Unboxing – Uranus conjunct Nodul Nord si Marte

Aceasta conjunctie dintre Uranus cu Nodul Nord si Marte in Taur (31-2 August) este precum o iesire din cutie, din dulap, din toate modurile prin care ne-am limitat sa ramanem prinsi in niste paradigme, reguli si tipare.

Uranus este cel care nu incape in nicio cutie, nu suporta sa “fit in”. Iar acum avem ocazia sa ne descoperim dincolo de toate modurile in care am incercat sa parem mai mici astfel incat sa incapem in spatiile stramte create de perceptiile si asteptarile altor oameni, ale parintilor, ale societatii si chiar ale noastre.

Putem sa primim o cheie care descatuseaza cutia in care ne-am bagat sau am fost bagati, descatuseaza un intreg potential magic pe care fiecare dintre noi il are, daruri si talente ascunse, adevaratul Sine si adevarata identitate si individualitate dincolo de tiparele si programele pe care le-am carat dupa noi. Adevaratul Destin pentru care suntem aici pe Pamant!

Uranus este cel ce trezeste potentialul magic din fiecare dintre noi, cel care poarta adevarul care poate sa ne loveasca acum precum un fulger, cel care se debaraseaza de limitari si ne arata cat suntem de nelimitati, cel care poarta adevarata noastra semnatura, cea inalta a Sufletului nostru, cel care ne scoate din spatiul stramt al unei cutii in care am fost tinuti, in care am jucat “mic”, in care am fost constransi, in care am jucat dupa regulile altora si am crezut adevarurile altora.

Avem parte de un salt, un salt mare afara din cutia cu tipare, perspective vechi limitative, vechi moduri de a face lucrurile, de a actiona, de a trai, cu valori depasite dupa care ne ghidam viata, afara din roata hamsterului.

Primi cheia catre un nou nivel de constiinta! Cheia catre bijuteriile noastre interioare!

2 thoughts on “Unboxing – Uranus conjunct Nodul Nord si Marte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.