🦁Leu 2023

Ascendent in Leu, Soare si Luna in Leu (la un nivel mai subtil).

Draga Leule, anul acesta scapi din stransoarea lui Saturn care poate ti-a adus dificultati si teste in ultimii 2 ani.

Poti sa simti anul acesta scopul si menirea in viata intr-un mod magic. Poti sa descoperi acum o mare pasiune legata de cunoastere si simti ca vrei sa studiezi ceva acum. Apare o inspiratie care iti aduce intelepciune si bucurie, un sentiment ca totul are un scop si o menire acum. In 2023 poti intelege mai bine rolul tau, misiunea, pasiunea, cea mai inalta chemare pe care apoi o poti transforma in cariera. Poate sa fie ceva nou sau o extindere intr-o cariera pe care deja o practici.

Din Mai, Jupiter, Marele Benefic, vine cu vesti bune in zona de cariera, extinderea ei, promovari, schimbari benefice si poate un nou drum profesional care iti este mult mai benefic.

Pluto in schimb, incepe pentru 20 de ani o transformare profunda in relatiile tale si in felul in care relationezi care se poate schimba total in urmatorii ani.

Pluto lucreaza alaturi de Saturn, care se va muta tot intr-o casa relationala si iti poate aduce teste legate de intimitate si traume vechi, subconstiente ce ies acum la suprafata pentru a le vindeca.

E o perioada buna pentru studiu adanc (si e ideal sa folosesti energia lui Saturn in mod pozitiv in acest fel), pentru cercetare, pentru investigatie, mai ales in subiecte oculte, secrete, spirituale, subconstiente, psihologie, vindecare prin diverse tehnici si alaturi de diversi terapeuti (astrologie, tarot, regresii etc.) care te ajuta sa scoti multe frici, demoni, tipare si limitari la iveala pentru a le vindeca.

📜🪄🎇Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an. Pret: 240 lei ✨Detalii in Facebook Shop sau pe site la sectiunea Analize Astrologice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.