🐠 Pesti 2023

Ascendent in Pesti, Soare si Luna in Pesti (la un nivel mai subtil).

Vestea cea mai mare a anului 2023 pentru tine este ca Saturn va intra in Martie in semnul tau. Urmeaza o perioada de reconfigurare si maturizare ce dureaza aproape 3 ani.

Saturn vine sa faca curat in viata ta si sa te elibereze de tot ce nu iti mai foloseste, asa ca pot exista pierderi, dar vor fi in final pentru un scop mai inalt, are loc o maturizare pentru tine.

Pluto declanseaza si el in Varsator un ciclu de 20 de ani in care multe din tiparele subconstiente vor fi scoase la lumina. Dar este un proces lent, de durata, poate imperceptibil pe alocuri.

Trecand la vesti mai bune, Jupiter iti aduce vesti bune legate de bani, finante si castiguri pana in Mai. El poate aduce mai multa siguranta si securitate materiala.

Iar apoi, din Iunie, Jupiter iti aduce bucurie sa inveti ceva nou, sa studiezi sau un skill, ceva ce faci acum cu usurinta si bucurie. Poate un proiect de afaceri, poate un site, poate ceva legat de vanzari, un proiect comercial, administrativ, negocieri, daca vrei sa lansezi un produs sau daca vrei sa te ocupi de un proiect sau o campanie de marketing, pr, promovare, Jupiter iti aduce usurinta si oportunitati. Poti ajunge acum la mai multi clienti, poti face mai multe vanzari, poti lansa mai multe produse sau poti acumula cunostinte in aceste domenii. Poti invata o limba straina, sa conduci, sa faci video-uri, sa canti la un instrument.

📜🪄🎇Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an. Pret: 240 lei ✨Detalii in Facebook Shop sau pe site la sectiunea Analize Astrologice.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.