Stellium in Harta Natala

Stellium de 4 sau mai multe planete IN ACELASI SEMN (se exclude Nodul Nord si Sud – care sunt puncte, nu planete – se exclud AC, IC, DC, MC).

Acesta este un fenomen foarte rar și unic, când câteva corpuri planetare se întâlnesc pe cer! Astrologii și profeții au acordat o importanță uriașă unor astfel de configurații! Atunci când atât de multe planete se adună împreună, de obicei, acesta este un semn de mari schimbări în lume, care se vor desfășura în următorii ani. Acestea sunt cauzate de o schimbare cuantică a conștiinței colective a oamenilor și, în câteva luni sau ani, declanșează și evenimentele exterioare care urmează!

Ce se întâmplă atunci când avem o persoană născută în timpul unui astfel de stellium puternic de planete? Astfel de oameni poartă în ei potențialul unei schimbări revoluționare.

Mai devreme sau mai târziu vor avea șansa de a se transforma total și de a infuza o nouă energie într-un anumit domeniu de activitate.

Stelliumurile indică sfârșitul unor cicluri mari și începutul unor noi cicluri de acest fel – este ca și cum planetele se grupează pentru o conferință G8 și decid viitoarele căi de acțiune și evenimente ce vor urma!

Astfel de oameni vin pe Pământ cu misiunea de a pune capăt vechiului și de a fi generatorii de idei, începuturi și impulsuri noi!

Poți vedea ce domeniu al vieții vor restructura sau transforma total acești oameni verificând în ce casă se încadrează stellium-ul și, de asemenea, ce cuspide de casă se află acolo. Se foloseste sistemul Whole – Case Intregi.

Adesea, persoanele cu stellium se nasc în familii care au nevoie de un nou suflu, de un suflet nou, diferit și revitalizant care să pună capăt vechilor tipare, să se rupă de convențiile trecutului și să înceapă un nou ciclu karmic pentru întregul clan sau chiar să participe la noi inovații și idei sociale/globale. Este ca și cum acești oameni încep un nou ciclu de încarnări cu lecții total diferite de învățat.

Din această cauză, prima parte a vieții, ar putea fi foarte provocatoare pentru ei! Deoarece învață să se mențină pe propriile picioare, în acest mediu total nou (necunoscut sufletului lor), la început le lipsește încrederea în sine.

Dar, încetul cu încetul, cu încercări și erori și după ce cad de multe ori, încep să realizeze unicitatea ideilor și talentelor lor – încrederea începe să înflorească!

Un stellium de planete corespunde din punct de vedere energetic numărului 1 și semnului Berbec. Din numerologie, știm că numărul 1 înseamnă să înveți să fii independent și încrezător în această viață și să generezi idei noi. Cea mai mare provocare pentru persoanele cu stellium, așa cum am spus deja, este dezvoltarea unei încrederi suficiente și a încrederii în forțele proprii și în unicitatea lor pentru a începe să facă.

Odată ce o dobândesc (de obicei după 30 sau uneori 40 de ani), aceste persoane încep să iasa din multime! Ei pot deveni figuri inspiraționale, inovatori, spărgători de tipare, etc. – ideile creative devin de neoprit! Ei se transformă în receptori ai gândurilor lui Dumnezeu (se conectează la câmpurile invizibile de informații colective, traversând Universul în mod multidimensional).

Dar drumul până acolo este dureros! Nu toți oamenii Stellium pot ajunge acolo, chiar dacă acesta este scopul final pentru ei! Unii se pierd în dependențe, deosebit de frecvente pentru persoanele Stellium, deoarece acestea sunt o modalitate mai ușoară de eliberare a tensiunii energiei creative urgente a stelliumului, care împinge spre manifestare. A avea atâtea planete la un loc, nu este ușor din punct de vedere psihologic, la început sau uneori până la sfârșit. Este ca și cum ai avea 4 sau mai multe posturi de radio care cântă simultan! O persoană devine ușor frustrată, agitată, agravată. Pacea interioară și mulțumirea nu vin ușor. Mintea este neliniștită, la fel și sufletul. Adesea se pot instala depresii sau un sentiment de gol, deoarece toată energia persoanei este împachetată la un loc, astfel încât receptivitatea și plăcerea față de alte lucruri bune din viață este diminuată.

Astrologii antici vedeau un astfel de horoscop și spuneau că persoana respectivă ar trebui să devină “sanyasi” – să renunțe la viața lumească și să își dedice viața lui Dumnezeu într-un ashram/manastire de unde persoana ar trebui să se concentreze pe o anumită activitate la care excelează și să îl slujească pe Dumnezeu cu aceasta. (de obicei legată de casa în care cad planetele).

Predicțiile pentru fericirea lumească și personală au fost sumbre pentru o persoană cu stellium. Astrologii din trecut știau că astfel de persoane nu-și vor găsi sentimentul de împlinire în lucrurile obișnuite din viață, cum ar fi familia, dragostea etc. Foamea și durerea spirituală ar fi prea mistuitoare, cineva ar trebui să își dedice complet viața doar zonei de concentrare a stelliumului pentru a o umple. Prin urmare, ei ar trimite astfel de copii în ashramuri pentru a se concentra asupra lui Dumnezeu. Atunci ar putea obține în sfârșit un fel de liniște sufletească!

Așadar, 4 sau mai multe planete într-un semn este o indicație pentru spiritualitate.

De fapt, este o indicație pentru nevoia de spiritualitate și de un serviciu intens pentru o cauză superioară în domeniul stellium-ului (semnul planetelor si casa in care se afla).

Dacă persoana nu recunoaște acest lucru și nici nu îl face, se poate simți ca o cochilie goală, plină de frustrare și nemulțumire. În zilele noastre nu mergem în ashramuri sau mănăstiri, dar ne dedicăm viața slujirii unei sfere, este ceea ce făceau călugării odinioară. Și nu trebuie să renunțăm la a avea o familie sau la lume – putem face acest lucru, atâta timp cât facem și munca grea a stellium-ului!

De obicei, persoanele cu stellium au o concentrare intensă și calități obsesive, iar dăruirea totală unei singure sfere a vieții este un lucru care le vine mai natural, atenție, dacă nu o fac au tendința de a suferi din punct de vedere emoțional!

Conectarea la o Putere Superioară și slujirea acesteia/umanității este singura salvare pentru persoanele stellium dacă nu vor să fie condamnate la o viață cu încredere scăzută în sine sau la inutilitate. Primul și cel mai important obiectiv al persoanelor stellium este să își descopere darul lor unic și sfera, pe care trebuie să o transforme.

Casa stelliumului poate ajuta foarte mult în acest sens. De exemplu, cineva cu stellium în casa a 2-a, ar putea fi nevoit să dezvolte un mod de a câștiga bani care este foarte unic sau diferit de tot ceea ce a făcut familia până acum, sau care va schimba total soarta financiară a clanului. La o scară mai mare, ar putea fi vorba de cineva care este chemat să schimbe sistemul financiar al țării sau să introducă noi modalități de gestionare a resurselor planetei Pământ.

Cineva cu un stellium în casa a 3-a, ar putea fi chemat să facă inovații sau să aducă idei noi în predarea unor abilități/subiecte, în social media sau în răspândirea de informații. Poate că sunt chemați să fie în fruntea utilizatorilor de noi surse media, etc.

Cineva cu multe planete în casa a 10-a ar putea fi nevoit să reorganizeze pozițiile de autoritate și modul în care îi conduce și îi gestionează pe ceilalți, posibilitățile sunt multiple.

Trebuie să vă jucați cu semnificațiile caselor și cu semnele implicate. Dar ceea ce trebuie reținut este că persoanele cu stellium au căi unice, dar dificile în viață – ele sunt chemate să fie pionieri, creatori de idei și să spargă tipare într-un anumit domeniu specific, angajându-se, de asemenea, pe deplin în slujba acestui domeniu! Noile idei vor începe să vină de la sine, atunci când îți vei fi acordat întreaga atenție unei activități pentru o vreme!

Drumul până acolo este foarte anevoios, deoarece necesită un curaj și o inițiativă extraordinare, de care acesti oameni au inițial senzația că le lipsește! Odată ce au depășit cel mai mare obstacol din viața lor – lipsa de încredere, își intră în rolul de Creatori Inspirați și încep să facă Miracole!

Cărțile de tarot care corespunde stelliumului este Magicianul care face ca Miracolele să se întâmple! De la indivizi îndurerați, agitați și copleșiți, adultul stellium, se transformă într-o PUTERE de încredere în sine, creativitate și creare de tendințe!

Cuvântul cheie este: serviciu obsesiv și dedicare în domeniul vieții indicat de stellium în numele unui scop mai înalt, deoarece obiectivele pur egoiste/materialiste, nu sunt niciodată lăsate să înflorească pentru persoana stellium!

Sursa: Astrolada

9 thoughts on “Stellium in Harta Natala

  1. Îți mulțumesc, drag suflet! Ai pus punctul pe i pentru mine. 5 planete in “EU SUNT!” – printre care Palas A. ( este nevoie de studiu aici😉 ). O completare și susținere bine venită prin intermediul tău din partea Divinității. Fii binecuvântata! Pustnicul se retrage in sălbăticie pentru a afla Lumina – Adevarul. Ce sălbăticie este mai recomandata decât jungla urbană?!!?!🙏🌟💖Îți doresc miracole la fiecare pas!🌟

    Like

  2. Buna Elena, multumesc frumos pentru articol. Ai scris ca 4 sau mai multe Planete intr-un semn este considerat Stellium, eu am Luna, Venus, Marte, Chiron si AS in Taur, unii astrologi considera aceasta configuratie Stellium, tu cum consideri? Toate cele bune,Mariana Gesendet von Yahoo Mail auf Android

    Like

    1. Buna Mariana, cu drag pentru articol. Un stellium normal e considerat de la 3 planete in sus, tu il ai in Taur, insa in articolul asta e vorba de un stellium aparte, mai special, cel explicat ca si manifestare in articol, care include 4 sau mai multe planete in acelasi semn, fara Ac si alte puncte, fara Noduri si fara asteroizi.

      Like

  3. Soare, Mercur și Venus in casa 8 poate fi considerat Stellium? In Gemeni, dar cuspida casei 8 începe in Taur.

    Like

  4. Îți mulțumesc pentru articol, draga mea! Dacă în HN am 5 planete în Casa 12 Pești versus 3 planete, toate R, în Fecioară, Casa 6, se interpretează ca având 2 stellium-uri?? Deci, concentrare pe casele 6-12, Fecioară-Pești? Este multă forfotă mentală. Frumoasă comparația ta cu posturile de radio, toate cântând odată, adevărată. Câteodată este ca un chin sufletesc….mulțumesc mult! Dumnezeu să te binecuvanteze!

    Like

    1. Stellium este 4 sau mai multe planete in acelasi semn. Cele 3 in Fecioara nu sunt. Daca ai 5 in Pesti, acela este, da. Si da, cateodata sunt un chin… 🤗 cu drag!

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.