Conjunctia Uranus, Marte, Nodul Nord

Informatia a fost stocata la nastere in procesul nostru genetic. Pentru a o accesa avem nevoie sa schimbam frecventa ADN-ului nostru si putem sa activam memoria, blueprint-ul despre care se spune ca il uitam cand venim pe Pamant.

Corpul nostru pastreaza istoria Universului in ADN, iar activarea Chakrelor ofera accesul la aceasta Biblioteca. Ele contin arhiva. (Nodul Nord in Taur)

Prin emotii putem sa rezolvam acest puzzle informational, insa am fost invatati sa nu le simtim, sa fugim de ele. (Nodul Sud in Scorpion). Emotiile noastre ne conecteaza la Corpul Spiritual care este Multidimensional.

Acum se intampla mutatia corpului uman pentru a accesa aceasta istorie si informatie (Uranus in Taur). Putem sa ne deschidem Ochii Stravechi (ochii lui Horus) pentru a vedea toate dimensiunile.

E ca si cum am ascultat un singur post de radio, o singura frecventa (ce funny ca Uranus guverneaza undele radio si frecventele), iar acum putem accesa si alte canale.

De aceasta data razboiul nu este despre arme, ci despre constiinta. (Marte)

Daca tot avem si Soarele in Leu si tocmai ce a trecut Luna Noua, ma gandeam la simbolul lui – Creativitate, Creatie, Creator – Leul este guvernat de Soare care reprezinta Scopul nostru aici. Care este el? De Creator! Asa ca go out and play!

Si nu uitati: Lumina (Soarele) este informatie! Nu va mai ascundeti de el!

One thought on “Conjunctia Uranus, Marte, Nodul Nord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.