Spatiul de Recunostinta

Daca tot avem maine Luna Noua in Sagetator, semnul optimismului si credintei, si pe Jupiter in Pesti din nou in mers Direct (cu aspecte bune catre evenimentul de maine), ma gandeam sa vorbim despre Recunostinta si despre a vedea mereu partea plina a paharului.

Zilele trecuta m-am uitat la documentarul Stutz pe Netflix, pe care vi-l recomand cu drag, un film care prezinte niste unelte simple, dar foarte bune prin care putem sa ne imbunatatim viata.

Una dintre uneltele prezentate este Recunostinta, pe care stiu ca deja o cunoasteti. Ce mi-a placut insa la abordarea lui Stutz este ca vorbeste despre “Flow-ul Recunostintei”, un spatiu in care ajungi cand o practici, o stare inalta de caldura si de liniste si de bine, o frecventa, iar aceea devine cheia catre atractie, si mai putin pentru ce esti de fapt recunoscator.

Nu conteaza daca lista ta de recunostinta contine casa ta, sanatatea ta sau degetele de la picioare, important este ca pe masura ce iti dai seama de ce esti recunoscator sa simti de fapt energia din spatele ei, procesul, ala e comutatorul de frecventa si accesul catre o energie inalta.

Exercitiul propus de el este sa inchizi ochii si sa incepi sa enumeri lucruri mici pentru care esti recunoscator si pe masura ce o faci sa muti atentia de pe ceea ce enumeri si sa simti mai mult acest flow al recunostintei, senzatia dincolo de cuvinte. Pe aceasta o faci din ce in ce mai mare si o aduci mai mult in tine, o lasi sa te cuprinda si sa te transforme. ❤️

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.