De la Zero

Odata cu ciclul lui Jupiter in Berbec, primul semn, inceputul cercului astrologic, a pornit o recladire de la zero a ceea ce numim spiritualitate, a credintelor noastre, a viziunii si filosofiei noastre de viata.

Asistam la o noua era a spiritulitatii, o era a simplitatii si simplificarii, o renuntare a ne scarpina ca maimuta dupa cap, reinvatam cat de simple sunt de fapt lucrurile si cat de mult au fost ele complicate ca si cum doar anumite persoane pot ajunge la anumite nivele, ca doar anumite persoane au acces la anumite practici, ca ele sunt complicate, vagi (si chiar asa au fost, parca ai inteles, dar nu stii cum se face).

Incepem sa descoperim ca de fapt lucrurile sunt extrem de simple, la indemana, ca suntem echipati cu tot ce avem nevoie, ca puterea sta in noi si nu in afara.

Daca intram in conexiune profunda cu noi, intuitia noastra (Berbec) ne indica exact ce trebuie sa facem. Sinele mai Inalt, Divinul din noi sau cum vreti sa ii spuneti, ne sopteste exact ce avem de facut. Cum m-am trezit eu zilele trecute dansand si facand incantatii si apoi sa citesc ca sunt Sanzienele, iar ele danseaza si canta pentru “a deschide cerurile” – adica noi dimensiuni in ele. Cantatul si dansul sunt practici simple care ne aduc in conexiune cu corpul, iar apoi cu inima, cu Divinul. Cantatul stimuleaza Glanda Pineala (revin cu o postare separata despre magia ei) care declanseaza un efect in lant in sistemul nostru hormonal care dicteaza secretia dopaminei si serotoninei, starea de bine si fericirea.

In 2025, Neptun va intra si el in Berbec, deci vine un shift si mai mare al credintei si spiritualitatii.

Si pentru ca o luam de la zero aici, de aceasta data e important sa implicam corpul 100% in procesul spiritual si nu sa il dam la o parte pentru ca ne “incurca” cum s-a vehiculat de prea mult timp!

Conexiunea cu Divinitatea se face in si prin corp. El e antena, el e decodorul, el este Vasul Alchimic! Daca nu era important, ne trimiteau pe Pamant fara corp.

Momentan, planetele colective (Uranus, Neptun si Pluto) sunt in semne de Pamant si Apa, lucram corpul si emotiile. Urmeaza era de Aer si Foc in care vom lucra mentalul si spiritul. Acum lucram baza.

O sa vina o vreme cand mintea noastra o sa fie total bulversata sa afle ca tot ce stiam ca informatie si istorie nu este asa. Deja Uranus ne preda lectii iluminate despre corp, in Gemeni ne va da un minunat “mindfuck”!

Asa ca imbratisati procesul de deconditionare mentala si lucrati “elasticul” mental. Putem face trecerea de la mintea non-constienta la Mintea Cuantica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.