Fantana interioara

Fantana a fost mereu un simbol sacru, ea capteaza si aduce la suprafata elementul indispensabil vietii, izvorul eliberat din strafunduri este apa vie, cu puteri regeneratoare si purificatoare, care aduce cu ea energiile benefice din adancuri. Apa este asociata din cele mai vechi timpuri feminitatii, maternitatii (a da nastere), fecunditatii, reprezentand substanta primordiala din care au luat fiinta toate formele. Fantana e un simbol sacru sarbatorit din cele mai vechi timpuri chiar si la noi (Caloianu, Paparuda).


Feminin, apa, curgere, emotie, adancime interioara, fantana, vas alchimic – fantana emotiilor interioare, fantana nesecata de energie, fantana intelepciunii interioare, sursa vietii, Sfantul Graal.


Energia feminina autentica este cea care primeste mai intai din interiorul ei orice emotie se trezeste in ea si o lasa sa curga precum o apa prin corp. Cand reuseste sa faca asta invata sa primeasca cu usurinta si din exterior, de la masculin, orice are nevoie si se transforma in femeia zeita, femeia Magica care nu doar primeste cu usurinta, dar poate acum sa multiplice ce primeste de la masculin.

Atunci cand nu stim sa primim atat din ce interiorul nostru (emotii, trairi, simtiri), cat nici din exteriorul nostru sau din Univers (ajutor, abundenta, ingrijire), o facem pur si simplu dintr-o teama mai veche ca nu suntem in siguranta, protejate si e nevoie sa pastram mereu garda sus, un control (al emotiilor si realitatii) si un sistem de protectie foarte mare (atat de noi, de emotiile noastre care par prea intense sa fie traite, dar si de exterior care ne poate oricand face rau). Acest lucru porneste din prima noastra relatie cu masculinul, cu tatal, el e cel care ne invata despre sentimentul intern si adanc de siguranta.

Atunci cand femininul nu stie sa primeasca, nu poate sa multiplice energia primita din exterior si sansa ca fantana interioara energetica sa sece e mult mai mare (sa simti ca nu ai nimic de dat, de oferit, iubire, grija, sustinere, sa nasti fizic ceva, un copil, un proiect creativ, o idee… o prajitura).

Mai mult, aceasta abilitate de a primi inseamna si felul in care tu iti oferi tie: placere, bucurie, pace si orice ai nevoie. Acest lucru nu inseamna egoism, din contra, inseamna iubire de sine. E unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci, caci de aici incepi sa radiezi si sa multiplici aceste sentimente catre toti din jurul tau, precum o fantana nesecata de energie vitala. ❤️

Atunci cand femininul functioneaza pe prea multa energie masculina, masculinul nu este imputernicit, nu are spatiu de manevra si increderea sa ii aduca energia pe care ea o poate multiplica cu usurinta si bucurie. Pamantul nu rodeste fara apa. Semintele nu se multiplica fara apa.

Femininul isi indeplineste nevoile fizice, placerile, emotionale si mentale. Are constant o intalnire sacra cu interiorul ei si accepta orice gaseste acolo. Ea devine o prioritate si isi ofera mai intai ei dragostea si atentia, primeste, curge, se hraneste energetic pentru a putea sa primeasca si sa multiplice ceea ce primeste. Devine Fantana, Vasul Alchimic, Oracolul!

Transforma zidurile in apa si curgi! Reaminteste-i corpului tau ca esti in siguranta, tu cu interiorul tau, tu in corpul tau, tu cu emotiile tale si puterea care izvoraste din Fantana ta!

Flash primit legat de raportul dintre feminin si masculin sub cuadratura de ieri dintre Marte si Venus.

Advertisement

2 thoughts on “Fantana interioara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.