Herald of Change

Mercur, Mesager (al Zeilor), cel ce aduce schimbarea, mesajul. Alchimistii au tot mentionat un “agent” necesar in transmutare, o schimbare de perspectiva asupra lucrurilor care schimba tot, o reorientare a mintii care te transpune in alt plan.

Ce e gandul? Explicatia pe care mintea o da unui lucru. Mercur era denumit si “trickster”, un sarlatan, un mincinos, pentru ca ce face mintea de multe ori? Ne pacaleste, ne vinde gogosi. Nu crede tot ce iti spune mintea! Nu crede nici tot ce citesti sau ti s-a livrat ca informatie de-a lungul vremii, timpului, istoriei! Mass-Media e guvernata de Mercur. Ce face ea?

Alchimia in sine e foarte Mercuriana, plina de simboluri si de informatii ascunse, diverse, contradictorii, false… trebuie citita cu alti “ochi”, din alta perspectiva.

“Lasa-l pe cel care cauta sa caute pana ce gaseste. Cand gaseste o sa fie tulburat si cand o sa fie tulburat, va fi uimit si va conduce peste Tot.” Isus.

Asta ca tot avem azi conjunctia la 0 grade a Soarelui in Gemeni cu Mercur Retrograd. E timpul pentru a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva! E timpul sa stim adevarul si el incepe sa se reveleze (“1. A (se) face cunoscut, știut; a (se) dezvălui; a (se) destăinui. / sinonime: descoperi destăinui dezvălui 1.1. (În credințele mistice) A face cunoscut prin inspirație divină.”)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.