Marte in Gemeni si Retrograd timp de 7 luni – REMIND = Re-amintire

Marte in Gemeni 20 August 2022 – 25 Martie 2023

Marte Retrograd 30 Octombrie 2022 – 12 Ianuarie 2023

Din cand in cand, Marte decide ca e timpul sa ia la bani marunti cate un semn si sa il traverseze timp de mai multe luni. Anul acesta si in 2023 este vorba de Gemeni, unde ramane timp de 7 luni si unde are loc si perioada de retrogradare si fenomenul “sarit de pe axa”.

E o perioada lunga pentru Marte intr-un semn, de regula el le traverseza in +- 2 luni.

Ce vrea Marte in Gemeni?

Marte reprezinta actiune, drive, nou, pionierat – energia martiana ne ajuta sa scapam de lucrurile vechi, sa luam decizii care ne elibereaza de trecut si de lucrurile de care nu mai avem nevoie. Acestea se pot traduce prin gunoaie mentale adunate de generatii, pattern-uri mentale lumitative, constructii mentale ce vin pe pilot automat, obisnuinte care ne fac inerti, care ne aduc greutate.

Marte inseamna focus, focus ascutit si directionat catre nevoile si dorintele noastre, focus catre ce ne dorim, si mai putin pe ce nu ne dorim… cum e obisnuita mintea noastra sa rumege prea mult lucrurile de care ne este teama.

Cu asta se lupta Marte acum, cu idei, informatii, ganduri, perceptii si perspective.

In Alchimie, Marte este asociat cu sulful (simbolul instinctului agresiv, forta primara) sau cu imaginea unui lup, lupul singuratic, cel care lupta de unul singur. In Gemeni? Cel care gandeste de unul singur!

  • Ai curajul sa gandesti diferit?
  • Ai curajul sa iti schimbi perceptia?
  • Ai curajul sa te deschizi catre noi perspective?
  • Ai curajul sa imbratisezi noi informatii?
  • Ai curajul sa incepi sa crezi ca unele lucruri nu erau asa cum ai crezut pana acum?
  • Ai curajul sa faci loc in mintea ta pentru informatii cu totul noi si chiar socante?
  • Ai curajul sa fii un pionier in gandire si comunicare?

Marte inseamna libertate, iar acum lupta se da pentru libertatea mentala, a alege cai care ne aduc libertate in actiune. Actiunea urmeaza gandul!

REMIND = Re-amintire

Marte in Gemeni si Retrograd – intoarceti atentia in interior, cauta inteligenta interioara, geniul interior, fantana interioara infinita de intelepciune! Aici sunt frecventele mai inalte, aici informatia nu e reciclata, e o reamintire a unor informatii extrem de pretioase! Intuitia devine mult mai importanta acum si e nevoie sa ne antrenam sa o auzim mai clar.

Mai mult, Marte inseamna energie bruta, simpla. E timpul pentru simplificarea mintii si gandirii. Asistam la o noua era a spiritulitatii, o era a simplitatii si simplificarii, o renuntare a ne scarpina ca maimuta dupa cap, reinvatam cat de simple sunt de fapt lucrurile si cat de mult au fost ele complicate ca si cum doar anumite persoane pot ajunge la anumite nivele, ca doar anumite persoane au acces la anumite practici, ca ele sunt complicate, vagi (si chiar asa au fost, parca ai inteles, dar nu stii cum se face).

Incepem sa descoperim ca de fapt lucrurile sunt extrem de simple, la indemana, ca suntem echipati cu tot ce avem nevoie, ca puterea sta in noi si nu in afara.

Daca intram in conexiune profunda cu noi, intuitia noastra (Berbec) ne indica exact ce trebuie sa facem. Sinele mai Inalt, Divinul din noi sau cum vreti sa ii spuneti, ne sopteste exact ce avem de facut.

Mintea maimuta este reantrenata, reprogramata, redusa la tacere. E timpul pentru un razboi (Marte) intre mintea muritoare si mintea inalta. E un tranzit bine corelat si cu Jupiter in Berbec, Jupiter fiind mintea inalta intr-un semn guvernat de Marte, Berbec. In timp de Chiron din Berbec ne arata si el ranile care ne tin in lipsa de putere si conditionari.

Toate fiind la unison cu Nodul Sud in Scorpion – alt semn guvernat de Marte – unde vorbim si despre putere, frustrarea vointei de cineva, brutalitate sau autoritate si ostilitate. In Scorpion poate exista un sentiment de lipsa de putere data de multa disciplina, responsabilitate, rigiditate religioasa, control al emotiilor rezultat din sentimentul de vina, pedepsire, atasament de drama si de o viata plina de criza, o neincredere mare in tot si toate. E important sa nu ne lasam prada in urmatoarea perioada tendintelor distructive si atitudinilor extreme/extremiste, pasiunea, adancimea si intensitatea Scorpionului nu inseamna dramatism si furtuni emotionale in care ne lasam inecati, viata nu e un camp de lupta constant, iar in Taur vom invata linistea si pacea.

Vointa devine un focus pentru ca putem sa simtim ca nu o avem si in aceste conditii, fie acceptam sa fim controlati fie, din contra, sa luptam cand respectul de sine si libertatea ne sunt amenintate. Avem multe sentimente de inadecvare legate de vointa sau de capacitatea de a actiona liber, de a spune nu, de a merge catre dorintele noastre, de a ne cere drepturile si de a avea control asupra vietii noastre.

Dusmanii nostri sunt cei din ograda noastra (mintea noastra). E timpul ca razboinicul zodiacului sa smulga toate buruienile din ograda noastra, toate gandurile si perceptiile care ne tin in frica, inertie, nonactiune, care ne fac sa ne simtim mici, fara putere, fara curaj, care ne spun ca nu suntem demni de dorintele noastre.

Sectorul din harta noastra ocupat de Gemeni va fi intens activat in aceste 7 luni si ceva trebuie schimbat aici, gandirea si perceptia noastra despre temele casei respective are nevoie de reconfigurare si resetare!

Analiza Personalizata Marte in Gemeni

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului Marte in semn si casa astrologica te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest tranzit si cum poti utiliza in mod pozitiv si constructiv energia lui Marte.

Pret: 60 de lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2, 3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii. 

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Advertisement

6 thoughts on “Marte in Gemeni si Retrograd timp de 7 luni – REMIND = Re-amintire

  1. Pingback: Fantana interioara
  2. Pingback: Mercur Retrograd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.