🏹 Sagetator 2023

Ascendent in Sagetator, Soare si Luna in Sagetator (la un nivel mai subtil).

Guvernatorul tau, Jupiter, iti activeaza in Berbec o casa ce iti aduce aici noi motive de bucurie in viata ta, poti sa te distrezi mai mult, sa iesi mai mult, sa calatoresti.

Relatiile de iubire se imbunatatesc sau apar unele noi, la fel relatia cu copiii tai devine mai usoara, mai distractiva.

Apoi din Mai, Jupiter iti aduce beneficii legate de corp, sanatate, munca, o schimbare pozitiva in rutina ta zilnica, o sanatate mai buna si ocazia sa iti imbunatatesti dieta, sa faci mai mult sport.

Nodul Nord intra in Berbec in Iulie si e foarte important sa iti dezvolti acum propria viziune, propriul talent, propriile idei, pentru ca e important sa te deconectezi foarte mult de ce crede si spune lumea, ce asteapta oamenii de la tine, ce asteapta societatea, ce e social acceptabil, de pararea altora si e important sa te centrezi pe tine si nevoile tale, sa ai incredere in intuitia ta, sa iti exprimi talentele, sa creezi ceva din tine dincolo de recunoasterea sau admiratia publicului, sa nu iti pese de cum o sa fie primit rezultatul.

In schimb, Saturn e cel care iti poate aduce niste blocaje si limitari legate de casa, locuinta, familie.

Pluto intra putin in Varsator si declanseaza pentru urmatorii 20 de ani transformari graduale in felul in care gandesti, comunici si in perspectiva ta despre viata.

📜🪄🎇Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an. Pret: 240 lei ✨Detalii in Facebook Shop sau pe site la sectiunea Analize Astrologice.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.