♍️ Fecioara 2023

Ascendent in Fecioara, Soare si Luna in Fecioara (la un nivel mai subtil).

Jupiter poate accelera anul acesta schimbarile neasteptate din viata ta, situatiile de criza, transformarile, insa ele se simt ca o eliberare, aduc bucurie in final, e ca si cum scapi de ceva greu si te bucuri ca s-a terminat. Aici e o casa a umbrelor noastre, traume, demoni, tipare subconstiente, frici, lucruri foarte ascunse din tine si Jupiter iti aduce ocazia sa vindeci multe dintre ele cu mai mare usurinta, sa le vezi si sa le transformi. Poti avea multe momente de “aha” legate de aceste lucruri. E important sa ceri ajutorul atunci cand simti nevoia pentru ca Jupiter poate aduce oamenii potriviti in viata ta.

Apoi din Mai, Jupiter se muta in Casa 9 unde poti vedea peisajul mai mare dupa crizele si transformarile pe care le-ai avut in Casa 8. Pentru ca in Casa 8 sunt bucatile de informatie, de puzzle, cineva iti spune ceva, apoi citesti ceva, iar in Casa 9 se formeaza intreaga imagine, poti initial sa descoperi anumite bucati random de informatii, cu care inca nu stii ce sa faci, iar cand Jupiter intra in Casa 9 sa iti dai seama cum le poti pune impreuna pentru a avea parte de anumite beneficii si oportunitati, ca poti face o investitie intr-un domeniu anume, poti sa accesezi o oportunitate pentru ca tu ai informatia specifica la care nu toata lumea a avut acces.
Intuitia si flerul tau sunt mult mai accentuate acum si o sa simti ca trebuie sa faci anumite lucruri si totul se va alinia, ca ai mai mult noroc, cumva esti persoana potrivita in locul potrivit sau persoana cu informatia potrivita!

Saturn intra in 2023 in casa relatiilor si scopul final al lui aici este sa te invete sa pui limite in relatiile tale, fie ca e vorba de iubire, prietenie sau parteneriate profesionale. Saturn aici vrea sa pastreze doar oamenii de calitate din viata ta si in timpul acestui tranzit poti vedea mai bine care sunt ei si care e nevoie sa plece acum, caci Saturn are darul de a taia toate uscaturile din “padure”, lucrurile care nu iti mai sunt necesare.

El aduce limitari, restrictii, teste si poate pierderi in zona parteneriatelor in functie de ce o sa gaseasca in viata ta: poate sa te faca sa iti doresti sa iesi dintr-o relatie daca nu este una potrivita sau te poate face sa fii extrem de matur/a si responsabil/a fata de relatia in care esti, sa investesti timp si energie, sa o maturuzezi, sa o treci la un alt nivel.

Mai ales pentru primele 10 grade din Fecioara, Saturn va face opozitie cu Ascendentul si va aduce mai multe teste si limitari.

Nu in ultimul rand, Pluto se muta in Varsator in Casa 6, unde ramane in urmatorii 20 de ani si va transforma zona de munca, dar si de sanatate. Pluto poate sa scoata acum la suprafata probleme de sanatate pentru a face pasii catre vindecare.

📜🪄🎇Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an. Pret: 240 lei ✨Detalii in Facebook Shop sau pe site la sectiunea Analize Astrologice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.