Reducere finala Predictii si analize pentru anul 2022

Ce are anul 2002 pregatit pentru noi?

Printre cele mai importante schimbari se numara mutarea Nodurilor Lunare pe axa Taur – Scorpion si intrarea lui Jupiter in Pesti si in Berbec.

Nodurile Lunare

Nodurile Lunare se muta in Ianuarie pe axa Taur – Scorpion, iar energia lor se schimba, la fel si casele activate din harta voastra. Eclipsele au loc pe aceasta axa in 2022 si sunt momente care aduc schimbari menite sa ne puna pe calea noastra, vin sa verifice daca respectam contractul de suflet pe care l-am facut. Eclipsele au loc in Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie. Am scris aici pe larg.

Uranus

Uranus ramane in Taur, iar la sfarsitul lunii Iulie si in August este in conjunctie cu Nodul Nord, lucru ce aduce schimbari bruste de destin in functie de domeniile casei in care se afla. Mai ales daca ai Ascendent, Soare, Luna intre gradele 16-22 Taur, conjunctia lui Uranus cu Nodul Nord iti aduce ceva nou in viata ta, ceva brusc, socant.

Daca aveti Ascendent, Soare, Luna intre gradele 14-18 Taur, Uranus o sa fie retrograd in 2022 pe aceste grade si va poate schimba viata total.

Despre Uranus in Taur, pe larg, aici.

Jupiter

Jupiter se desprinde de Saturn din Varsator si intra in Pesti pana in luna Mai, apoi traverseaza putin Berbecul intre Mai – Octombrie, iar in Noiembrie si Decembrie revine in Pesti. Vestea buna e ca nu mai calatoreste alaturi de Saturn care anul acesta i-a cam luat din putere, vestea si mai buna este ca e in semnul pe care il guverneaza, ceea ce va face energia lui mult mai benefica.

Mai mult, aici se afla si Neptun (cealalt guvernator al Pestilor) si cei doi au o intalnire magica in Aprilie. Apare putina magie in aceasta perioada in zona din harta voastra unde isi dau mana.

Saturn

Saturn ramane in Varsator si isi continua temele lui care dureaza mai mult sa fie implementate, doar e Maestrul. Teme ce vor fi mai provocatoare din Iunie pana in Octombrie, cand e retrograd. Mai ales daca aveti planete si unghiuri intre gradele 18-26, Saturn va afecteaza (pe o parte dintre voi) mult mai direct prin diverse aspecte.

Pluto

Pluto ramane in Capricorn si activeaza mai ales gradele 25-29 prin diverse aspecte. Daca aveti planete si unghiuri aici, el face diverse aspecte pentru o parte dintre voi.

Neptun

Neptun ramane si el in Pesti si va afecteaza pe o parte dintre voi mai ales daca aveti planete si unghiuri intre gradele 22-26.

Marte Retrograd

La sfarsitul lui August, Marte intra in Gemeni si ramane aici timp de 7 luni (un ciclu foarte lung pentru el), caci contine si perioada de Retrogradare – de la sfarsitul lunii Octombrie 2022 – Ianuarie 2023, dar ramane aici pana in Martie 2023. E un tranzit important care aduce multe schimbari in functie de zona din harta unde se afla, mai ales daca aveti planete si unghiuri in Gemeni.

Mercur Retrograd

In Ianuarie Venus e Retrograda in Capricorn, iar Mercur Retrograd i se alatura si el intai in Capricorn, apoi in Varsator. 15 Ianuarie 2022 (Capricorn) – 5 Februarie 2022 (Varsator)

In Mai si Iunie, Mercur este Retrograd in Gemeni si Taur. 11 Mai 2022 (Taur) – 2 Iunie 2022 (Gemeni)

In Septembrie are loc ultima retrogradare a lui Mercur in Balanta si Fecioara. 11 Septembrie 2022 (Fecioara) – 30 Septembrie 2022 (Balanta)

Anul acesta am ales sa fac predictiile pentru anul 2022 in avans, in format scris, in functie de Ascendent. A durat ceva sa le fac, scriu de zor de doua luni, insa sunt un mod mai usor si mai rapid sa ajunga informatia la voi si sa aveti o ghidare ampla pentru anul viitor, in plus, au un pret special.

Ca sa intelegeti tehnica predictiilor, acestea se fac de regula pornind de la Ascendent, care delimiteaza prima casa, iar in functie de tranzitele planetelor in semne, ele se aseaza in anumite case. Daca ai Ascendent in Varsator, Saturn acum in tranzit este in prima casa. De regula, la acest tip de analiza se foloseste sistemul de case intreg (Whole), unde un semn ocupa o singura casa astrologica. Deci pentru toate persoanele care au Ascendentul in Varsator, Saturn va tranzita Casa 1. O alta tehnica este sa se inceapa numaratoarea caselor de la Soare, de aceea si predictiile pentru semnul solar sunt concludente.

Sfatul meu este sa alegeti Ascendentul, iar apoi daca doriti si analiza pentru Soare si Luna, toate dau indicii despre noul an. Ascendentul e cel mai precis, Soarele aduce si el multe din manifestarile materiale si in ultimii ani am fost surprinsa si de acuratetea lor, iar Luna ofera peisajul emotional al anului (poate nu toate se vor vedea in realitatea de zi cu zi, dar vor fi cu siguranta simtite la nivel emotional).

Este un raport vast, de 25-30 de pagini cu multe ghidari pentru anul viitor, foarte aproape de o analiza personalizata.

Energia unei planete (sau a tranzitului sau) are nevoie sa se manifeste cumva, fie la polaritate negativa, fie la una pozitiva, fie ca suntem constienti, fie ca nu, secretul si cunoasterea data de Astrologie consta in a stii ce inseamna el, in ce mod se poate manifesta si cum puteti directiona energia lui astfel incat sa lucreze pentru voi, in favoarea voastra in cel mai bun mod. 

Raportul este in scris si contine predictii anuale prin modul in care va vor influenta urmatoarele aspecte din 2022:

1. Tranzitul lui Saturn in Varsator in semn si casa.

2. Tranzitul lui Jupiter in Pesti si Berbec in semn si casa.

3. Tranzitul Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion.

4. Tranzitul lui Uranus in Taur in semn si casa.

5. Tranzitul lui Pluto in Capricorn in semn si casa.

6. Tranzitul de aproape 7 lui a lui Marte in Gemeni, mai ales perioada de retrogradare.

7. Tranzitele lui Mercur si Venus Retrograd in semne si case.

8. Lunile cu cele mai importante aspecte.

9. Aspecte importante pentru Ascendent, Soare, Luna in semnul tau in raport cu planetele grele.

Comanda unui raport anual se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: Semnul Ascendentului, Soarelui sau Lunii in functie de analiza pe care o doriti (sau zi, luna, an, ora si locul nasterii in cazul in care nu cunoasteti aceste detalii). Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este instant, analizele sunt deja realizate pentru fiecare semn.

Pret intreg: 150 lei 🧨Reducere finala: 60 lei

🐏Berbec 2022

Jupiter iti viziteaza cateva luni si semnul tau si iti aduce optimism, bucurie, incredere, o dorinta de actiune, sa iesi in lume, sa materializezi ce ai “clocit” in casa 12, are loc acum un nou inceput si un ciclu de 12 ani a lui Jupiter! Poti sa simti ca esti gata sa renasti si sa cuceresti o noua lume. Fara sa planuiesti, peste noapte, fara asteptari, totul poate lua o intorsatura benefica. Combinat cu Saturn care iti aduce castiguri, scopuri si teluri pe termen lung, acum ceva de amploare poate lua forma. Jupiter aduce sansa, oamenii potriviti, echipa cea mai buna, Saturn aduce dorinta munca. Jupiter aduce un nou scop, Saturn ajuta sa il cladesti pe termen lung, sa ai o strategie buna.

🐃Taur 2022

Nodul Nord in semnul tau e cea mai buna veste pentru tine, iar el are si o intalnire exploziva cu Uranus. Poti sa simti tu ca vrei sa initiezi acum ceva nou si sa renunti la multe lucruri din trecut, poti sa iti construiesti acum o noua viata, o noua viziune, ca vrei sa experimentezi si sa iti asumi riscuri, ceva magic si nou apare, e ca un punct de cotitura orchestrat de destin, apar evenimente ce te pun pe sinele care trebuie, evenimente premeditate de fortele Universului.

🎭Gemeni 2022

Marea majoritate a planetelor importante se afla pentru tine in partea de sus a hartii si aduc energie in zona sociala, profesionala, e partea de harta in care iesim in lume si suntem vazuti, recunoscuti, in timp ce viata privata si personala, intima se poate sa vina pe locul doi. Foarte important este si tranzitul lui Marte de 7 luni in semnul tau, pe care o sa il simti cu siguranta si care aduce atat multe revizuiri, cat si un an mult mai activ, mai productiv, mai ocupat, plin de activitati, mai social si cu mai multe progrese.

🦀Rac 2022

Racilor, se pare ca in 2022 iesiti putin din introspectia avuta in 2021. Multe case sint activate in partea de sus a hartii, unde iesiti in lume, sunteti mai sociali si unde puteti sa obtineti recunoastere, statut si popularitate. Apare o mare posibilitate de reconfigurare in cariera, apar oportunitati de finaluri si noi inceputuri in viata voastra, de studii noi si precalificari care se pot transforma rapid intr-o noua cariera ce aduce si multe castiguri financiare! Desi inca aveti cateva lucruri de vindecat si transformat cu Saturn in Casa 8, luminita de la capatul tunelului incepe sa se vada.

🦁Leu 2022

Dragi Lei, Saturn isi continua in 2022 lectiile relationale unde curata padurea de uscaciuni, iar Jupiter va ajuta sa obtineti beneficii prin ceilalti, an an bun pentru a echilibra cat oferiti, cat primiti. Puteti sa capatati o noua filosofie de viata care va transforma realitatea, iar Nodul Nord poate aduce noutati neasteptate in cariera, chiar o directie total diferita! Anul acesta este unul cu multa activitate sociala in care puteti face multe conexiuni si parteneriate si multe oportunitati vin acum prin alti oameni, asa ca cereti ajutorul atunci cand aveti nevoie. Aveti activate in 2022 multe case legate de public, imaginea publica, e un an in care iesiti in lume si faceti ceva important, sunteti mai vizibil acum.

♍️Fecioara 2022

Draga Fecioara, in 2022 esti ocupata cu ce iti place si stii tu sa faci mai bine, cu munca. 🙂 Marte sta aproape 7 luni in Casa 10 si revizuieste aici mai ales teme legate de cariera si munca, tranzit ce se completeaza foarte bine cu cel a lui Saturn din Casa 6 a muncii. Asa ca anul acesta ceva legat de acest domeniu se reconfigureaza, o schimbare mare poate sa apara in cariera, in munca, in responsabilitatile tale. Ai parte de ceva nou anul acesta in cariera, poti schimba un job, poti reface ceva legat de afacerea ta sau un proiect la care lucrezi, poti sa primesti o promovare. Multa energie se va duce pentru tine anul acest aici.

⚖️Balanta 2022

In 2022, Saturn continua sa te puna la munca in zona de creativitate, talente personale si proiecte/afaceri proprii. E un moment foarte bun sa transformi un hobby, o pasiune, ceva ce iti face placere, un talent natural intr-o meserie, in munca sau intr-o afacere, caci Jupiter te ajuta cu vesti bune din casa muncii, iti aduce parteneriate si clienti noi, iar Nodul Nord faciliteaza castigurile prin resursele sa banii altor oameni. Se pare ca lucrul la care tu esti maestra, contractele, parteneriatele si colaborarile, iti aduc cele mai mari beneficii in 2022.

🦂Scorpion 2022

Nodul Sud intra anul acesta in semnul tau si iti aduce acum o mare oportunitate de a lasa in urma ceva, de a curata multe lucruri, un proces alchimic important poate avea loc anul acesta in care vezi mult mai clar ce (mai) ai de transformat, in care multe lucruri ies la suprafata pentru vindecare. Saturn pune si el umarul aici din Casa 4 a radacinilor si familiei, in timp ce Jupiter te ajuta sa iti descoperi copilul interior, bucuria si dorinta de joaca. Un an 2022 care te aduce mai aproape de Sufletul si esenta ta! In plus, vesti noi apar in zona relationala si zona de casa si familie isi continua consolidarea inceputa deja de Saturn.

🏹Sagetator 2022

Am vesti bune pentru tine pentru anul 2022, in primul rand Jupiter, guvernatorul tau, nu mai calatoreste alaturi de Saturn anul acesta (care anul trecut i-a limitat puterea) si nici nu se mai afla intr-un semn guvernat de el, ci in domiciliu, deci energia lui e mult mai benefica anul acesta mai ales pentru tine, e diferita, o sa te simti altfel si lucrurile merg mai usor. A doua veste buna este ca Nodul Sud nu se mai afla in semnul tau si se poate sa iti fi adus in 2021 multe lucruri la care a trebuit sa renunti, oriunde e Nodul Sud slabeste acel semn si vine mai mult sa iti ia lucruri si mai putin sa iti dea, asa ca poate anul 2021 a fost putin mai dificil si multe lucruri au fost suprimate, deconectate pentru tine, insa 2022 aduce o energie noua, vesti bune legate de casa si familie, poate oportunitatea sa inveti ceva nou, sa dezvolti o abilitate pe care o poti transforma in afacere personala sau o noua directie in munca ta.

🐐Capricorn 2022

Pentru voi anul incepe in forta cu o aglomeratie de planete in Capricorn ce aduc un potential atat de restructurare a unor lucruri in viata voastra, cat si posibilitatea unor noi inceputuri. Aveti multa activitate in partea de jos a hartii, in casele in care va reconstruiti sinele acum si unde exista o oportunitate fantastica sa va creati o fundatie puternica si solida pentru urmatorii ani. Apare sansa sa eliminati acum multe bagaje grele, Jupiter aduce lumina, cunoastere si intelepciune sa vedeti conexiunea cu trecutul, familia, cu viata actuala, cu vechile vieti si durerile pe care le purtati inca cu voi. Puteti avea parte in 2022 de vindecari fantastice!

♒️Varsator 2022

Saturn ramane in semnul tau si in 2022 unde te ajuta sa recladesti o noua identitate si directie in viata. Saturn e Maestrul, iar lectiile lui sunt de durata pentru a te ajuta sa pui o fundatie puternica acum pe care sa construiesti ceva durabil si care va aduce roade pentru foarte multi ani de acum incolo. Jupiter te ajuta in zona financiara si poate sa descoperi noi talente si valori personale, iar Nodul Nord aduce noutati in zona de casa, locuinta si familie.

🐠Pesti 2022

O veste buna pentru tine anul acesta este ca Jupiter va fi pentru cel putin jumatate de an in semnul tau, fiind si guvernatorul tau traditional, iar asta poate aduce inceputuri noi foarte puternice, lucruri bune, pozitive, oportunitati pot aparea. Se poate ca in anii trecuti sa te fi simtit chiar atat de bine, Jupiter s-a aflat in semnele guvernate de Saturn – Varsator si Capricorn, fiind si Saturn acolo. Se poate sa fii simtit ca ai mai multe responsabilitati, ca lucrurile se misca mai greu, insa anul acesta o sa fie in semnul tau si se indeparteaza de Saturn. Poate fi un an in care te simti mult mai bine, caci si Neptun este tot in Pesti si face conjunctie cu Jupiter in Aprilie si iti pot aduce un inceput nou si puternic, cei doi guvernatori ai tai se intalnesc si incep un nou ciclu. Ambele planete au o influenta divina si aduc usurinta si beneficii, precum un miracol, o interventie a Universului care vine foarte usor catre tine intr-un mod magic!

Sursa imagine articol: Colaj Astro Alchimista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.