Ciclul de Rotatie

Restrospectiva lunii Iunie si Luna Noua in Rac

Vindecare Ancestrala – sezonul Racului cu Luna Noua aici.

Ciclu de Rotatie – are loc un “ciclu de rotație” al evenimentelor si povestilor din trecut care apar si poate arata ca niste comportamente ale tale vechi sau care au facut parte din tine, care incep sa se estompeze, sa se stinga, sa nu se mai simta bine. Lucrurile pe care obisnuiati sa le iubiti sau lucrurile pe care obisnuiati sa le faceti nu mai au niciun sens, deoarece treceti intr-o noua faza. De asemenea, poate arata ca vindecarea ranilor relatiilor din trecut. Acest lucru poate insemna ca persoane sau intamplari revin in viata voastra. Si exista un fel de vindecare care are loc intre voi doi.

Schimbarea perceptiei ca noi oamenii nu avem puterea sa schimbam sistemul in care traim. Are loc un power shift in noi.

Puteti avea multe epifanii luna aceasta care vin foarte, foarte rapid. E o perioada rapida de vindecare. Precum o masina de spalat. (Neptun Retrograd)

Un val de Adevar Un shift masiv al Adevarului – Multe adevaruri au inceput sa fie spuse, iar asta poate aduce o stare de soc pentru multi oameni. Ce crezi tu acum ca e adevarat (sau devine adevarat pentru tine) este mai important decat nevoia de a avea dreptate sau de a lupta pentru adevarul tau sau decat dorinta de aprobare (includere) din partea altora.

In urmatoarele trei-patru luni vor avea loc schimbari de timelineuri. Asadar, nu fiti prea surprinsi daca ceva la care lucrati sau spre care va indreptati se va opri sau va fi ajustat. Nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Exista un motiv pentru asta si se intampla multora dintre noi.

Exista o forta cosmica la lucru in jurul caii destinului pe care ne aflam cu totii la nivel global in acest moment, iar aceasta poate modifica unele dintre planurile noastre personale. Asadar, nu trebuie sa va intristati daca se intampla asta, pentru ca destul de repede, daca acceptati schimbarea si permiteti ca urmatorul lucru sa vina, vi se va arata destul de repede care este urmatorul lucru. Daca va intristati, rezistati, luptati, vi se va da mai mult timp pentru a putea arde aceste sentimente, astfel incat sa puteti folosi aceasta reactie pe care o aveti pentru a va vindeca putin mai mult. Dar daca reusiti sa ajungeti la acceptare mai repede decat o faceati poate in mod normal, veti fi umiti cat de repede vor intra in joc alte lucruri. Asadar, nu fiti prea surprinsi daca vor exista schimbari de cronologie pe parcursul verii.

Lee Harris

L-am mai share-uit la inceputul lunii, dar parca acum am perceput si vazut alte lucruri: https://www.leeharrisenergy.com/june-2022-eu

One thought on “Ciclul de Rotatie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.