Mercur Retrograd pentru fiecare zodie

Mercur Retrograd in Balanta si Fecioara pentru fiecare zodie.

Perioda: 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Verificati mai intai Ascendentul, apoi Soarele si pentru peisajul emotional, intern, Luna.

Berbec

Ultima retrogradare a lui Mercur are loc in Septembrie si este in Balanta in Casa 7, mai ales daca ai Ascendent, Soare, Luna in primele 10 grade Berbec, o sa il simti mai intens, iar aici aduce o revizuire a relatiilor, a parteneriatelor, contractelor. Poate insemna ca scoti acum niste oameni din viata ta sau ca o relatie trebuie regandita. Poate discutii in relatii pe teme mai vechi ce reapar, poate relatii vechi sa reapara in viata ta fie pentru a le reface, fie pentru a avea o incheiere sau niste lamuriri.

Apoi in Octombrie, Mercur retrograd in Fecioara se muta in Casa 6 si poti reface un proiect, sa regandesti ceva legat de sanatate, dieta, sport, obiceiuri sanatoase, poate ceva legat de sanatate revine in vizorul tau si se rezolva acum, chiar sa reapara probleme de sanatate mai vechi, poate sa refaci rutina ta zilnica, programul, sa repari ceva, sa fii mai meticulos/a in aceste zone, sa schimbi, sa reorganizezi, poate o reactualizare a muncii tale sau a unei relatii cu colegii, a programului de lucru.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Taur

Mercur Retrograd in Balanta se afla in Casa ta 6, iar aici se poate sa fie nevoie sa refaci sau sa regandesti ceva legat de munca ta, poate de relatia cu colegii, poate de rutina ta de zi de zi, poate sa rezolvi sau sa apara ceva legat de niste datorii.

Poti reface un proiect, sa regandesti ceva legat de sanatate, dieta, sport, obiceiuri sanatoase, poate ceva legat de sanatate revine in vizorul tau si se rezolva acum, chiar sa reapara probleme de sanatate mai vechi, poate sa refaci rutina ta zilnica, programul, sa repari ceva, sa fii mai meticulos/a in aceste zone, sa schimbi, sa reorganizezi, poate o reactualizare a muncii tale sau a unei relatii cu colegii, a programului de lucru.

Apoi se muta in Casa 5 si se poate sa regandesti sau sa reorganizezi ceva legat de copii, poate de programul lor, de scoala, sau ceva se schimba in viata lor si trebuie sa refaci ceva. La fel poti avea discutii pe teme mai vechi cu partenerul, sa revizuiesti ceva in relatie, sa reluati niste activitati mai vechi sau un proiect mai vechi, poate sa redefiniti termenii relatiei sau pot aparea parteneri din trecut sau doar sa te gandesti la ele.

Poti relua un proiect mai vechi, o afacere, o idee, un site sau un hobby pe care il faceai cu placere si poate acum il perfectionezi, il faci in alt mod, retusezi, schimbi.

Daca Ascendentul, Soarele sau Luna se afla intre gradele 25-30 Taur, acest Mercur Retrograd o sa faca si un aspect armonios care aduce vesti noi legate de afaceri, un parteneriat, o colaborare, un client, ceva benefic apare aici, chiar daca e nevoie sa muncesti putin mai mult.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Gemeni

Mercur e Retrograd in Balanta in Casa ta 5.

Te poti reconecta acum cu un iubit din trecut (sau poate doar sa te gandesti la el si sa ai niste constientizari) sau poti reexamina relatia actuala, sa regandesti ceva aici, sa stabilesti alti termeni, sa o imbunatatesti, poate sa faceti mai multe activitati pe care le faceati in trecut, niste locuri in care ati mai fost, poti sa te gandesti la cum poti reaprinde flacara.

Daca esti singur/a, poti sa iti revizuiesti atitudinea vis a vis de relatii, sa schimbi ceva in modul tau de relationale.

Poate sa regandesti sau sa reorganizezi ceva legat de copii, poate de programul lor, de scoala, sau ceva se schimba in viata lor si trebuie sa refaci ceva.

Poti relua un proiect mai vechi, o afacere, o idee, un site sau un hobby pe care il faceai cu placere si poate acum il perfectionezi, il faci in alt mod, retusezi, schimbi, repari, sa imbunatatesti ceva din aceste domenii (ceva ce exista deja). Sa te gandesti mai mult la lucrurile care iti aduc bucurie si placere, la distractie si cum o poti readuce in viata ta.

Apoi se muta in Casa ta 4 pentru o scurta perioada si poate o sa fie nevoie sa refaci ceva legat de casa, sa redecorezi, revizuiesti ceva, sa refaci niste acte/documente legate de o proprietate si sa fie mai dificil, mai greu, sa necesite mai mult efort, pot aparea discutii cu familia poate cu teme mai vechi, poate ceva de echilibrat aici, sau pur si simplu sa reiei legatura cu cineva din familie, sa vizitezi un loc din trecut, din copilarie, sa iti investighezi trecutul, radacinile, stramosii, sa te reconectezi cu ceva de aici, cu traditiile din familie sau tara.

Daca lucrezi in domeniul imobiliar, poate e nevoie sa refaci ceva in munca ta, sa muncesti mai mult si sa depui un efort mai mare, sa apara multe lucruri de refacut, schimbat.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Rac

Mercur e Retrograd in Balanta in Casa 4 unde poti sa revizuiesti ceva legat de casa, pot aparea intarzieri legate de relocare, vanzare, cumparare sau acte legate de casa, sa redecorezi, sa repari ceva, sa fie nevoie sa le refaci ceva, legat de o viza, poate sa rediscuti ceva cu familia, cineva din familie, sa revizitezi locul nasterii sau parintii.

Poate o sa fie nevoie sa refaci ceva legat de casa, sa redecorezi, revizuiesti ceva, sa refaci niste acte/documente legate de o proprietate si sa fie mai dificil, mai greu, sa necesite mai mult efort, pot aparea discutii cu familia poate cu teme mai vechi, poate ceva de echilibrat aici, sau pur si simplu sa reiei legatura cu cineva din familie, sa vizitezi un loc din trecut, din copilarie, sa iti investighezi trecutul, radacinile, stramosii, sa te reconectezi cu ceva de aici, cu traditiile din familie sau tara.

Daca lucrezi in domeniul imobiliar, poate e nevoie sa refaci ceva in munca ta, sa muncesti mai mult si sa depui un efort mai mare, sa apara multe lucruri de refacut, schimbat.

Apoi se muta in Fecioara in Casa 3 unde te poate reconecta cu persoane din trecut, mai ales cu rude, vecini, colegi, frati, surori, sa refaci un proiect online, legat de comunicare, site, publicitate, marketing, poate sa reiei niste tranzactii, ceva legat de zona de vanzari, comert. Ai mai multa grija de parole, chei, emailuri, masina, telefoane, laptopuri si alte device-uri de comunicare aflate aici, sa nu le pierzi, sa nu se strice. Pot aparea intarzieri si dificultati in aceste domenii.

Ai grija la calatorii scurte, mai ales cu masina, pot fi decalate, intarziate, anulate sau pot aparea dificultati si intarzieri pe durata lor. Ai grija la documente, contracte acum, nu e ideal sa le semnezi acum si sa le faci, pot aparea probleme si sa fie nevoie sa le refaci. Daca e musai, citeste-le cu multa, multa atentie sau mai cere opinia cuiva.

Ai multa grija la modul in care comunici in aceasta perioada, poti sa starnesti conflicte, certuri sau pot aparea neintelegeri, tu sa spui una si sa se inteleaga altceva si invers, sa apara greseli din cauza unor neintelegeri legate de o informatie.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Leu

Mercur Retrograd in Casa 3 te poate reconecta cu persoane din trecut, mai ales cu rude, vecini, colegi, frati, surori, sa refaci un proiect online, legat de comunicare, site, publicitate, marketing, poate sa reiei niste tranzactii, ceva legat de zona de vanzari, comert. Ai mai multa grija de parole, chei, emailuri, masina, telefoane, laptopuri si alte device-uri de comunicare aflate aici, sa nu le pierzi, sa nu se strice. Pot aparea intarzieri si dificultati in aceste domenii.

Ai grija la calatorii scurte, mai ales cu masina, pot fi decalate, intarziate, anulate sau pot aparea dificultati si intarzieri pe durata lor. Ai grija la documente, contracte acum, nu e ideal sa le semnezi acum si sa le faci, pot aparea probleme si sa fie nevoie sa le refaci, daca e musai, citeste-le cu multa, multa atentie.

Ai multa grija la modul in care comunici in aceasta perioada, poti sa stranesti conflicte, certuri sau pot aparea neintelegeri, tu sa spui una si sa se inteleaga altceva si invers, sa apara greseli din cauza unor neintelegeri legate de o informatie.

Apoi se muta in Casa 2 unde se poate sa rebugetezi, sa iti reoganizezi banii, sa ai mai multa grija cu cheltuielile care pot fi mai mari acum, sa regandesti ceva legat de bani, de o investitie, sa faci o curatenie in lucrurile tale, poti avea acces acum la niste bani/lucruri/posesiuni din trecut, care se intorc la tine acum.

Ai grija acum mai mult de banii si posesiunile tale, nu face investitii si nu iti asuma riscuri financiare, poate mai ales pe telefoane, laptopuri, device-uri de comunicare, promovare, marketing. Pot aparea mai multe cheltuieli acum, la fel pot aparea discutii, certuri, conflicte verbale ce au legatura poate cu banii.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Fecioara

Mercur in Balanta in Casa 2 si partial in Fecioara. Mai intai se poate sa rebugetezi, sa ai mai multa grija cu cheltuielile care pot fi mai mari acum, sa regandesti ceva legat de bani, de investitii, sa faci o curatenie in lucrurile tale, poti avea acces acum la niste bani/lucruri/posesiuni din trecut, care se intorc la tine acum.

Ai grija mai mult de banii si posesiunile tale, nu face investitii si nu iti asuma riscuri financiare, poate mai ales pe telefoane, laptopuri, device-uri de comunicare, promovare, marketing. Pot aparea mai multe cheltuieli acum, la fel pot aparea discutii, certuri, conflicte verbale ce au legatura poate cu banii.

Apoi Mercur se muta in Fecioara, mai ales daca ai Soare, Luna, Ascendent intre gradele 23-30, acest tranzit te poate afecta mai tare, ceva important se poate intampla, poate o decizie importanta legata de cariera sau un proiect ce necesita skill-uri legate de comunicare, vorbit, scris, documente, device-uri, site-uri, poate ceva ce ai omis, care trebuie refacut, regandit, reparat. Lucrurile pot fi mai impredictibile acum, mai ales in a2a jumatate a lui Septembrie.

Poate aparea o intesitate si un efort mai mare acum pe care sa il pui in cariera sau probleme cu o figura de autoritate, un sef.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Balanta

Ultima retrogradare a lui Mercur are loc in Septembrie si este chiar in semnul tau, al Balantei si va fi simtit mai tare de Balantele cu Ascendent, Soare, Luna intre 0-10 grade (Mercur trece de mai multe ori peste aceste grade).

Se poate sa fie nevoie sa fii mai flexibila in aceasta perioada, sa ai mereu un plan B, sa ai parte de intarzieri, sa reiei niste negocieri, sa refaci niste documente, hartii, contracte, sa reconfigurezi o calatorie. E important sa nu te superi cand apar intarzieri, poate e mai bine, poate mai e ceva de reviziuit, de refacut, ceva ce nu ai vazut initial si trebuie sa vezi acum, o informatie care lipsea sau peste care ai sarit si e importanta.

E posibil sa reapara acum prieteni sau relatii din trecut care pot fi reluate sau cel putin incheiate, sa aiba loc un closure. Niste secrete pot sa iasa la iveala sau niste vesti legate de informatii ascunse, chiar barfe, oameni care vorbesc pe la spatele tau.

Ai grija la calatorii in tari indepartate, se poate sa apara intarzieri, blocaje, sa nu pierzi ceva.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Scorpion

Mercur e Retrograd in Casa 12, un secret ce poate sa apara la iveala, o barfa, o informatie care iti lipsea, ai grija la documente pe care le poti pierde, parole, informatii, email-uri, telefoane, laptopuri.

Ai grija la calatorii in tari indepartate, se poate sa apara intarzieri, blocaje, sa nu pierzi ceva.

Apoi Mercur se muta in Casa 11 unde te poti reconecta cu prieteni vechi, niste discutii din trecut reapar cu ei, poti renegocia un salariu sau sa lucrezi la un scop pe termen lung si e nevoie de atentie aici, sa refaci, editezi. Poti sa regandesti niste scopuri mai vechi.

Te poti reconecta cu vechi clienti sau poti schimba niste detalii legate de ei.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Sagetator

Mercur in Balanta, in Casa ta 11, un aspect care iti aduce ocazia sa te reconectezi cu prieteni din trecut, sa reiei un proiect mai mare, la nivel mare in care sunt implicati mai multi oameni sau e pentru un public mai mare, pot aparea intarzieri, sa fie nevoie sa refaci ceva.

Chiar sa regandesti niste scopuri pe termen lung, niste vise si dorinte, sa renegociezi niste castiguri sau un salariu.

Apoi cand se muta in Casa 10 poti replanifica, reface ceva legat de cariera, de munca ta, poate sa reiei o discutie cu un sef sau o persoana cu autoritate, poate un vechi job revine acum, o oportunitate mai veche.

Poate e nevoie sa revizuiesti ceva aici legat de cariera, poate directia sau catre ce vrei sa mergi, poate un scop, poate sa refaci ceva aici, sa fie nevoie de mai multa munca, mai multa atentie pentru a reface ceva.

Anumite planuri in cariera pot fi mai incetinite.

Poate sa ai acum la munca un proiect in cariera mai mercurian care implica sa iti folosesti foarte mult talentele si skillurile, sa implice multa munca mentala, poate sa comunici mai mult, sa scrii, sa vorbesti, sa vinzi, sa creezi un produs, legate de media, marketing, publicitate, afaceri, comercial, tranzactii, management, administrare, dar desi poate fi un proiect care e mai greu, intarzie, are nevoie de mult focus mental, sa regandesti, sa refaci, se poate cand iese Mercur din retrogradare sa iti aduca mai mult succes, recunoastere, statut sau apreciere, un sentiment de autoritate mai mare, o reputatie mai buna.

Poti avea sau relua niste conversatii importante cu figuri de autoritate, un sef, cu tatal.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Capricorn

In Septembrie are loc ultima retrogradare a lui Mercur in Casa ta 10 si 9.

In Casa 10 si e nevoie sa revizuiesti ceva aici legat de cariera, poate directia sau catre ce vrei sa mergi, poate un scop, poate sa refaci ceva aici, sa fie nevoie de mai multa munca, mai multa atentie pentru a reface ceva.

Anumite planuri in cariera pot fi mai incetinite.

Poate sa ai acum la munca un proiect in cariera mai mercurian care implica sa iti folosesti foarte mult talentele si skillurile, sa implice multa munca mentala, poate sa comunici mai mult, sa scrii, sa vorbesti, sa vinzi, sa creezi un produs, legate de media, marketing, publicitate, afaceri, comercial, tranzactii, management, administrare, dar desi poate fi un proiect care e mai greu, intarzie, are nevoie de mult focus mental, sa regandesti, sa refaci, se poate cand iese Mercur din retrogradare sa iti aduca mai mult succes, recunoastere, statut sau apreciere, un sentiment de autoritate mai mare, o reputatie mai buna.

Poti avea sau relua niste conversatii importante cu figuri de autoritate, un sef, cu tatal.

In Casa 9 poti sa regandesti sau sa revizuesti ceva legat de invatat, predat, de studii, de calatorii, de vize, documente – ceva aici trebuie reluat, refacut.

Este si casa calatoriile, iar daca e un loc in care in care doreai sa mergi la care te regandesti acum, poti merge si se poate sa nu fie vorba doar de placere, poate fi si o calatorie legata de studii sau profesionala, in care faci niste conexiuni benefice, care iti aduce o noua perspectiva, care te ajuta sa te extinzi intr-un fel, mai ales prin cunoastere. Poti sa te reconectezi cu prieteni din strainatate.

La fel se pot reluat teme legate de documente, vize, procese pe care le poti obtine/castiga acum, poate e nevoie sa refaci ceva aici, iar apoi poti avea rezultate pozitive.

Se poate sa te regandesti la o recalificare, sa inveti ceva ce apoi se poate transforma in cariera.

Deasemenea iti poti schimba acum, poti sa revizuiesti, niste credinte si filosofii de viata, iti poti schimba putin perspectiva despre ce inseamna viata pentru tine, ce cauti tu in viata ta, ce fel de viata iti doresti si ce ai vrea sa lasi in urma sau sa vezi cand te uiti in urma la viata ta. Sunt intrebari grele si importante pe care ti le poti pune acum.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Varsator

Mercur e Retrograd in Balanta in Casa 9 si poti sa reiei niste teme legate de invatare, de predare, de studii, o relatie cu un profesor sau un maestru, poate sa reiei o calatorie la care te-ai gandit mai de mult sau sa revizitezi un loc in care ai mai fost. Poate sa reapara ceva de refacut legat de acte, documente, vize, chestiuni legale, procese. Deasemenea, poti sa revizuiesti acum niste credinte (limitative) sau filosofii de viata.

In Casa 9 poti sa regandesti sau sa revizuesti ceva legat de invatat, predat, de studii, de calatorii, de vize, documente – ceva aici trebuie reluat, refacut.

Este si casa calatoriile, iar daca e un loc in care in care doreai sa mergi la care te regandesti acum, poti merge si se poate sa nu fie vorba doar de placere, poate fi si o calatorie legata de studii sau profesionala, in care faci niste conexiuni benefice, care iti aduce o noua perspectiva, care te ajuta sa te extinzi intr-un fel, mai ales prin cunoastere. Poti sa te reconectezi cu prieteni din strainatate.

La fel se pot reluat teme legate de documente, vize, procese pe care le poti obtine/castiga acum, poate e nevoie sa refaci ceva aici, iar apoi poti avea rezultate pozitive.

Se poate sa te regandesti la o recalificare, sa inveti ceva ce apoi se poate transforma in cariera.

Deasemenea iti poti schimba acum, poti sa revizuiesti, niste credinte si filosofii de viata, iti poti schimba putin perspectiva despre ce inseamna viata pentru tine, ce cauti tu in viata ta, ce fel de viata iti doresti si ce ai vrea sa lasi in urma sau sa vezi cand te uiti in urma la viata ta. Sunt intrebari grele si importante pe care ti le poti pune acum.

Apoi se muta in Casa 8 unde poti sa regandesti ceva legat de finante comune, resurse comune, investitii, taxe, asigurari, mosteniri, imprumuturi, banci.

Nu e indicat sa iti asumi riscuri financiare acum, sa faci o investitie, mai ales daca e una comuna cu partenerul de viata sau un colaborator. Poti sa primesti niste bani inapoi, o datorie, niste taxe, asigurari.

Poti sa reiei interesul pentru ocult, astrologie sau psihologie, subconstient, sa lucrezi cu un terapeut acum, sa lucrezi niste traume din trecut si poti sa ai rezultate foarte bune alaturi de el.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Pesti

Ultima retrogradare a lui Mercur are loc in Septembrie si este in Balanta in Casa 8 unde se poate sa fie nevoie sa revizuiesti niste lucruri legate de bani, banii comuni cu un partener, taxe, asigurari, investitii – nu e o perioada buna pentru investitii noi, pot exista niste pierderi financiare sau poti rebugeta niste lucruri cu partenerul tau.

La fel de bine pot sa apara niste bani din trecut pe care alti oameni ii returneaza acum, o returnare de taxe, de imprumuturi.

Poate reaparea acum o trauma veche, o criza, un tipar pentru a il revedea si rezolva, poate sa il rediscuti cu partenerul sau cu un terapeut. Poti relua un studiu legat de ceva ocult, legat de secrete, conspiratii, lucruri ascunse, viata dupa moarte.

Traiectoria lui Mercur Retrograd se muta tot in Septembrie in Fecioara, iar pentru cei dintre voi care aveti Ascendent, Luna, Soare la ultimele grade din Pesti (24-30) Mercur se va afla in opozitie.

Pentru Ascendent, opozitia vine din Casa 7 si poate insemna ca trebuie sa reganditi o relatie cu un partener (iubire sau profesional), un parteneriat, o colaborare, un contract. Pot aparea discutii si neintelegeri aici, poate insemna si ca o relatie se termina, ca nu reusiti sa ajungeti la aceeasi concluzie, ca aveti perspective diferite. Reexaminarea sau refacerea unor contracte, colaborari.

Pentru Soare poti reface niste parteneriate mai ales profesionale, legate de cariera, te poti reintoarce la un proiect vechi sau pot aparea clienti vechi.

In Octombrie, cand Mercur revine direct, poti vedea rezultatele temelor de mai sus.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.