Restructurare

Astazi ma uitam in Soare ca in fiecare dimineata si s-a ascuns in nori. Practic nu il mai vedeam, dar el era acolo, lumina lui inca stralucea printre nori, afara era inca ziua, lumina. La fel functioneaza si increderea, credinta, nu poti sa vezi, nu stii, dar o ai. La fel functioneaza si energia, nu o vezi, dar o simti. La fel si emotia.

Desi Nodurile Lunare s-au mutat de pe axa Gemeni – Sagetator, astrologia si mersul planetelor, orchestra Universului are tot timpul o armonie si dupa acest tranzit a lui Mercur Retrograd si Luna Noua in Gemeni, mintea noastra nu mai este la fel (sau cel putin asta trebuia sa integram). Spre final de an Marte va retrograga tot in Gemeni (pentru o perioada lunga), deci si anul acesta avem in continuare o puternica tema de reprogramare mentala, pentru ca de aici pornesc foarte multe lucruri, de aici se manifesta realitatea fiecaruia care se poate schimba substantial in aceasta perioada.

Iar ceea ce e important anul acesta este sa ne deprogramam mental de controlul pe care mintea doreste mereu sa il aplice (Nodul Sud in Scorpion). De mintea care rumega si rumega si te lasa inert, in frica, in freeze.

Daca te lucrezi in perioada asta cred ca ai observat deja ca s-a schimbat ceva puternic la nivel mental, ca observi mult mai usor cand mintea o apuca aiurea pe carari si nici nu mai doresti asta, iti displace. Iti doresti sa simti mai mult si sa gandesti mai putin, iti doresti pacea mintii, iti doresti sa traiesti mai mult in inima si in corp, sa simti mai mult decat sa gandesti (Nodul Nord in Taur).

Bottom line, mintea trece pe alte frecvente si capata noi moduri prin care trebuie utilizata, diferit fata de cum am facut-o pana acum. Mintea te face sa crezi ca daca renunti la povestile pe care ti le-ai spus pana acum… o sa mori, si chiar mor multe parti din noi anul acesta (Scorpion) si e important sa le lasam sa moara, oricum nu sunt ale noastre, iar Jupiter in Berbec ne va arata care este de fapt adevarata noastra poveste, proprie, izvorata din cine sunt noi real, autentic! In timp ce Saturn in Varsator ne va ajuta sa ne restructuram indentitatea.

Advertisement

2 thoughts on “Restructurare

  1. Exact asa se simte .
    Deși nu mai rezonez cu zodii….evenimnetr astrologice ….care defapt tot un Matrix sunt ,se simte nevoia și dorința de a fi dincolo de minte im masa mare ,se poate observa cu ușurință ce ne face mintea 💖

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.