Cine esti tu cu adevarat?

Avem de azi un frumos stellium in Berbec cu Jupiter, Venus, Marte si Chiron. Primul semn, prima scanteie, baza identitatii, dorintelor si focul interior. Berbecul e EU, eu singur, brut, raw, eu care nu fac bartere si compromisuri.

Cine esti tu dincolo de bunurile tale materiale, casa, masina, haine? (Nodul Nord in Taur) Cine esti tu dincolo de familia ta? De rolul de mama, tata, sot, sotie, partenera? Cine esti tu dincolo de rolul social? Cine esti tu dincolo de meseria ta si rolul in societate? Cine esti tu dincolo de prietenii tai si cercul tau social? Cine esti tu dincolo de proiectii, masti si roluri? Cine esti tu dincolo de traumele si fricile instalate de familie si societate? CINE ESTI TU CU ADEVARAT?

Daca am fi dezbracati de toate astea multi dintre noi nu am mai stii cine suntem, de aceea in aceasta perioada multi oameni se simt dezorientati si nu stiu incotro merg, cine sunt, ce vor, ce isi doresc. Si chiar multi oameni poate au pierdut in ultima perioada o casa, o persoana, o relatie, o cariera, iar asta pe langa frica, ne impinge sa ne uitam la niste valori mai adanci pe care le avem in noi, la talente, aptitudini, la valori dupa care ne ghidam viata (Nodul Nord in Taur), la puterea interioara, la puterea de transformare, la atitudinea in fata unei crize si schimbari (Nodul Sud in Scorpion), la abilitatea de a avea pace si calm cand totul pare ca se darama in jur.

Ne intoarcem la cine suntem cu adevarat in miezul nostru si scuturam cate un val dupa altul de pe ochi, trauma dupa trauma (Nodul Sud in Scorpion), scormonim dupa adevarul interior, dupa esenta copilului pur pierdut pe drum intr-o societate si lume cu valori gresite (Saturn in Varsator).

E timpul pentru reconstructia lumii (Pluto in Capricorn) si a noastra ca indivizi.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.