Luna Plina in Balanta – 16 Aprilie 2022 – Oglinda, oglinjoara

Gradul 26 Balanta / Berbec

Cuadratura cu Pluto din Capricorn

Trigon cu Saturn in Varsator

Daca cineva nu te cunoaste cu adevarat (Berbec), nu te vede asa cum esti tu de fapt, nu poate sa te iubeasca, nu puteti avea o relatie autentica (Balanta).

E nevoie de vulnerabilitate pentru a ajunge la intimitate (Pluto) si apropiere reala, autentica, de curajul de a te arata exact asa cum esti, cum simti, fara masti, fara compromisuri, fara frica de a fi neacceptat (Balanta). Daca tu nu iti asumi (Saturn) adevarata individualitate (Varsator), cum ar putea ceilalti sa te iubeasca pentru cine esti tu cu adevarat? Cum ai putea sa te simti cu adevarat vazut, acceptat, iubit?

O relatie adevarata este despre pace, armonie, echilibru care vine intai de toate din noi, eu sunt in armonie cu mine, cu emotiile mele, cu corpul meu, eu sunt confortabil mai intai cu cine sunt ca mai apoi sa pasesc intr-o relatie in care ma simt vazut, iubit si apreciat pentru cine sunt, nu pentru rolul pe care simt sa il joc din frica ca nu o sa fiu acceptat asa cum sunt, o masca sub care Sufletul meu se sufoca (Pluto).

Inainte de Balanta (o relatie), ai mare nevoie de Berbec (autenticitate) si curajul de a te arata asa cum esti, cu bune si cu rele, vulnerabil (Pluto), caci cea mai puternica conexiune intr-o relatie se realizeaza prin intimitate, cand nu ti-e rusine cu si de tine, de ceea ce simti, de emotiile tale, de partile tale nefardate, ascunse sub o armura si o coaja tare, care desi crezi ca te protejeaza de tradare, de suferinta, ele te protejeaza si de adevarata ta natura, putere si magie! Nu te distantezi doar de emotii, ci de ceea ce simti cu adevarat si prin urmare de tine si de alti oameni, iar asta te poate impiedica sa ai o relatie implinita (Balanta).

Asa ca daca zilele astea ies la iveala mai multe emotii infundate in unghere si cotloane, mai ales cu teme relationale, poate e mai bine sa faci un efort (usor nu e) si sa le verbalizezi, sa spui ce simti, ce te doare, ce te raneste si sa ai incredere in tine si in ceilalti ca vor intelege cu inima, cu compasiune (Pesti). Cand tu pui un zid mare si gros, cel mai probabil si cel de langa tine va face la fel (ca atunci cand cineva te raneste si alegi sa il ranesti si tu, prapastia se largeste), dar de cele mai multe ori cand alegem sa spunem ce simtim, ce emotii traim, uite… ce ai spus ma doare si simt ca *insert feeling*, cand tu te deschizi, lasi garda si armura jos, de cele mai multe ori la fel va face si cel de langa tine. Emotia trezeste emotie, compasiune si iubire. Oglinda iti arata ce alegi si tu sa arati.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.