, Soare si Luna in Scorpion (la un nivel mai subtil).

Draga Scorpionule, te-a ciufulit bine Nodul Sud in 2022 cu ale sale Eclipse? E ok… si pe mine.

Anul incepe cu vesti bune de la Jupiter legate de munca ta, sanatate, rutina, dieta, alimentatie si corp. Poti sa te bucuri mai mult de munca, sa angajezi mai multi oameni (poti atrage oameni foarte buni), sa ai mai multe proiecte, sa castigi mai bine.

In Casa 6 e si sanatatea, asa ca Jupiter iti poate aduce cunoastere si intelepciune legata de sanatate, sa citesti, sa inveti, sa incepi sa studiezi mai mult pe teme din aceasta zona sau daca ai probleme de sanatate sa le rezolvi mai usor, sa gasesti specialisti potriviti, remedii, medicamente, suplimente, sa iti imbunatesti alimentatia, regimul, sa faci mai multa miscare.

Apoi Jupiter se muta in casa relatiilor si iti aduce oameni noi in viata ta, adundenta si bucurie prin relatii, clienti noi, contracte, poate mai multi, o noua relatie sau trecerea celei existente la un alt nivel. Deschide-te catre ceilalti, caci de la ei vin beneficiile!

Saturn pe alta parte iti poate testa relatiile (de iubire), dar Jupiter aduce altele sau intelepciunea si maturitatea de a o transforma pe cea actuala.

Poti dezvolta o pasiune, un hobby in ceva mai mare, poti pune bazele unei afaceri acum, dar intr-un mod treptat.

Nu in ultimul rand, Pluto incepe un ciclu de 20 de ani in Casa 4, unde aduce transformari adanci legate de locuinta, casa, familie, trecut, dar si o transformare adanca in zona emotiilor.

Ascendent in Sagetator, Soare si Luna in Sagetator (la un nivel mai subtil).

Guvernatorul tau, Jupiter, iti activeaza in Berbec o casa ce iti aduce aici noi motive de bucurie in viata ta, poti sa te distrezi mai mult, sa iesi mai mult, sa calatoresti.

Relatiile de iubire se imbunatatesc sau apar unele noi, la fel relatia cu copiii tai devine mai usoara, mai distractiva.

Apoi din Mai, Jupiter iti aduce beneficii legate de corp, sanatate, munca, o schimbare pozitiva in rutina ta zilnica, o sanatate mai buna si ocazia sa iti imbunatatesti dieta, sa faci mai mult sport.

Nodul Nord intra in Berbec in Iulie si e foarte important sa iti dezvolti acum propria viziune, propriul talent, propriile idei, pentru ca e important sa te deconectezi foarte mult de ce crede si spune lumea, ce asteapta oamenii de la tine, ce asteapta societatea, ce e social acceptabil, de pararea altora si e important sa te centrezi pe tine si nevoile tale, sa ai incredere in intuitia ta, sa iti exprimi talentele, sa creezi ceva din tine dincolo de recunoasterea sau admiratia publicului, sa nu iti pese de cum o sa fie primit rezultatul.

In schimb, Saturn e cel care iti poate aduce niste blocaje si limitari legate de casa, locuinta, familie.

Pluto intra putin in Varsator si declanseaza pentru urmatorii 20 de ani transformari graduale in felul in care gandesti, comunici si in perspectiva ta despre viata.

Ascendent in Capricorn, Soare si Luna in Capricorn (la un nivel mai subtil).

Pana in Mai, Jupiter iti aduce beneficii in viata personala, unde merge focusul tau acum si poti lasa zona profesionala pe locul 2.

Jupiter iti aduce si o stare emotionala mai buna, noroc in zona de casa, locuinta, familie. Poti vinde mai usor, poti cumpara, poti renova sau iti poti extinde casa.

Si Nodul Nord ajunge in 2023 aici si poti sa simti nevoia de mai multa siguranta si securitate, poate sa petreci mai mult timp acasa, cu familia sau in gradina, sa dezvolti o pasiune pentru tara ta, radacini, stramosi, traditii, obiceiuri sau sa castigi o cetatenie noua.

Pe de alta parte, Nodul Sud din Casa 10 te invita sa lasi in urma ceva, poate sa renunti la niste responsabilitati in cariera sau sa o neglijezi, sa schimbi ceva aici, poate chiar sa lasi in urma o profesie. Din Mai, poti chiar sa te gandesti la copii, sa faci unul, sa iti maresti familia.

Saturn se muta in Martie in casa comunicarii unde te invita sa inveti ceva nou, un skill, ceva practic, o limba, ceva nou, poate ceva legat de comunicare scrisa sau verbala, social media, marketing, pr, vanzari, cum sa faci video-uri, va, cum sa iti vinzi produsele in alte moduri, alte canale, cu o alta strategie de marketing.

Insa cursul de invatare propus de Saturn e unul incet, mai greoi, dureaza mai mult, necesita mai mult timp, mai multa concentrare, prin repetie, poate cu mai multa frustrare, insa dupa 2 ani poti sa fii extrem de stapan pe ce ai invatat, sa fii un master, Saturn invata odata si bine, e ceva ce poate sa ramana cu tine pentru toata viata, ceva precis.

Pluto in schimb, incepe un ciclu de 20 de ani in Varsator si iti aduce o transformare legata de bani, resurse, valori materiale, talente, stima de sine si valoare personala.

Ascendent in Varsator, Soare si Luna in Varsator (la un nivel mai subtil).

Draga Varsatorule, vestea buna in 2023 este ca Saturn paraseste semnul tau si te elibereaza de anumite limitari si constrangeri. Cu siguranta multe s-au schimbat in viata ta in ultima vreme (2-3 ani).

In schimb, Pluto intra in semnul tau pentru urmatorii 20 de ani si porneste o transformare subtila, treptata, dar foarte puternica pentru tine. Esti pregatit sa scoti la lumina cele mai ascunse umbre?

Saturn te va invata anul acesta cum poti obtine mai multa stabilitate si securitate in viata ta. Insa o poate face prin moduri mai dure si poate aduce limitari si restrictii legate de bani si resurse ce apar ca fiind externe, banii nu ajung, apare o pierdere, o cheltuiala mare sau tu te decizi ca vrei sa strangi cureaua pentru ca vrei sa economisesti pentru ceva anume. Saturn vrea sa investesti acum in ceva ce iti va aduce stabilitate pe termen lung si momentan poti sa te simti cumva constrans financiar.

Vestile bune si usurinta vin in schimb de la Jupiter care e pregatit sa te ajute sa iti schimbi in mod pozitiv modul in care gandesti. Poate noile talente in care investesti sunt legate de scris, vorbit, comunicare, social media, marketing, vanzari, video-uri si campanii.

Apoi din Mai, Jupiter se muta in Casa 4 unde iti poate aduce beneficii si noroc in zona de casa, locuinta, familie. Poti vinde mai usor, poti cumpara, poti renova sau iti poti extinde casa. Este si o perioada in care poti avea o stare emotionala mai buna.

Ascendent in Pesti, Soare si Luna in Pesti (la un nivel mai subtil).

Vestea cea mai mare a anului 2023 pentru tine este ca Saturn va intra in Martie in semnul tau. Urmeaza o perioada de reconfigurare si maturizare ce dureaza aproape 3 ani.

Saturn vine sa faca curat in viata ta si sa te elibereze de tot ce nu iti mai foloseste, asa ca pot exista pierderi, dar vor fi in final pentru un scop mai inalt, are loc o maturizare pentru tine.

Pluto declanseaza si el in Varsator un ciclu de 20 de ani in care multe din tiparele subconstiente vor fi scoase la lumina. Dar este un proces lent, de durata, poate imperceptibil pe alocuri.

Trecand la vesti mai bune, Jupiter iti aduce vesti bune legate de bani, finante si castiguri pana in Mai. El poate aduce mai multa siguranta si securitate materiala.

Iar apoi, din Iunie, Jupiter iti aduce bucurie sa inveti ceva nou, sa studiezi sau un skill, ceva ce faci acum cu usurinta si bucurie. Poate un proiect de afaceri, poate un site, poate ceva legat de vanzari, un proiect comercial, administrativ, negocieri, daca vrei sa lansezi un produs sau daca vrei sa te ocupi de un proiect sau o campanie de marketing, pr, promovare, Jupiter iti aduce usurinta si oportunitati. Poti ajunge acum la mai multi clienti, poti face mai multe vanzari, poti lansa mai multe produse sau poti acumula cunostinte in aceste domenii. Poti invata o limba straina, sa conduci, sa faci video-uri, sa canti la un instrument.

Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an.

Pret: 240 lei

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.