Luna Noua in Leu – 28 Iulie 2022

Inainte de Leu este Racul, inainte de copil (Leu), e nevoie de o mama (Rac). Ca un copil sa se dezvolte la potential maxim (Leu), are nevoie de siguranta si securitate (Rac).

Leul e copilul etern, dar si copilul nostru interior, reprezinta bucuria, joaca, creativitatea, prezenta, curajul de a fi tu, individualitatea. Toate sunt prezente natural intr-un copil, asta stie el sa faca si asta face daca se simte in siguranta alaturi de parinti, mai ales de Mama.

Toti avem nevoie de o mama si tanjim dupa aceea acceptare si validare ca suntem buni, minunati, talentati… recunoscuti – cel mai mare of al Leului.

Din pacate majoritatea dintre noi nu am primit aceste lucruri si inca cautam aceea mama care sa ne vada si sa ne accepte, iar asta se vede in neacceptarea pe care o avem vis a vis de noi, mai ales fata de emotiile si comportamentele/pornirile considerate negative, neacceptate (social).

Ma uitam la copilul meu si imi dadeam seama cu cat curaj ne nastem, cu cata energie (Soare), cata creativitate. Aseara a iesit in curte sa caute broaste cu lanterna si nu a avut nicio teama sa puna mana pe o broasca care, culmea, statea la mangaiat si se uita si fix la el. M-am surprins panicata si scarbita, dar nu i-am spus nimic. Eu cea conditionata de atatea frici.

Ceea ce putem face acum este sa ne fim Mama pe care nu am avut-o niciodata si sa ne oferim tot ce nu am primit. Iar pentru inceput putem sa cautam acceptarea si recunoasterea in Mama Natura (Taur). Toti suntem copiii Pamantului, ai Gaiei si ea ne ofera si ne ofera sustinere neconditionata zi de zi, indiferent cum ne purtam cu ea. Ea stie sa ofere ca o Mama si iarta si accepta tot. Primeste sustinerea ei si invata sa ti-o oferi apoi tie si altora. Odihneste-te in bratele ei.

Tine-te in brate cu cea mai mare iubire!

E timpul pentru munca cu copilul interior, pentru renasterea lui, remother ourselves. E timpul sa ne vorbim frumos, sa ne acceptam si sa ne recunoastem, sa ne dam voie sa fim si sa ne exprimam emotiile “negative” neacceptate in copilarie, nu suntem buni sau rai, suntem (Nodul Sud in Scorpion). E timpul sa ne scoatem masca, sa ne eliberam si sa ne descatusam (Uranus). Sa ne vedem cu adevarat valoarea (Nodul Nord in Taur).

E timpul sa avem incredere (Jupiter in Berbec) in necunoscut (Uranus), iar pentru inceput aceasta incredere trebuie sa vina pentru a face un dive in necunoscutul nostru interior unde putem sa descoperim magia, valoarea, darurile, individualitatea, adevarata natura! ❤️

Fii curajos (Marte cu Nodul Nord si Uranus) sa te descoperi cu adevarat!

3 thoughts on “Luna Noua in Leu – 28 Iulie 2022

  1. Multumesc ca esti , ca scrii . In fiecare zi astept sa mai scrii ceva , sa ma redescopar prin ceea ce scrii. Cu smerenie si recunostinta , Maria Roxana

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.