Alinierea Soarelui cu Regulus

Intre 21-23 August, Soarele se aliniaza cu steaua Regulus – Gardianul Nordului – si deschide o poarta catre energia ei. Se numeste si Regulus Conducatorul, Legiuitorul, avand in seminifcatia sa simbolul omului care poate fi acum o lege pentru el insusi, propiul lider. Inima Leului poate activa in noi cele mai inalte pasiuni, vise si ambitii.

Treaba asta cu portaluri ce se activeaza in anumite perioade e simpla si utilizata inca din cele mai vechi timpuri. Ceva special se intampla in aceste momente, lumina Soarelui se infuzeaza cu coduri care pot produce shift-uri in interiorul nostru si putem accesa informatii stocate in ADN-ul nostru ancestral, secrete ale Universului adanc ascunse in noi, activam o vindecare cuantica.

Constiinta corpului se trezeste si poate fi activata acum prin codurile de lumina active in perioada acestor alinieri. Asta inseamna “valul dintre lumi este considerat mai subtire”.

Corpul nostru este capabil sa realizeze o alchimie spirituala care are loc mai usor in aceste momente. Sunt luminate anumite aspecte din noi, straturi, anumite adevaruri, informatii Inalte, sunt portaluri catre noi si vastul nostru Univers Interior.

Asta inseamna “ceea ce este sus, este si jos, ceea ce este jos este ca si ceea ce este sus”. una din legile Universale din Hermetism.

Stati cu ochii in Soare cel putin 10 minute, mai ales in aceste zile. Cele mai bune momente sunt Rasaritul si Apusul, sau macar pana in ora 9-10 dimineata.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.