Libertatea Sufletului

Intotdeauna m-a miscat melodia asta, desi nu ii intelgeam cuvintele, ii vorbea clar Sufletului meu. Mereu imi dadeau lacrimile instant, inca si azi se intampla la fel, dar sunt cumva lacrimi de bucurie ale Sufletului. Cantecul este despre libertate, libertatea dupa care tanjeste Sufletul si care ii este acasa, ii este pace si ii este manifestare pura. Traim un pasaj care faciliteaza aceasta libertate si va doresc sa va planga Sufletul de bucurie cand simte ca in sfarsit o ancoreaza, o simte si o manifesta! 💛

E melodia pe care o ascult in fiecare dimineata 10 minute, cat stau pur si simplu cu ochii in Soare si ii primesc razele in corpul si in sufletul meu. Ochii sunt lumina Sufletului si atunci cand lasi razele Soarelui sa intre in tine prin ei, ea ajunge exact in (chakra) inima si de acolo radiaza in tot corpul. E un exercitiu aparent simplu, banal, dar pe care anticii il pretuiau foarte tare (Salutul Soarelui).

De aceea Soarele este cea mai importanta planeta din harta astrologica.

Soarele = Viata – asa cum plantele nu cresc si nu devin ceea ce sunt destinate sa fie fara Soare, la fel, noi oamenii, nu putem sa evoluam in forme superioare fara lumina (atat exterioara, cat si interioara).

E un mod prin care primesti Magia Universului in corp, lumina, caldura, energia vitala care face Pamantul sa functioneze, dar si un mod aparent simplu de a alege sa aduci in corpul tau o frecventa mai inalta. Give it a try, dupa doar 2 zile am observat schimbari magnifice in starea mea, in minte, in corp si in realitatea mea. Momentele ideale sunt la rasarit si la apus (moarte si renastere). Seara puteti sa va conectati, inainte de culcare, cu lumina Lunii. Mai ales la Eclipse (maine avem una in Scorpion), Solstitiu, Echinoctiu, energia este mult mai speciala si lumina ancorata in corp are putere transformatoare.

🎼Melodia: https://youtu.be/-yOZEiHLuVU

Advertisement

One thought on “Libertatea Sufletului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.