Coduri

Daca tot vorbeam ieri despre Restructurarea mentala, cred ca ati observat ca mesajele mele din ultima vreme sunt diferite. Nu mai simt nevoia sa mentionez semne, planete, grade si alti termeni cu care as putea sa umplu jumatate de pagina si care, in fond, nu ne ajuta cu mare lucru, sunt tot o nevoie a mintii de a crede ca stie si intelege, dar practic nu ne ajuta cu nimic, decat poate sa parem mai destepti.

In ultima perioada imi dau seama de conexiunea cu tranzitele abia dupa ce am scris mesajul. De regula imi apare un cuvant important de la care pornesc fire de informatii, conexiuni. El vine dimineata cand ma uit in Soare.

Cuvantul de azi a fost “CODURI”. Informatia este intotdeauna codata cu o anumita frecventa, energie, de aceea e mult mai important cum te face sa te simti ceea ce spune cineva, decat ce insiruire de cuvinte foloseste, energia din spatele cuvintelor misca, schimba si iti ofera cu adevarat o mutatie interioara pe care o iei cu tine si o folosesti mai departe in viata ta. Frecventa din spate este ceea ce conteaza cu adevarat!

Codul este un sistem prin care se transmit niste curenti de informatii, iar Universul trimite coduri (de lumina prin Soare, Luna, Stele) mereu, pe care noi oamenii le decodificam in fel si chip. Daca o facem doar prin minte, pierdem esentialul. Corpul uman este un mare decodor pe care am uitat cum sa il folosim, care are capacitatea magica de a decoda mesajele de la Univers si a le integra.

Nu sunt cu nimic mai speciala decat voi, doar mi-am curatat putin mai mult decodorul de mesaje. Ele vin sub forma unui singur cuvant care se propaga si se ramifica in corp, acolo il simt, cum am simtit azi ca in corpul uman intra aceste coduri si un urma lor nu mai esti la fel, se instaleaza o stare de pace si nici nu mai ai nevoie de termeni pomposi ca sa explici ce se intampla, doar simti. Conversatiile cu Universul sunt intr-un limbaj al inimii, si nu al mintii, sunt dincolo de logica.

Toate stiintele spirituale cauta sa decodeze simboluri si mesaje, dar am uitat ca decodorul nostru magic suntem noi! Iar codurile nu vin doar din Univers, ele sunt deja in noi si asteapta cuminti sa fie activate, sunt niste seminte genetice ale Sufletului nostru codate cu anumite informatii. Sunt deja in ADN-ul nostru. E doar o REAMINTIRE! Asteapta doar sa le lasi sa fie luminate, infuzate de Univers pentru a incepe sa creasca si sa se ramifice in tine. Iar in aceasta perioada Universul trimite multe oportunitati de activare.

Nu stiu cat sens face ce am scris azi, dar nici nu trebuie sa faca, sper doar ca am trezit ceva in voi.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.