Purificarea mintii – Marte in Gemeni timp de 7 luni si Luna Noua in Fecioara

Marte tocmai a inceput un ciclu de 7 luni in Gemeni, un traseu neobisnuit si lung pentru el intr-un semn, timp in care va fi si “out of bounds” – sarit de pe axa. Ciclul coincide si cu Luna Noua in Fecioara de pe 27 August.

Ambele semne sunt Mercuriene, guverneaza mintea, un pion extrem de important in declansarea procesului de transformare a realitatii. Realitatea urmeaza gandul, cuvantul – “mai intai a fost cuvantul” – de aici pornesc multe lucruri, din cap, de aici incepe un mare shift! De aceea Mercur era extrem de important in Alchimie, era Agentul cel mai important.

Iar Mercur in Balanta da tonul pentru acest ciclu si aceasta Luna Noua.

Purificarea gandurilor, o minte echilibrata, o minte calma, imbunatatirea mintii, perfectionarea ei, curatarea mentala, pacea mintii si emiterea unor ganduri vindecatoare, echilibrate.

Balanta e cea care se pozitioneaza la mijloc, si eu am dreptate si tu ai, ceea ce inseamna ca fiecare are dreptate in felul sau si in functie de ce alege fiecare sa creada Universul va spune: “Da, asa este! Realitatea ta va arata exact asa cum crezi!”.

Pe de alta parte, Mercur in Balanta il intelege perfect pe Marte in Gemeni, se intalnesc in punctul comun numit deschidere la noi perspective, pareri, informatii si moduri de gandire.

Marte in Gemeni, Retrograd si Sarit de pe axa in urmatoarele 7 luni ne cere sa gandim diferit, dincolo de limitele noastre. Libertatea mentala!

Mintea si-o ia la sanatoasa, in pustiu si necunoscut, intr-un periplu de reinventare, satula de limitari si reguli.

Advertisement

2 thoughts on “Purificarea mintii – Marte in Gemeni timp de 7 luni si Luna Noua in Fecioara

  1. Ioiiiii tu ,Elenaaaa,ce puternic și frumos ce ai scris 🥰🥳👏energetic parte din mine s-a unit cu ce ai scris și o forță plina de praf magic creează linia lumii noi ,ceva ce nu a mai fost pana acum .
    Binecuvântare ție, nouă, tuturor 🤗💖💎

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.