Infuzarea Chakrelor cu Soare

Daca tot am vorbit zilele trecute vb de Soare, Lumina si Chakrele ce contin o arhiva si o Biblioteca Universala, astazi va explic un exercitiu practic.

Va spuneam mai de mult ca: “In fiecare dimineata stau 10-20 de minute pur si simplu cu ochii in Soare si ii primesc razele in corpul si in sufletul meu. Ochii sunt lumina Sufletului si atunci cand lasi razele Soarelui sa intre in tine prin ei, ea ajunge exact in (chakra) inima si de acolo radiaza in tot corpul. E un exercitiu aparent simplu, banal, dar pe care anticii il pretuiau foarte tare (Salutul Soarelui).

De aceea Soarele este cea mai importanta planeta din harta astrologica.

Soarele = Viata – asa cum plantele nu cresc si nu devin ceea ce sunt destinate sa fie fara Soare, la fel, noi oamenii, nu putem sa evoluam in forme superioare fara lumina (atat exterioara, cat si interioara).

E un mod prin care primesti Magia Universului in corp, lumina, caldura, energia vitala care face Pamantul sa functioneze, dar si un mod aparent simplu de a alege sa aduci in corpul tau o frecventa mai inalta. Give it a try, dupa doar 2 zile am observat schimbari magnifice in starea mea, in minte, in corp si in realitatea mea. Momentele ideale sunt la rasarit si la apus (moarte si renastere). Seara puteti sa va conectati, inainte de culcare, cu lumina Lunii.”

Intre timp, am deprins o noua tehnica.

Exercitiul practic

Trag razele Soarelui “pe nas” si imediat simt cum inspiratia pe nas se duce in creier si ii schimba structura. Apoi din cap – Chakra Coroana – expir lumina soarelui pe rand in fiecare chakra. Vizualizez cum intra prin varful capului si la expiratie iese (pe rand) prin fiecare chakra si o reactiveaza si echilibreaza cu lumina si informatii din Soare.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.