⚖️ Balanta 2023

Ascendent in Balanta, Soare si Luna in Balanta (la un nivel mai subtil).

Draga Balanta, anul acesta are pentru tine tema ta preferata: relatiile!

In prima parte a anului, Jupiter iti viziteaza casa relatiilor, iar apoi in a2a jumatate Nodul Nord.

Jupiter aduce o energie foarte buna aici. Jupiter aduce vesti bune in relatii, poate sa apara o sansa mare sa intalnesti pe cineva foarte bun pentru tine, care aduce oportunitati, care deschide niste cai pentru tine, poate insemna chiar casatorie.

In Casa 1, Nodul Sud te indeamna sa renunti putin la focusul de pe tine, sa nu mai faci totul de una singura, sa nu mai fii atat de auto-suficienta si sa inveti sa ceri ajutor, sa iti canalizezi atentia pe colaborare, parteneriate, sa inveti sa imparti, caci Nodul Nord din Casa 7 iti aduce acum mai multe beneficii prin ceilalti, prin partenerul tau sau prin parteneriate de orice fel, sa ai mai multe rezultate materiale mai ales din conexiuni si colaborari.

Pe de alte parte, Saturn poate aduce restrictii in zona de munca, insa ai si ocazia sa adopti o noua rutina de viata, ziua ta sa arate altfel, sa mananci mai sanatos, sa te apuci de sport, miscare, sa schimbi dieta, sa ai mai multa grija de corp si sanatate. Poate sa renunti la tutun, alcool, zahar sau alte adictii care iti fac rau. Nu uita ca in toate aceste domenii Saturn vrea schimbari treptate, pas cu pas, zi de zi, nu o dieta minune.

Nu in ultimul rand, Pluto poate declansa un ciclu de 20 de ani de transformare in felul in care relationezi, in zona de creativitate, copii si sex. Poti dezvolta noi pasiuni in zona de hobby-uri si poti sa redefinesti ce inseamna bucuria pentru tine.

📜🪄🎇Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an. Pret: 240 lei ✨Detalii in Facebook Shop sau pe site la sectiunea Analize Astrologice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.