Magia Perceptiei

Puterea perceptiei si credintei tale este imensa. Atat de puternica incat te poate vindeca si elibera atat pe tine, cat si persoanele din jurul tau.

Cand iti schimbi perceptia despre o persoana, alegi de fapt sa vezi alte aspecte in ea, iar atunci comportamentul sau se schimba instant.

La nivel energetic, persoana se simte vazuta, apreciata si bucuroasa ca e investita cu anumite calitati care capata incredere sa se dezvaluie in fata ta, a celui care ai ales sa le vezi. De aceea, de cele mai multe ori, perspectiva ta trezeste rapid noi comportamente in aceea persoana.

La un moment dat ma gandeam ca una din cele mai mari nevoi pe care le am este de a avea conversatii adanci cu oamenii (Mercurul meu in Scorpion), lucru pe care il obtin cu usurinta in munca mea si cu prietenele mele, dar aveam nevoie de acest lucru si in relatia cu partenerul. Pana in acel moment perceptia mea despre el era ca nu e genul de persoana care poate avea astfel de conversatii, dar am decis ca e momentul sa o schimb. Peste noapte, el a devenit alt om, care nu mi-a demonstrat doar ca e capabil sa o faca, ci mai mult, a facut-o intr-un mod care m-a lasat muta de uimire si ma intrebam unde a fost partea asta din el pana atunci? De ce nu am cunoscut-o pana atunci?

Aceasta “magie” o putem aplica mai ales vis a vis de noi, dar functioneaza si pentru persoanele cu care avem contact (apropiate sau nu). Atunci cand alegi sa vezi frumosul si sa investesti un om cu anumite calitati, ele se simt recunoscute si se activeaza. Atat de simplu este.

Citeam intr-o carte ca aceasta putere de a modela comportamentul unui om este mult mai puternica pentru femei, femeia mama vis a vis de copilul ei si femeia iubita vis a vis de partenerul ei. Probabil mai intai pentru ca femininul are aceasta putere si rol, iar apoi pentru ca sunt doua conexiuni energetice speciale.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.