2023 este anul marilor schimbări

Pluto, Saturn, Jupiter și Nodurile Lunare își schimbă toate semnele în 2023 (ca o comparație, în 2022 doar Jupiter și-a schimbat semnul).

Acest lucru înseamnă că în 2023 vă puteți aștepta la o mulțime de schimbări și mutații. Viețile noastre pot fi așezate pe traiectorii complet noi, în moduri pe care nici măcar nu le putem înțelege încă!

Iată care sunt cele mai importante tranzite ale anului:

⚡ 8 martie 2023: Saturn intră în Pești

✨ 12 martie 2023: Jupiter conjunct pe Chiron la 14° Berbec.

⚡ 23 martie 2023: Pluto intră în Vărsător

🌑 20 aprilie 2023: Eclipsă de Soare la 29° Berbec

🌕 5 mai 2023: Eclipsă de Lună la 14° Scorpion

⚡ 16 mai 2023: Jupiter intră în Taur

✨ 1 iunie 2023: Jupiter în conjuncție cu Nodul Nord la 3° Taur.

⚡ 12 iulie 2023: Nodul Nord intră în Berbec, Nodul Sud intră în Balanță

💫 23 iulie 2023: Venus intră în retrogradare la 28° Leu

🌑 14 octombrie 2023: Eclipsă de Soare la 21° Balanță

🌕 28 octombrie 2023: Eclipsă de Lună la 5° Taur

Pluto in Varsator 2023 – 2043

La nivel mundan, Pluto va revoluționa societatea noastră. Vărsătorul este semnul grupurilor de oameni și, împreună cu Capricornul, reprezintă societatea în ansamblul ei.

Cu Pluto în Vărsător, rolul pe care tehnologia și inteligența artificială îl joacă în societatea noastră va fi supus unei examinări intense: acele sisteme și tehnologii care sunt corupte vor fi expuse, în timp ce tehnologiile de creare a valorii și soluțiile de date vor continua să prolifereze și să transforme fiecare aspect al vieții noastre.

La nivel personal, Pluton în Vărsător va activa o anumită casă din harta ta natală, cerând o transformare totală a acelui domeniu al vieții.

Saturn în Pești 2023-2026

Saturn în Pești înseamnă că am “terminat” în mod oficial cu cuadratura Saturn-Uranus, care a durat 2 ani, epuizantq și conflictuala. Acesta este cu siguranță un motiv de sărbătoare!

În Pești, Saturn nu este preocupat de schimbări sistemice (care, desigur, necesită multă muncă) – ci de manifestarea idealurilor noastre. Există totuși o așteptare de a aduce la cel mai înalt grad de manifestare unele dintre proiectele la care lucrăm de zeci de ani.

Jupiter cu Chiron

Toate tranzitele lui Chiron vin cu o oportunitate de a vindeca răni adânc înrădăcinate și de a găsi integritatea. Aceste tranzite vin de obicei cu o așa-numită “criză de vindecare”, ceea ce înseamnă că, inițial, putem experimenta o înrăutățire a simptomelor.

Rănile vechi vor ieși la suprafață și ne vom aminti din nou de experiențe dureroase pe care nu le-am procesat pe deplin în trecut.

Jupiter în Taur 2023-2024

În Taur, Jupiter își unește forțele cu Uranus și, pentru câteva luni, cu Nodul Nord (în iulie, Nodul Nord părăsește Taurul și se mută în Berbec). Și, de asemenea, mai multe oportunități de a materializa ceea ce Uranus și Nodul Nord au încercat să inițieze în ultimii doi ani.

La nivel mundan, Jupiter în Taur va aduce în centrul atenției resursele, piețele financiare și inovația. Deoarece Jupiter aplică o conjuncție cu Uranus, se așteaptă ca inteligența artificială și soluțiile financiare inovatoare să crească și să prolifereze.

Nodul Nord în Berbec, Nodul Sud în Balanță 2023-2025

Una dintre cele mai dramatice schimbări vine în iulie 2023, când Nodurile se mută în Berbec și Balanță.

Acum, când Nodurile se mișcă în semnele de identitate, Berbec și Balanță, ni se cere să găsim un echilibru între cine suntem ca indivizi și relațiile și rețelele noastre sociale.

Cu Nodul Sud în Balanță, unele parteneriate și alianțe de lungă durată se vor încheia. Nodul Nord în Berbec ne va cere să ne găsim vocea și motivațiile unice, să ne stabilim limitele, să luptăm pentru obiectivele noastre individuale și să găsim noi modalități de a ne exprima.

Venus Retrograd – 23 iulie 2023

Venus este semnul relațiilor, iar Leul este un plasament al lui Venus deosebit de pasional, “trăind din inimă”. Venus retrograd în Leu ne invită să ne ascultăm inima. Ne simțim bucuroși și vii? Suntem fericiți în relațiile noastre?

Venus retrograd va fi în conjuncție cu Lilith, chemându-ne să ne întruchipăm esența noastră feminină, puternică.

Pe larg, gasiti toate aceste teme aici: https://astrobutterfly.com/2022/12/29/the-astrology-of-2023-pluto-enters-aquarius/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.