Pastratorii si tesatorii de timp

“Solstițiul este un “loc sacru” al timpului. Magia ancestrală este magia timpului. 

Strămoșii încă trăiesc într-o altă locație în timp. Magicienii antici care lucrau cu magia timpului erau “Țesători de timp” și “Păstrători de timp”.

Oamenii moderni se confruntă cu rupturi uriașe în liniile temporale pentru că au pierdut arta magiei timpului. Timpul este ca apa, nu moare, ci curge pe noi cursuri de apă în locuri diferite. Timpul nu poate fi pierdut. Timpul nu se mută în viitor, timpul este o imersiune în adâncime lichidă. 

Magicienii și șamanii știau cum să se deplaseze în diferite locații în timp – de-a lungul a ceea ce am numi acum trecut, prezent, viitor și pe culoarele “laterale” ale prezentului, toate universurile paralele pe care fiecare alegere le țese în existență. Timpul, mai degrabă decât fire separate de linii temporale, devine fire care sunt țesute împreună într-o tapiserie. Timpul este întregit.

Realitatea este o funcție a memoriei și, prin urmare, este complet ireală și maleabilă. Noi nu înțelegem timpul în niciun fel. Timpul ne creează și ne dizolvă corpul, iar secretele regenerării și ale “nemuririi” trăiesc, de asemenea, pe tărâmurile Magiei Timpului.

Pentru că timpul ne curge în viață, sau în noi linii temporale, sau în moarte, și ne sperie, am ales să creăm o “construcție umană” teoretică a timpului pentru a ne simți în siguranță. 

Aceasta nu este realitatea timpului și există “timpul primordial” sau timpul biologic sălbatic și timpul cuantic care deține secretele universului și, de asemenea, secretul biologiei noastre. Așa cum corpul nostru a fost construit prin timp. 

Pământul nu este doar un loc, un spațiu, un “corp”, el este făcut și din timp. 

De fapt, Pământul creează unele dintre cele mai înalte magii biologice ale timpului – deoarece deține multe linii temporale în memoria corpului său și toți Strămoșii din trecut și viitor, prezent, paralel. Magia Pământului este, de asemenea, o funcție a timpului. 

Dacă nu înțelegeți timpul, nu puteți intra în cele mai profunde mistere ale Pământului. Iar timpul Pământului este mult mai vast și mai lent decât își poate imagina un om. El ține timpul în el și este, de asemenea, un mare magician al timpului și un mare țesător de timp. Putem intra în diferite locații din dimensiunile temporale ale Pământului și putem recupera amintiri, înțelepciune și transmisii. 

Locurile sacre sunt adesea conectate la magia timpului și sunt portaluri în misterele timpului.

Acesta este motivul pentru care Strămoșii noștri le-au vizitat pentru Solstițiu.” (n.t. Stonehenge, Piramidele)

Extras dintr-un newsletter superb de la Azra Bernard.


Cred ca pana la urma “elixirul nemuririi” despre care mentionau Alchimistii era insusi aceasta abilitate de a manevra liniile temporale si accesul la minunata biblioteca universala ce se afla in celulele si adn-ul nostru. ❤️

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.