🦀Rac 2023

Ascendent in Rac, Soare si Luna in Rac (la un nivel mai subtil).

Pentru tine poate fi un an important in care ai ocazia sa cresti si sa te extinzi in zona profesionala! Cu Jupiter in casa Carierei poti avea parte de noi oportunitati, o promovare, o pozitie mai inalta, cu mai multa responsabilite, vizibilitate si recunoastere, succes, poti chiar sa incepi acum afacerea ta. Mai mult, cand Jupiter se muta in Casa 11, o sa vezi rezultatele eforturilor tale si chiar castiguri mai mari.

Aceste doua arene pot fi influentate si de Saturn care iti spune ca e o perioada buna si pentru studiu, pentru cunoastere, a aduna intelepciune, pentru o facultate, o universitate, un curs pe termen lung, o precalificare, un master etc. – e vorba de un studiu mai lung, care implica munca si acum iti faciliteaza sansele in cariera. Poti chiar lasa un job in urma pentru a incepe unul nou, poti renunta la un job care nu te mai implineste, poate te nemultumeste, poate esti concediat/a, insa ceva mult mai aliniat cu tine o sa apara, poate ceva ce iti aduce mai multa implinire si vizibilitate.

In urmatorii 2-3 ani, poti dezvolta o viziune de viata mai matura care poate incepe ca o criza existentiala si multe intrebari despre scopul vietii tale, despre viziunea ta de viitor si directia pe care vrei sa o urmezi de aici incolo.

Poti sa calatoresti mai mult in interes profesional sau de studiu, poti sa incepi un proces treptat de mutare in alta tara sau sa oficializezi o relatie.

Pluto incepe discret o transformare mare interioara pentru tine, o eliberare de traume si o renastere, dar e un proces lent ce se va desfasura pe o durata de 20 de ani.

📜🪄🎇Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an. Pret: 240 lei ✨Detalii in Facebook Shop sau pe site la sectiunea Analize Astrologice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.