Luna Plina in Sagetator – SIMPLIFICARE

Mesajul pe care il simt eu in aceasta perioada este ca se lasa in urma o viziune pe care o aveam despre ce inseamna viata, dar la un nivel mult mai profund decat altadata. Simt o mare nevoie de simplitate (Taur) in tot, de la ceea ce citesc, informatiile pe care le “mananc”, mai ales de natura spirituala. Am si eu un stellium in Sagetator si mereu m-au fascinat temele acestea, sa caut, sa invat si chiar ma “imbatam” (aspectul cu Neptun al lunatiei) cu termeni care mai de care mai ascunsi, mai greu de cuprins, care te invita sa tot cauti si sa cauti pana ajungi la un miez. Dar de multe ori nu ajungeam la miez, nu ajungeam sa fac ceva practic in viata mea cu informatia, sa schimb cu adevarat ceva, sa o integrez si sa vorbesc din practica si autoritate (aspectul cu Saturn al lunatiei). De aceea cateodata mai simplu e mai bine, mai simplu e mai practic. Guvernatorul lunatiei e in Berbec alaturi de Marte, aici totul e simplu, brut, e walk the talk, e actiunea spirituala pe care o facem. Ma gandeam ca Jupiter e in Berbec, Nodul Nord in Taur, Soarele in Gemeni (opozitia lunii pline), sunt primele 3 semne, e inceputul, o luam de la capat cumva anul acesta, de la zero, dar altfel, de pe o treapta mai inalta, e un zero, dar nu e un zero, caci e unul muncit, dar care acum incepe sa aduca si roade adevarate.

Pe de alta parte, conjunctia Venus-Uranus de zilele trecute ne da un reset al valorilor dupa care ne ghidam viata, nu doar a credintelor, ele se schimba fundamental pentru multi oameni in aceasta perioada. Ce era valoros (atat material, cat si in alte aspecte ale vietii), nu mai este. Un exemplu simplu pe care il am tot in ton cu Sagetatorul este ca ma gandeam unde sa mergem in vacanta anul acesta, si daca in trecut alergam dupa exotic si locuri care mai de care mai extravagante, anul acesta mi-am dat saama ca nici nu prea mai conteaza unde mergem, important pentru mine este sa ma bucur cu adevarat de pace, de liniste, de loc, de natura (Nodul Nord in Taur), de prezenta si sa ne bucuram real, autentic. Nu conteaza neaparat locul in care esti, ci cum te simti acolo. Poti merge oricat de departe, daca te-ai uitat acasa sau daca tu in interior nu esti acasa si invers, poti sa te simti acasa mai minunat decat in orice alt loc de pe Pamant atunci cand se asterne linistea in tine si nu mai alergi dupa tine prin experiente care mai de care mai “speciale”.

La fel si cu spiritualul, sa nu mai cautam specialul, ci practicul (din careul asta in T lipseste Fecioara). Cele mai importante lectii ale vietii sunt de fapt atat de simple, dar in acelasi timp atat de greu de urmat pentru oamenii care am devenit azi. De aceea cred ca ce traim acum este o SIMPLIFICARE (Nodul Nord in Taur) dupa o perioada prea lunga de COMPLICARE (Nodul Sud in Scorpion). Iar aceasta SIMPLIFICARE e nevoie sa o integram in credinte, in informatii, in relatii, in comunicare, in gandire, in valori, in hrana, in… orice vreti sa inserati aici.

Advertisement

One thought on “Luna Plina in Sagetator – SIMPLIFICARE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.