Venus in Pesti – iubire si gratie divina

Venus incepe sa tranziteze semnul Pestilor, un semn in care se afla in exaltare, adicatelea se simte tare bine aici, caci relatiile sunt condimentate cu romantism si o doza de iubire neconditionata.

Intelegerea acestei energii ne poate ajuta sa invatam mai bine sa navigam intr-o relatie, sa functionam mai bine intr-un parteneriat, sa colaboram mai frumos si sa intelegem mai bine energia feminina.

Venus in Pesti este o faptura delicata, sensibila, gentila, plina de compasiune si empatie. Iubirea capata valente vindecatoare, caci nu mai judeca atat de mult si e dispusa sa inteleaga cu adevarat partenerul.

In urmatoarea perioada putem sa devenim canale deschise, sa fim mai blanzi, mai intelegatori, sa discriminam mai putin, sa intelegem mai mult, sa fim mai sensibili, dar si mai usor de ranit.

Iubirea poate capata note romantice, chiar idealistice si ne face sa cautam “perfectiunea” in relatii, dragostea eterna, povesti de dragoste cu printi si printese calare pe curcubee. Nu plecati prea mult cu picioarele de pe Pamant, pentru ca Venus in Pesti poate cauta un ideal care nu prea exista in zilele noastre si destul de des poate sa confunde sacrificiul personal si martirismul cu iubirea, caci gradul ei de devotiune este foarte mare. Venus aici nu este prea vorbareata si nu stie sa ceara ce are nevoie de la partener, se asteapta ca el sa simta in mod intuitiv, iar asta ii poate aduce deceptie, caci nu toata lumea poata sa simte aceste lucruri precum o face ea si cel mai indicat ar fi sa ne verbalizam nevoile din cand in cand si sa ne ajutam partenerul sa ne cunoasca dorintele si asteptarile.

Venus cauta acum o conexiunea spirituala in relatie, o legatura ce transcende viata mundana si limitele, o uniune greu de explicat in cuvinte, o dragoste adanca, intensa si o relationare la nivel intuitiv.   

Putem sa folosim energia lui Venus in Pesti pentru vindecarea relatiilor, pentru iertare, intelegere si generozitate.

Pe de alta parte, urmeaza o perioada extrem de buna pentru orice practica spirituala, pentru meditatie, rugaciune si crearea unei conexiuni puternice cu orice ati ales sa numiti Divinitate. Putem sa devenim mult mai sensibili la energii, sa fim mai deschisi si mai empatici, ne putem incarca mai usor atat cu emotii pozitive, cat si cu emotii negative, pe alocuri chiar s-ar putea sa ne fie greu sa facem fata partilor urate din lumea in care traim.

Venus in Pesti cauta o uniune cu tot si toate, cauta o intelegere deplina a Universului, vede principiul vietii cum curge prin orice fiinta si este capabila de o intelegere si empatie foarte mare, caci se pune extrem de usor in pielea altor persoane, se poate identifica cu orice tip de om.

Este o perioada ideala pentru creativitate. Venus in Pesti are o imaginatie foarte vasta, e sensibila la stimuli muzicali, la ritm, la culori, texturi, poezii, dans, arta si frumusete. Inspiratia poate sa vina in aceasta perioada din dimensiuni inalte si ne poate ajuta in actul de creatie.

Se poate sa devenim mult mai impresionabili de un concert, un film, o galerie de arta, un spectacol de balet sau orice eveniment artistic menit sa ne transmita emotie.

Venus este exaltata in Pesti caci aici iubirea devine scopul final al evolutiei. Guvernatorul Pestilor, Neptun, este planeta care ne vorbeste despre transcendere. In aceasta pozitie Venus ne ajuta sa invatam ce inseamna iubirea neconditionata, empatia fata de oameni, animale si natura, acceptarea, intelegerea si gratia cu care e nevoie sa pasim prin viata.

In aceasta perioada putem sa devenim idealisti, vizionari, visatori si umanitari, sa ne identificam cu ce inseamna cu adevarat iubirea divina, sa devenim atenti la nevoile celor din jur (fara sa uitam de noi, caci Venus in Pesti poate sa se sacrifice destul de des), sa practicam acceptarea, sa nu mai judecam, sa acordam sprijin, sa devenim surse de inspiratie, sa ne folosim mai mult intuitia, sa alegem sa vedem frumusetea peste tot in jurul nostru si sa devenim mai creativi.

Fiti atenti in aceasta perioada la ce va spune intuitia, la mesajele primite pe cai subtile, la vise, la ce revelatii aveti, la sinconicitati si magie! 

Sursa imagine: Sheila Wolk

3 thoughts on “Venus in Pesti – iubire si gratie divina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.