Mutatia Alchimica

Adevarata mutatie interioara are loc cu adevarat in corp, cand lasi emotiile sa fie simtite prin corp, sa curga, sa se exprime, sa le simti. Sa le intelegi cu mintea e primul pas, dar daca raman la stadiul acesta, nu se produce mutatia, eliberarea, alchimizarea.

Urmatorul pas trebuie sa mearga mai adanc, mai intim, in interior. Dizlocarea unor rani nu se produce in minte, ci in corp.

Fugim de emotii pentru ca ne e teama de cele neplacute: furie, tristete, manie, agresivitate, teroarea, durerea pe care o simtim dupa un esec, o tradare, o pierdere, o despartire. Dar daca aplici controlul emotional si te protejezi de cele neplacute, controlul se duce mai departe si catre cele placute, iti este frica sa simti complet, total, autentic, intens si bucuria, extazul, uimirea, iubirea, increderea.

Copiii nu fug de nicio emotie, isi urla frustrarea si furia, plang, tipa, arunca si trec inapoi la bucurie, ras, chicoteli, curiozitate si optimism. Starile lor oscileaza foarte rapid pentru ca, in fond, o emotie are nevoie de 90 de secunde sa traverseze corpul si sa fie eliberata daca nu o oprim si o blocam. Caci doar pare ca o “controlam”, dar de fapt o depozitam in noi, intra, dar nu mai iese. Acumulam. Insa noi trebuie sa transformam, iar corpul nostru este cel mai puternic transformator. E magic! Mi-a venit in minte transformatorul inventat de Tesla care functioneaza dupa acelasi principiu cu scopul de a se obtine curent de inalta frecventa. Similar, si noi cautam sa obtinem acelasi lucru, frecvente mai inalte.

Asta inseamna sa fii in flow, in curgere, sa lasi emotiile sa circule liber prin corp, sa intre, sa ne transforme si sa iasa, sa simti, sa fii prezent, sa traiesti cu adevarat, sa amplifici, sa cresti!

Cand te aperi de tristete, te aperi de fapt si de adevarata bucurie, cand te aperi de tradare, te aperi de fapt si de adevarata iubire si intimitate, cand te aperi de emotii, te aperi de fapt de adevaratul tau sine. Adevaratul Aur Alchimic… esti chiar tu! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.