🐃Taur 2023

Ascendent in Taur, Soare si Luna in Taur (la un nivel mai subtil).

Draga Taure, sper ca Nodul Nord si Eclipsele te-au asezat deja in 2022 pe un fagas mai bun, chiar daca a facut-o cu putine artificii. Vestea buna este ca in 2023 Jupiter, Marele Benefic, planeta norocului, intra in semnul tau si iti aduce noi oportunitati de crestere.

Incepe un ciclu de 12 ani si totul se expansioneaza in viata ta si fara sa planuiesti, peste noapte, fara asteptari totul poate lua o intorsatura benefica.

Pe de alta parte, Saturn intra in Casa 11, o casa a scopurilor si telurilor pe termen lung, a castigurilor, acum ceva de amploare poate lua forma. Jupiter aduce sansa, oamenii potriviti, echipa cea mai buna, Saturn aduce dorinta munca. Jupiter aduce un nou scop, Saturn ajuta sa il cladesti pe termen lung, sa ai o strategie buna. Poti sa fii mai serios acum vis a vis de un scop pe care il poti materializa pas cu pas in urmatorii 2-3 ani.

Chiar si scurta perioada a lui Pluto in Varsator poate declansa o transformare in cariera si statutul tau, pentru ca si Nodul Sud in Balanta te invita sa lasi in urma ceva legat de munca ta, de modul in care o faci, de cum arata rutina ta zilnica.

📜🪄🎇Descopera mai multe detalii despre anul 2023 in raportul scris cu predictii personalizate in functie de tranzitele din harta ta. Contine in jur de 25-30 de pagini cu informatii ce te pot ghida in urmatorul an. Pret: 240 lei ✨Detalii in Facebook Shop sau pe site la sectiunea Analize Astrologice.

2 thoughts on “🐃Taur 2023

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.